Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Fajna Gierka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9557)

Uncle Warrior 23-08-2004 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Jeszcze 14k i będę miał M-60 w kieszeni...

Tiaaa... Powiedz, na czym expisz i zbierasz pieniądze, to nie będziesz jedyny, Uncle ;)

od 0 gp w 4.5 godziny uzbieralem 190 k na baby_bubble a m60 tez mam teraz na druga chyba bede zbieral ;)

Hegemmon 23-08-2004 13:46

Ważne info.
Ponieważ gra, której poświęcony jest topic zdobyła na tym forum wielką popularność postanowiłem postarać sie o pewne zmiany, będzie ich sporo ale jdziś albo jutro wszyscy się o wszystkim dowiedzą.
Narazie nic nie powiem aby nie psuć niespodzianki ani żeby nie zapeszać. narazie dobrze wszystkim radzę aby zdobyli 2k++ XP

Ghost Nieudany 23-08-2004 13:52

A ja chyba wiem, co to będzie...

Hege rozda nam po 100k gp, żebyśmy kupili sobie najlepsze dostępne eq i zostali najpotężniejszymi nowymi graczami w grze! :D

BTW... Udało mi się zrobić z 42 k 62k i nawet nie wiedziałem, że zarobiłem 20k :P

EDIT: Ok, cele na dziś - uzbierać forsę na Snorkel, Fancy Paints, Budha on a string, Gold Earing i Running Shoes. Łącznie jest to... Nieco więcej kasy potrzebnej na kupno M-60 :]

Uncle Warrior 23-08-2004 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Ważne info.
Ponieważ gra, której poświęcony jest topic zdobyła na tym forum wielką popularność postanowiłem postarać sie o pewne zmiany, będzie ich sporo ale jdziś albo jutro wszyscy się o wszystkim dowiedzą.
Narazie nic nie powiem aby nie psuć niespodzianki ani żeby nie zapeszać. narazie dobrze wszystkim radzę aby zdobyli 2k++ XP

Dobrze by bylo gdyby byl zakaz atakowania ludzi ze swojego gangu ;\
Zobaczymy jakei to zmiany planujesz :P

Tomix6 23-08-2004 14:07

ok, mam już 2000 expa. Myslę że fajnie by było zrobić strone klanową, albo coś w tym stylu, ja moge być jednym z modków ;)

Uncle Warrior 23-08-2004 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomix6
ok, mam już 2000 expa. Myslę że fajnie by było zrobić strone klanową, albo coś w tym stylu, ja moge być jednym z modków ;)

A to ciekawe ledwo zaliczasz sie do gangu a juz chcesz byc modem tak? No bardzo ciekawe...
Jezeli to byl zart to nie byl on smieszny ;\

Ghost Nieudany 23-08-2004 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
A to ciekawe ledwo zaliczasz sie do gangu a juz chcesz byc modem tak? No bardzo ciekawe...
Jezeli to byl zart to nie byl on smieszny ;\

Do tego robił bajzel w tym topicu z dwoma innymi rodzynkami...

Już widzę porządki moderatorskie w twoim wykonaniu... Raz, że jest statsiarzem i zaśmiecił tu chyba ze dwie strony razem z Raconem i kimś jeszcze, to dwa, że dopiero teraz udało mu się zdobyć 2k... Chłopcze, ja mam dwa razy więcej, a grasz niewiele krócej ode mnie :/

Tomix6 23-08-2004 14:35

re up: ale ja gram od wczoraj wieczora i to nie non stop!!! A jaki masz eq?

Uncle Warrior 23-08-2004 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomix6
re up: ale ja gram od wczoraj wieczora i to nie non stop!!! A jaki masz eq?

Tu nie chodzi o zaden eq9bo nei jest to teraz istotne -.-) tylko o exp a co do eq to latwo jest to sprawdzic na www.gangstawar.com ...

Makrela 23-08-2004 16:11

Heh, na razie mam tylko 276 exp, 285 G, Axe i UMP45. Ale postaram się żeby szybko urosło :)

Zenon 23-08-2004 16:13

Jak dołaczyć do waszej gildi(Mroczni i zli). jak naciskam Home to pisze że nie jestem w gildii, więc biore "look for one to join" wyszukuje z listy gildie i naciskam ale zamiast przyscisku Join mam Leave this crew :(

re down: Nacisnąłem wcześniej Join, ale w Home nie pisze że jestem w gildi :( :( :(

Tomix6 23-08-2004 16:18

re up: hmm, powino pisać Join this Crew, ale sprawdz jeszcze raz, bo to nie jest pokolei.

P.S. mam już 4 k expa

Chomikvader 23-08-2004 16:27

a ja mam 10k expa ale sie nie chwale... btw. sprawdzcie Gaudloth to moj braciak :)

Uncle Warrior 23-08-2004 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomikvader
a ja mam 10k expa ale sie nie chwale... btw. sprawdzcie Gaudloth to moj braciak :)

LOL! Wlasnie sie pochwaliles :P ja tez mam cos kolo 10 k i sie nie chwale! Rotfl xD

Ghost Nieudany 23-08-2004 16:37

A ja mam pluszowego misia który obije wam mordy i też się nie chwalę! ^^

Aff... Kiedy udało mi się kupić M-60, to liczba 32k (tyle kosztuje Snorkel) wydała mi się śmiesznie mała ;) M-60 jest genialny. Dobrze, że to strzela krótkimi seriami po pięć pocisków, gdyby to nawalało ogniem ciągłym, pojedynki gości z tym CKMem polegałyby na "Kto pierwszy strzeli w głowę" :P

Cytuj:

Ten post został napisany przez użytkownika imieniem Zenon. Oryginalny pseudonim, prawda?

re down: Nacisnąłem wcześniej Join, ale w Home nie pisze że jestem w gildi :( :( :(
Jahahahah! Do gangu musi cię przyjąć lider, którym jest Hegemmon! Jeśli zostałeś przyjęty, otrzymasz stosowną prywatną wiadomość w grze.

Shardzik 23-08-2004 16:40

Jak sie precyzyjnie rzuca rzeczami?

Hegemmon 23-08-2004 18:16

A teraz zapowiedziana przeze mnie niespodzianka
http://www.tibia.pl/forum/showthread...253#post105253
To jest bardzo ważne i jeśli jesteś fanem tej gry koniecznie zajrzyj a jeśli jesteś czlonkiem gangu Mroczni_i_Zli musisz o tym koniecznie wiedzieć!

P.S.
Nie piszcie tutaj postów aby wszyscy w miarę szybko się dowiedzieli o tym.

Shardzik 23-08-2004 20:15

Młodzi_gniewni

Ci co nie przeczytali w.w linku dokładnie, oświadczam, że Jest nowy gang, zamiast mroczni i źli , czyli młodzi gniewni, prosimy o link ado zapisania :D

Ludwix Trimera 23-08-2004 20:18

http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511 O to link do zapisania sie do crew ;)

Sorcers of titania 23-08-2004 21:51

Lol .... dobrze powiedziane :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.