![]() |
Przed strata internetu to ty mi przedawalas uh :) teraz czasami od koznbiego kupie jak ma, a tak to od Suv'a :* (ostatnio 10bp)
|
no tak ale kiedy to bylo ;p
ale moze jakos sie dogadamy. choc jak narazie ja malo robie, brak czasu :/ ale pomyslimy. najpierw porobie uhy dla mezusia na demonki a pozniej moge tobie porobic, bo vixi i tak narazie zrobil sobie przerwe (a jemu tez robilam) wiec....B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz pytanie, ktory ;p |
To po co mu uhy na demonki ? :>
nie zapominajmy o personal budziku ;) takim tez sie uhy naleza ;D |
Pricelist@
Pricelist chyba sie przyjal, dzisiaj bez problemow sprzedalem blue robe za 25k
:] @Sol kto to Mezus? :) |
bo twierdzi ze damy rade sami bez knajta ;p
|
Cytuj:
@sol mysle ze oszalal :) |
Cytuj:
pytanie tylko czy wiadomo o kogo chodzi ;) |
a o kogo moze chodzic ? :> tylko o osobe ktora byla z nami na hydrach :) (tak mysle)
|
Cytuj:
|
no ja mysle nie bedize mi tu jakis low lvl lamal price listy ;]
|
@awo
a nie.. pomylka ;] jak widzisz tak jak w zyciu osobistym w tibi tez sie zmienia ;p |
o prosze... no to nie mam pomyslu kto to mzoe byc :) i czemu nie bylem zaproszony na slub :< ?
|
haha
bo slubu nie bylo jeszcze, a nie wiesz bo to przez przypadek wyszlo ;p ale moze sie domyslisz o ktorego palla chodzi ;] |
Ryba ?:>....
|
Cytuj:
|
Jakby co ja mam doswiadczenia jako ksiadz ;d
|
Cytuj:
haha haha haha az spadlam z krzesła... dzieki za poprawienie humorku :*:* kawał miesiąca co tu dużo mówić @awo mysle ze tak ;p chyba ze to bedzie bardziej romantyczne uciekniemy i w tajemnicy wezmiemy ;] :D lol awo ksiedzem.... to wiedze ze dzis jest dzien rozsmieszania Sol... i znow mam siedziec w pracy i chichrac sie do monitora??? |
dobre miejsce do ucieczek - molts, tylko sie tam nie zgubdzie ;d a jezeli chodzi o troche romantyczne to hellgate :D
hehe , ale tak bylo na thorii ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |