![]() |
Szczerze mówiąc, też nie słyszałem, aby Urbexx polował na Armory ;o Ale kto wie... Dość długo nie grałem ( a jeszcze dłużej w wanted mnie nie było ) więc wszystko mogło się zmienić.
|
@up
Jesli nie widziales pa to chyba nigdy nie trafili na ciebie albo nie widziales mnie i moich dawnych kolegow z wanted :D Pa bylo, bedzie i nazawsze bedzie stalym elementem gry rundka na okolo kazz i masz na caly dzien expa ;D Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podpierdol Armor) to dobry sposob na kase :) Jesli komus sie nie podoba PA to NONPVP i dogoncie Cachero ;D |
Cytuj:
|
Ja tak samo nigdy nie widziałem i nie słyszałem żeby Draz lub Urb Robił PA :/
a dosc długo Gram na Azurze :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje że się kiedyś chłopaki sprężą i sciągną eq z ciebie. Do płaczków: Miejsce widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie Draz to kto inny np. Shanoz (wywalony z kilku światów za mass pa itd.). |
@Dirk Pitt
To mi dopiero nowosc haha, pa zaczelem robic na azurze na innych serverach robilem wojny np. z takich glupich powodow jak teraz No Remorse phii :P Edit Widzieliscie fotki z uptade itd :D dobre bedzie, tylko lipa z tymi botami dla wszystkich teraz ludzi z wanted bedziemy zabijac w biegu :) tak samo oni nas :( |
Draz popełnił wielki błąd pozwalajac komukolwiek zrobic tak wysokiego maga, szczęscie w nieszczęsciu ze się w pore opamiętał.
Długo na tych światach nie zagrzałeś zreszta tak jak na azurze :cup: Najwiekszym nieszczęściem azury będzie jak za sprawą dofu lub jakiejkolwiek innej gildy satan ... i shanoz będą mogli grać. |
Cytuj:
Ajajaj Co tu sie probilo....:( Chill out man :) Odbudowa serva mowisz? W du** Se to wsadz, Ty Tracisz polowe swojej gildi jeszcze sie obruca przeciwko tobie..... To ze sprzedaje kase i PRota to jest jego sprawa , Co za rozwozenie pizzy Tez masz dostac Lanie?? Zastanow sie co robisz chlopie .. TY bys Swoja matke za kase w Tibi sprzedal...Zal ci du** sciska ze inni maja wiecej kasy od ciebie B) Odstaw Tibie na pare miesiecy , odpocznij sobie torche Dobrze ci to zrobi:):) |
Taa, Urbexx nie wyludzal armorow... Ostatnio chcial skroic BoH'y :D. Na szczescie sprawa zostala wyjasniona i jest Loooz...
|
@Dirk Pitt
Mnie z azury nie wygonili tylko sam odszedlem, jak nie znasz moich histori to sie odpierdol bo ja wiem co ja robilem na innych swiatach i jakas tego nie zaluje :) Bylem free od wanted, ale zaczelem sobie zabijac niektorych z nich bezmozgu bo nie jeste takim lamusem jak ty i nie siedze jak mysz pod miotla :D i nie bede szanowac ludzi do ktorych nie mam szacunku :D a pozatym chociaz nie traktuje tibi tak jak ty ze gram jednym charem 2 lata a pozniej placze jak mnie zabija :D |
O ile wiem Sathan i Shanoz robia duzo PA. Na szczescie mnie nie spotkali ale co mozna wyludzic od 30 lvla :P A tak wogole widzialem jak szalejecie przed restartem servera :] niestypozniej do pz ;p ale jak hunted to hunted
Pozdrawiam B) Jednak skoro jest koniec wojiny to Dof przestalby sie na tym forum odzywac tylko zaczol walczyc, bo narazie Wanted rzadzi -.- . A ciagle gadanie i wyzywanie Drazharma wam nic nie da. Wiem ze ludzie w Dofie nie maja duzo czasu na Tibie ale na pisanie na forum ofszem :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Maly'Terrorysta ja szaleje na resetach ahhahahahhaha
dzieki ze mi powiedziales za jakis hacker pekuje na resecie moim charem walka juz sie skoczyla dawno wiec po co mam logowac sie na restart ? |
Cytuj:
Cytuj:
Aha, i tak na przyszly raz - przy poscie istnieje taki przycisk jak "edytuj". Naprawde, jego uzycie nie jest az tak trudne jak sie zdaje. |
Cytuj:
A po 2 wiem do czego sluzy przycisk "edytuj" |
drago jesli widziales noobchary dofa to podasz mi kilka name to sie przykoleguje bo ja nie wiem jak z nimi kontakt mozna zlapac ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
nie okreslam nikogo slowem lamus. Maja wakacje bawia sie Raul caly czas pije ;) inni z dofa chodza na plaze !!!!!!!!!!!!! i wedlog mnie nie zasluguja na miano lamusow a co do dofu nigdy mnie tam nie bylo i nie bedzie kazdy wie dla czego :P jedynymi lamusami jakich znam na azurze ta sa slawne chary z wanted ktore bez bota bali sie atakowac dofa ;) sam wiem prawde bylem z wami i wiem w czym byl problem ale wszytsko zostalo naprawione przez boty za 2 zl na allegro ;D update kazdy bedzie mial takie mozliwosci jak wy moze cos sie zmieni :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |