![]() |
~Black Rap~
-50 cent -the Game -Missy Eliot -snoop dog and more... Ulubione piosenki: 50 cent-Hustlers Ambition the game-hate it or love it and more :)... |
Cytuj:
Ja słucham punk rocka, rocka, troche metalu, rap core(limp bizkit) |
Dla mnie może nawet lecieć Mandaryna:D jak gram, to sie wczuwam i jak coś słucham, to i tak nie słucham :p
|
Tak z ciekawosci zagladnalem do tematu, i nie powiem, dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy:
Cytuj:
No ale zeby nie bylo offtopa: Nie slucham muzyki jak gram w Tibie, u mnie muzyka wlasciwie leci przez caly czas niezaleznie od tego co robie, ale milo mi sie gra przy Unearth (najlepiej chyba przy Oncoming Storm) i juz troche mniej milo, ale rowniez przyjemnie przy CoB. |
:d
metal i rock S.O.A.D i Nirvana Metal rox
|
ja slucham calej muzy, jaka mam na kompie (glownie pl hh i techno ale rowniez troche metalu, popu itd. sie znajdzie ;])
|
Para Wino (rox), Defekt Muzgó (rox), sedes, KSU, uliczny opryszek, bunkier, podworkowi chuligani, post regiment, wlochaty, flatcaps, leniwiec, dżem, kult, behemoth, amon amarth, bathory, children of bodom, cradle of filth xD, enigma, pink floyd, guns n roses, led zeppelin, scorpions, eagles, a-ha, a na dwarfy mam kaliber 44 - bierz moj meicz i masz (jakos tak)
spora rozbieznosc gatunkowa ale to jest to ;] |
Ehh po co tu pisac jak można tak :
http://img240.imageshack.us/img240/2...ein0018ku2.jpg Najlepszy LP, Nightwish, Dj Tiesto, Him oraz Gorillaz RoCk ! |
System of a down
System rzadzi ;) Z taka muza mi sie lepiej expi :D
|
2 PAC roxXxXxXxX
|
Tenecious D
Tenecious D \../
Wonderboy&Tribute rox |
U mnie to zalezy..
np jak ide pekowac puszczam jakies mocniejsze techno zeby podkrecic klimat:) a jesli expie zamulajac sie an jakis scarabach itp. raczej hip-hopu lub rapu jezeli wchodze na tibie tylko pogadac zazwyczaj nic nie slucham a jesl\eli ide na hunta ruwniez nic nie slucham zeby nie zamulac kompa i uzyskac jak najwyzsza wydajnosc tibi:) |
nie slucham muzyki, grajac w tibie
|
U mnie wystarczy spojrzeć na podpis :] ...no moze czasem troszke hip hopka:p
Respect dla Technomaniaczkow.... Techno ROx |
Albo nic albo The Jet Set - How Many People, Just Call me...Black Eyed Peas - Pump It, My Humps, Let's Get It Started....:)
|
mhm, dziwny temat ; q
System of a Down, troche In Flames, troche Metallica ^_^ Iron Maiden - Fear of the Dark Disturbed - Overburdened no bo co, najlepsze PG przy tym wychodzi :p |
Postanowiłem tu napisać, hrhr. Najlepiej gra mi się przy metalu :D
Iron Maiden Children of Bodom In Flames Everlost (fajna rosyjska kapela grająca melo-death) BLAZE Slayer Metallica Sonata Arctica |
A wiec:
Dj Tiesto C-Bool ATB Szymek Wydra Myslovitz Madonna Mattafix Tede MBrothers Bob Sinclar |
hmm
Ja słucham oczywiscie chłopcow z tokio hotel i smerfnych hitów 8o
A tak serio to techno szczegolnie lekkie techno czyli bennassi bros benny bennassi i Scooter :D :D :p |
Linkin PArk
Coma Adema System of a Down i soundtrack z LotR ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |