![]() |
Wyk*urw*is*te SS'y Oby tak dalej GZ 4 ALL and Have FUN
|
|
Gratz dla wszystkich! :)
Haha Magsonn, a jak ja Ci we wrzesniu pisalem ze Nod bierze po 3-4 hydry, a ja wale z e wave to nie wierzyles i mowiles ze to lipny sposob na hunt... ;) |
Cytuj:
Dla Sorca to jeden z lepszych sposobow przeciez ;) I exp baaaardzo szybki. |
Wielkie gratz atimka wreszcie mnie dogonilasz tylko jak ty to robisz?:p
Ja narazie mam bana do świąt może wrócę do tibi a jak narazie ET rox |
Cytuj:
Tak powaznie, expiac tego cudu dokonalam :D Glownie dzieki mojemu sloneczku (Sorcowi) i Matiemu za co im dziekuje :) Dont worry na dniach 100 :D Wystarczy regularny exp i to wszystko. |
atimka a jaki mialas przed hakiem? ;f
|
o ile dobrze pamiętam to miala 112 albo 116 lvl
|
Cytuj:
Nie żebym coś do ciebie miał... :D ;) [joke] More ss plx. |
Cytuj:
A skoro tego nie zrobilam to znaczy,ze nie mialam ochoty odpowiadac. Bo jakby nie patrzec nie Wasz zakichany interesik :D Edit: Jezeli w ogole mozna to nazwac "hakiem". Bwehehe, ale nie bede opowiadac swojej historii bo nie mam na to ani ochoty ani czasu ;) zyjcie w nieswiadomosci i zacznijscie najpierw interesowac sie wlasnym zyciem a pozniej czyims |
Sorry Atimka (padam na kolana i błagam o wybaczenie) sorry sorrki
|
Od jutra facc wiec koniec expienia... :P Wbilem sobie jeszcze 1 lvl bo ladnej wyglada 115 niz 114 :]
http://hometown.aol.de/StylaPlaya/UO0138.jpg |
@Dysan
No rzeczywiście 115 lepiej wygląda niż 114 ;) Hah, jakiś n00b tu dał link do "zdjęć zrobionych przez GM'a" :D :D :D |
|
Przegladnolem caly temat, naprawde masa fajnych ss;)
Szkoda ze Mateusz Dragon Wielki juz tutaj nic nie wkleja, a i Tedunio cos skompi ss. Ogolnie Gz dla wszystkich:cup: |
|
@up, ty lepiej nie chodz na te quary bo 113 wyglada gorzej od 115 ;]
gratz harmonia&refugia. |
@up
HsaUSAHSaUSHASUASh XD |
|
Magson Ty maniaku :)
Gratki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |