![]() |
Cytuj:
|
Ważne info.
Ponieważ gra, której poświęcony jest topic zdobyła na tym forum wielką popularność postanowiłem postarać sie o pewne zmiany, będzie ich sporo ale jdziś albo jutro wszyscy się o wszystkim dowiedzą. Narazie nic nie powiem aby nie psuć niespodzianki ani żeby nie zapeszać. narazie dobrze wszystkim radzę aby zdobyli 2k++ XP |
A ja chyba wiem, co to będzie...
Hege rozda nam po 100k gp, żebyśmy kupili sobie najlepsze dostępne eq i zostali najpotężniejszymi nowymi graczami w grze! :D BTW... Udało mi się zrobić z 42 k 62k i nawet nie wiedziałem, że zarobiłem 20k :P EDIT: Ok, cele na dziś - uzbierać forsę na Snorkel, Fancy Paints, Budha on a string, Gold Earing i Running Shoes. Łącznie jest to... Nieco więcej kasy potrzebnej na kupno M-60 :] |
Cytuj:
Zobaczymy jakei to zmiany planujesz :P |
ok, mam już 2000 expa. Myslę że fajnie by było zrobić strone klanową, albo coś w tym stylu, ja moge być jednym z modków ;)
|
Cytuj:
Jezeli to byl zart to nie byl on smieszny ;\ |
Cytuj:
Już widzę porządki moderatorskie w twoim wykonaniu... Raz, że jest statsiarzem i zaśmiecił tu chyba ze dwie strony razem z Raconem i kimś jeszcze, to dwa, że dopiero teraz udało mu się zdobyć 2k... Chłopcze, ja mam dwa razy więcej, a grasz niewiele krócej ode mnie :/ |
re up: ale ja gram od wczoraj wieczora i to nie non stop!!! A jaki masz eq?
|
Cytuj:
|
Heh, na razie mam tylko 276 exp, 285 G, Axe i UMP45. Ale postaram się żeby szybko urosło :)
|
Jak dołaczyć do waszej gildi(Mroczni i zli). jak naciskam Home to pisze że nie jestem w gildii, więc biore "look for one to join" wyszukuje z listy gildie i naciskam ale zamiast przyscisku Join mam Leave this crew :(
re down: Nacisnąłem wcześniej Join, ale w Home nie pisze że jestem w gildi :( :( :( |
re up: hmm, powino pisać Join this Crew, ale sprawdz jeszcze raz, bo to nie jest pokolei.
P.S. mam już 4 k expa |
a ja mam 10k expa ale sie nie chwale... btw. sprawdzcie Gaudloth to moj braciak :)
|
Cytuj:
|
A ja mam pluszowego misia który obije wam mordy i też się nie chwalę! ^^
Aff... Kiedy udało mi się kupić M-60, to liczba 32k (tyle kosztuje Snorkel) wydała mi się śmiesznie mała ;) M-60 jest genialny. Dobrze, że to strzela krótkimi seriami po pięć pocisków, gdyby to nawalało ogniem ciągłym, pojedynki gości z tym CKMem polegałyby na "Kto pierwszy strzeli w głowę" :P Cytuj:
|
Jak sie precyzyjnie rzuca rzeczami?
|
A teraz zapowiedziana przeze mnie niespodzianka
http://www.tibia.pl/forum/showthread...253#post105253 To jest bardzo ważne i jeśli jesteś fanem tej gry koniecznie zajrzyj a jeśli jesteś czlonkiem gangu Mroczni_i_Zli musisz o tym koniecznie wiedzieć! P.S. Nie piszcie tutaj postów aby wszyscy w miarę szybko się dowiedzieli o tym. |
Młodzi_gniewni
Ci co nie przeczytali w.w linku dokładnie, oświadczam, że Jest nowy gang, zamiast mroczni i źli , czyli młodzi gniewni, prosimy o link ado zapisania :D
|
http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511 O to link do zapisania sie do crew ;)
|
Lol .... dobrze powiedziane :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |