Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   GoonZu<-- znudzony tibią,musisz to zobaczyć (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90522)

Lord Duszlik 22-03-2007 21:13

No chyba se sciągne wygląda fajnie :D

Donpeyot 23-03-2007 02:05

Próbowałem ściągać firefoxem , ściągnęło jakieś 270 mb (ściągałem full wersje-650mb), włączam , w czasie instalacji wyskoczył jakiś fatal error. Pod IE jeszcze gorzej , ściągnęło się 46 mb , nawet tego nie odpalałem. O co chodzi ? Proszę o odpowiedź bo chętnie bym w tego erpega pograł.

Heliwurab 23-03-2007 13:33

@Up
Nie wiem, sprobuj może przez DAP [mi tak poszlo. z tego linku: http://cdn.goonzu.com/goonzuglobal/goonzuengsetup***** ]

@Topic

21 lvl, nick [dam po edicie, zapomniało się].
Ostrzegam, że system Mentorów coś sie psuje, duzo osob nie moze wziasc sobie na mentora kogo chce, tym bardziej Zortiego. Ja musialem jakiegoś nieznanego wybrac :x

Gra nie za bardzo ciekawa, bez wiekszego celu i aktywnosci ze strony innych graczy czy chocby GMów, a świat to naprawde przeraża wielkością -.^

Fivapo 23-03-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heliwurab (Post 1329900)
@U

Gra nie za bardzo ciekawa, bez wiekszego celu i aktywnosci ze strony innych graczy czy chocby GMów, a świat to naprawde przeraża wielkością -.^

Hmm do ciebie może nie jak wbiłes 20 lvl , cel w każdej grze online to zdobyć jak najwększy lvl (moim zdaniem , niewidzałem gry z innym celem niż zdobywać lvlele:S), a gracze są aktywni , , y? a co chcesz od Gmów frii itenz ? to nie OTS w tibi:s

alkoOholik 25-03-2007 19:48

Ej... robie sobie konto na stronie. Wypełniłem wszystkie pola... i nie moge kliknąć Confirm... wiecie o co chodzi? Prosze szybką odpowiedź

Karl0ss 25-03-2007 20:03

Te sam bug jest już od dłuuuga, Ja też nie mogę dać confirm.
@Fivapo
Napewno nie w GW, w której masz ograniczenie do 20 lvl... a więc się mylisz.

Pozdrowienia

alkoOholik 25-03-2007 20:05

i co mam teraz czekac XX czasu az to naprawia?

Pontius 25-03-2007 20:34

Wlasnie sciagam gre (bede mial za 40 minut :]) i mam pytanie czy istanieje juz polskie miasto? ;)

Lemir 25-03-2007 21:38

Polskiego miasta jeszcze niema. A co do tego "bugu" to może spróbujecie przez IE? -.-

Pontius 25-03-2007 21:50

@up
Fucktycznie dziala :D

Teraz mi sie patchuje i potem pogram :)

PS
Juz gram mam narazie 4 lvl i nick Ponntius, chce zostac bowmanem. Nie wiem dlaczego ale gram dziewczyna bo nie moglem wybrac chlopaka :|

Xorimo 26-03-2007 17:28

Kurcze ja mam taki problem, w żaden sposób nie moge dać dobrego numery ID ciogle wyskakuje mi "That ID is usable" czy wiece co mógłbym zrobić?

@Edit:
Sorki troche się polątałem juz ok :P

alkoOholik 26-03-2007 17:44

Fajna sie zapowiada tylko że jestem w pierwszym mieście i niewiem co robić... <newbie> xD

Zillek Edonek 26-03-2007 22:56

Czytając ten opis stwierdzam, że według mnie lepszy jest Lineage 2. Tam jest pełno klas, 5 ras, masa itemków, (niby konia nie da się mieć , ale da się mieć wilka , małego smoczka , większego smoczka, na którym da się jeżdzić i Wyverne , czyli smoka który może latać , ale zdobycie jej jest strasznie trudne)nawet dużo summnów i petów, jest możliwość podbicia zamku i wiele innych...

zoom 26-03-2007 23:22

A mi podczas instalacji wyskoczylo
"D:\Program Files\NDOORS\GoonzuEng\NInterface\Interface\INTE53 cb.rra - zainfekowany modyfikacją wirusa AntiPascal.400"

'AntiPascal (rodzina)
Są to niebezpieczne wirusy pasożytnicze. Infekują lub nieodrwacalnie niszczą pliki zapisane w folderze bieżącym.

AntiPascal.407 usuwa pliki *.?A? oraz *.SYS i zawiera tekst: COSMIC-1'

Co o tym myslec?

Xorimo 28-03-2007 22:56

Witam wszyst5kich, nie wiedzialem gdzie to napisać.
Gram w tą grę i jest naprawdę świetna, ale niema prawie wogle polakow.
Może niech każdy poda swoj nick w Goonzu, co o tym sądzicie (?)

@Zorti
Grasz jeszcze w goonzu, bo widze, że przeglądasz ten temat, a ani razu od 3 dni nie złapałem Ciebie w grze, a niemam żadnego nauczyciela, ani kumpli, którzy by wytłumaczyli to i tamto ;) .

Pozdro

Zorti 29-03-2007 17:16

up@ yyy po co podawać nicki, skoro w każdej chwili możesz sprawdzić kto gra... poprzez zakladke COMMU>COUNTRY na dole ekranu (lista wszystkich obecnych graczy online z danego kraju)

mundek13 31-03-2007 16:33

ehh

Kurde dlaczego nie da sie zalozyc konta:(
Wszystko sprawdzam i nie da sie kliknac confirm:(
Pomozcie bo chce zagrac wta gierke;)

Lord Duszlik 01-04-2007 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mundek13 (Post 1343065)
Kurde dlaczego nie da sie zalozyc konta:(
Wszystko sprawdzam i nie da sie kliknac confirm:(
Pomozcie bo chce zagrac wta gierke;)

Działa tylko w IE

Elun 23-04-2007 20:19

a ja mam pytanie zupełnego newbie:
czy istnieje tu takie coś jak depot? jak tak to gdzie?
i gdzie mogę nabyć większy plecak, ponieważ mam ciągle cały pełny, mimo iż sprzedaje wszystkie niepotrzebne rzeczy.

Heliwurab 23-04-2007 21:19

Masz w grze warehouse. Musisz jednak składke placic ;)
Więcej: http://www.goonzu.pl/e107_plugins/co...php?content.22

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45.