![]() |
Ja kiedys przed uptate walcym runy (kiedy uh chodzil po 100 gp) sprzedalem baga z IHami za 800 gp. Chyba koles myslal ze to uhy :baby:
i na rooku sprzedalem kiedys klucz to traning room za 100 gp po czym koles ktory go kupil polecial robic questa na katane 8o |
Ja raz na mainie sprzedałam mleko i lemoniadke za około 200gp.:D
|
Sprzedałem Short Sworda za 40 gp.
|
Ja sprzedalem spama :D
|
Crusader Helmet za 10k na Calmerze ;]
|
Ja Kupiłem od gościa 3x Plate legs za 400 gp!!! A potem je sprzedalem za 400 gp sztuka! Zarobek 800 gp
|
Moj kumpel raz sprzedal Dwarven Shield za 3k:D:D
|
Cytuj:
|
1/3 z tych "rekordowych sprzedarzy" są wyssane z palca tylko poto żeby napisać posta.
9/10 z tych rekordowych sprzedarzy" nikt nie przeczytał. Sprzedałem koledze dla picu w dp crown armor za 5k w stylu - Hi , wanna buy c-arm for 5k? - ok! :D , nooby podbiegały i dawały 6-7k... Czemu ten temat jeszcze istnieje , ja wiem , Moderatorzy niechcą stracić użytkowników do konkursów i innych pierdołek ;( |
Ja sprzedalem dwarven shield za jedyne 1000gp...ziomus mial szczescie ze nie podwyzylem ceny:p
|
23
Studded armor na Rook za 1000 GP :D
|
Ja sprzedalem Guardian Shield za 8k na Thorii B)
|
Ale były nooby
Ja sprzedałem za 700 gp leather legs na roku taki niob mówiłem mu ze to daje o 15 obrony.NIOBY są na roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ja kupiłem orcish axe za 8gp.:D
|
Nooby są wszędzie!!
Kupiłem Hat of the Mad za (!!!) 3 ciasta. |
Sprzedalem kolesiowi Doublet za 100 gp xD (Rook)
Sprzedalem typowi scarf za 1000 iles gp :cup: (Main) |
ja sellnołem katane za 1,5k na mainie :) a pisalem sell katana 150gp :) a ten pastuch to poczkeaj 5min to dam ci 1,5k poczkealem i sie oplaciło ;)
|
Ja kiedyś na Rook`u combat knife opyliłem za 500 bo mu wmuwiłem że to poison dager :p
|
To była moja tranzakcja życia.
Kupiłem K legi za 10k i sprzedalem za 22k xD |
Piszecie takie bzdury, ze szkoda slow ;f
Nikt kto posiada 1k i wiecej na rooku nie jest n00bem i zna sie na cenach tam panujacych ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |