![]() |
huahuahuahuqahuahuahua bezoczek ma wary obciągary huahuahuahauhauahuahua oooo staryyyy jestes lepszy od danthorra <bez urazy> muahahahhahahhahahahhahhahahhahahhahahhahahaa Kash~ hunted 1kk uhahahhahahahahhahahahhahaha kash paruwo żaaal mi ciebie huahuahauahaua joooke
|
Cytuj:
Nic nie musialem robic =) nie moja wina ze ty to musisz robic w domu Tacie =\\\ |
Cytuj:
|
hauahauhauahuahauhaua Ale zes mi dojebales :D!!! Tata to cie z kumplami na 4 baty jada w pupe :D!!! hauahuahauahua
~Hail Free Iridia ~Madus |
Madus , szelma - jesli przyscliscie tu bluzgac to wyp...... z tego forum na podwurku mozecie sobie pobluzgac na siebie!
|
Forum jest dla kulturalnych ludzi xD Szczurusek dzieki za gg pewnie sie odezwe :p
|
20:50 Bezok [117]: masz hunta
ALE WYCIEEEEEEEEEEEEEE MAUHEAUHEAUH!!!!!!!!!!!! |
Och zly niedobry kash!!! Musisz placic 1 kk !! ale mimo to jestes w arc... Czary??;o
|
u.U To juz w ogole Was nie czaje ;p
|
Ani ja T_T
|
Dziwna Sprawa
|
Pogmatwało się jak w Polskim rządzie ;] W Sulechowie też Leszki się pije?? :p
|
Duza Sprawa...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
News z Iridi: Zielper'archer sie wyplacil. |
Wydaje się że Iridia stała się spokojniejszym światem o bardziej pokojowym nastawieniu :) Tymczasem Neztas oraz Javisantos osiągneli 100 poziom i w końcu Bezok wygrał "rywalizacje" z Sesulo o osiągnięcie 120 lvla jako mag.
Frelle cały czas daje do zrozumienia że niedługo dojdzie do wielkiej wojny w której "english crew" ma wrócić. Miała być to wojna między narodowościami. Na oficjalnym forum pisze że zbliża się przełom. I w sumie nie wiadomo czego można się spodziewać 8o Dziwna Iridia... |
Hmmm.... nie wiem czy to może ten wielki przełom czy może nie ale to troche nawet interesujące moim zdanime:
Arcanium Invited Characters Name Invitation Date Guido on Iridia Aug 14 2006 Name: Guido on Iridia Sex: male Profession: None Level: 3 World: Iridia Residence: Rookgaard Last login: Jul 31 2006, 22:54:14 CEST Position: God Account Status: Premium Account Account Information Position: Customer Support Created: Jul 21 2001, 00:56:15 CEST Może ktos wie o co tu chodzi ?? |
od dawna juz niegram na iridi bo mam dosc pk X( wole swiaty non-pvp (secura:baby: rox ) a pozatym danyth knight to moj braciak holera szkodaze go hakneli. A wracajac do arc to sa dupy wolowe i tyle szeżą pa ect i dlatego wlasnie przestalem grac na iridi.
Hali free iridia pozdro dla danytha szenlonga i wszystkih inyh z iridi ktoryh znam |
Cytuj:
DT tak robiło dawno temu ; ). Po prostu, 'for fun' sobie invitują postacie Godów/GMów. Kiedyś w DT nawet byl GM Lugin, ale obecnie chyba się nawet gamemasterów nie da do gildii invitowac (wywala komunikat że gm nie może zostać zaproszony do gildi, ble ble ble) - tylko godów. |
Character Information
Name: Austin Vantage, will be deleted at Oct 16 2006, 14:54:21 CEST Aug 17 2006, 14:45:58 CEST Died at Level 59 by a wolf dednol, czy dlatego zdeletował chara ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |