Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Plotki i Ploteczki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97926)

Mega_RobalXXL 14-09-2007 09:32

Nius

I stało sie 1/4 (250k) miliona expa została wbita przez RdB i zarazem awansowała na 95lv

http://img208.imageshack.us/img208/3189/rdbia6.jpg

Xzizikur 16-09-2007 16:12

Ulubieniec pani Instynkt czyli Voodoo Rhythm...

16 Sep 2007 +262,638 (89lvl)

Xzizzbit.

Sebarka 16-09-2007 16:47

One of the best bottes, Filho de Rookgaard today avans to level 75.

@ Xzizi, Robal

Czyli czekamy kto wbije ( na bocie ) 300k

@ down, a czy ja mowie ze ty masz botta ? :<

Ameriov 17-09-2007 02:07

(Powiedzmy) News

Gildia [GUILD]Teams of Rook[/GUILD] Awansowała na pierwsze miejsce pod względem expa na rookgaardzie, ciekawe na jak długo...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1655403)
Tak to jest kiedy twoje maxymalne osiagniecie to jakis tam 30 lvl. Coz wtedy pozostaje jak tylko zal.

Tak to jest kiedy dla człowieka liczą sie tylko cyferki... 90% Isary może zaświadczyć, że nie botujesz, więc trzeba było zostawić to bez komentarza, bo jak ktoś pisze bzdury bez dowodów, to świadczy o nim...

vns.rlz 17-09-2007 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1655403)
Heyah

@np Up

Niektorzy sa az tak smutni, ze az zalosni ...

Sprawdz czy Bot twojego mozgu jeszcze dziala =]

Tak to jest kiedy twoje maxymalne osiagniecie to jakis tam 30 lvl. Coz wtedy pozostaje jak tylko zal.

PeZet Dr. =]

Ty jak myślisz ze kiedykolowiek dorównasz Sunrise to sie mylisz oprócz lvla nic do tej pory nie zrobiłaś a czy lvl to jest wszystko ? tylko mały procent ;)

Scobel 17-09-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1655529)
Ty jak myślisz ze kiedykolowiek dorównasz Sunrise to sie mylisz oprócz lvla nic do tej pory nie zrobiłaś a czy lvl to jest wszystko ? tylko mały procent ;)

Czlowieku a czy ona cos napisala w stylu ze chce mu dorownac. Pan Sun byl tym "Pierwszym" i nic tego nie zmieni.
Ale RdB tez ma jakies swego rodzaje "Zdobycze".
A co wazniejsze jesli oczywiscie chodzi o mnie, swa wiedza dzieli sie na tym forum co duzo pomaga a napewno daje duzo informacji. Praca moderatora jest 100 razy bardziej trudniejsza - moderatora na poziomie, niz wbicie 100 lev na rookgaardzi. Bo stanowisko moderatora zobowiazuje, a postac w grze, hmm co najwyzej daje radosc z grania.

Na poczatku dziwilem sie jak mozna raportowac w kolko jedna osobe i to za nic.
Teraz jak wbilem swoj lev u siebie na serwerku to raporty ida na mnie nawet jak nie jestem online. Co zabawniejsze w MH bylem dawno temu ostatni raz, w czoraj poszedl na mnie raport w stylu "Blokuje MH" ... a ile to juz na mnie raportow szlo ze uzyvam Botow.
Tylko to mi to dalo ze chyba jestem jedyna osoba w tibi ktora co dzien widzi GM obok siebie, bynajmniej mozna pogadac, "oddac" bp z lootem ...

Czy GM moze jesc i pic ?? Chodzi mi o postac nie ownera :)

vns.rlz 17-09-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1655549)
Czlowieku a czy ona cos napisala w stylu ze chce mu dorownac. Pan Sun byl tym "Pierwszym" i nic tego nie zmieni.
Ale RdB tez ma jakies swego rodzaje "Zdobycze".
A co wazniejsze jesli oczywiscie chodzi o mnie, swa wiedza dzieli sie na tym forum co duzo pomaga a napewno daje duzo informacji. Praca moderatora jest 100 razy bardziej trudniejsza - moderatora na poziomie, niz wbicie 100 lev na rookgaardzi. Bo stanowisko moderatora zobowiazuje, a postac w grze, hmm co najwyzej daje radosc z grania.

Na poczatku dziwilem sie jak mozna raportowac w kolko jedna osobe i to za nic.
Teraz jak wbilem swoj lev u siebie na serwerku to raporty ida na mnie nawet jak nie jestem online. Co zabawniejsze w MH bylem dawno temu ostatni raz, w czoraj poszedl na mnie raport w stylu "Blokuje MH" ... a ile to juz na mnie raportow szlo ze uzyvam Botow.
Tylko to mi to dalo ze chyba jestem jedyna osoba w tibi ktora co dzien widzi GM obok siebie, bynajmniej mozna pogadac, "oddac" bp z lootem ...

Czy GM moze jesc i pic ?? Chodzi mi o postac nie ownera :)

K.
Nie chodzi mi tylko oto ze Sun wbił 100 jako pierwszy ale ok.

Scobel 17-09-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1655637)
K.

No wiesz mi chodzilo o to ze SUn stal sie tym "Pierwszym" znanym graczem Rookgaardu i to jeszcze na dlugo przed tym jak wbil 100 lev.
Poprostu jako jeden z pierwszych zaczol regularnie grac na rooku i co wazniejsze nie poprzestal na 50, 60 czy 70 lev. A reszta to tylko wynik jego expienia ... i slawy ktora zawdziecza levelowi bo czemu unnemu by mial ?? Wbil lev dostal BS, ma najwyzszy lev na rooku to ma znajomych wsrod GM - dostal na TS mozliwosci zabicia MM wraz z kilkoma innymi. Ale prawda jest taka ze nie dostal tego wszystkiego i jeszcze wiecej za darmo tylko za lev. Czyli za to o co oskarzasz RdB.

Ona bynajmniej dzieli sie swa wiedza i pracuje nad tym podforum. Sam roznie o niej mysle ale suma sumarów robi to za free dla nas ... nie raz muszac czytac obelgi i oskarzenia.

kuba1324 17-09-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1655637)
K.

W takim razie podziel się z nami innym osiągnięciem Sunrise'a niż wbicie 100lvl...

Scobel 17-09-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1655682)
W takim razie podziel się z nami innym osiągnięciem Sunrise'a niż wbicie 100lvl...

Nie no kilka tych innych osiagniec ma, ale wszystkie zawdziecza wlasnie levelowi ... Wiec kolko sie zamyka :)

Fpitolony w sprawe 17-09-2007 16:32

News (?)

http://i85.photobucket.com/albums/k46/Thrral/UO0001.jpg

Aahhh... Taka tam "ciekawostka" :P

Scobel 17-09-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1655780)
News (?)

Aahhh... Taka tam "ciekawostka" :P

No chyba jesli to nie spam, a wydaje mi sie nie byc to smapem to moge odpisywac w kazdym temacie raz na jakis czas ... Chodz w Supporcie uznali mnie za starszego brata Kshaqa Spamera ... :)

Docelowo chce napisac po jednym poscie w kazdym temacie chodz by nie wiem jak byl stary. Oczywiscie wczesniej chce je rpzeczytac.

Kshaq 17-09-2007 20:20

A ja biorę przykład z brata i też zaczynam spamować :D Chociaż pierwszym spamerem byłem na forum ja xD

@Down
Ja byłem przed nim ^^

Scobel 18-09-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1656255)
A ja biorę przykład z brata i też zaczynam spamować :D Chociaż pierwszym spamerem byłem na forum ja xD

@Down
Ja byłem przed nim ^^

Mimo iz jestem starszym bratem to odziwo, to ja bralem przyklad z ciebie :D
Wiec bez takich mi tu :D

A zeby byl news to dodam ze dwa dni temu zostale zbanowany...
Po jakims tam czasie odbanowany...
Tadam :D

vns.rlz 18-09-2007 23:09

Niektórzy widza ze "nikt" niewie tyle co Sunrise.
co do mino maga pytanie brzmi ile aktualnie ludzi wie jak tam do niego wejsc ?

Scobel 18-09-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1657882)
Heyah

@Up

Przynajmniej 4 osoby

PeZet Dr. =]

Upx1iUpx2 Tak dokladnie 4 - zalozyciele Tibii a i no pan ktory zadbal o stworzenie naszej Wysepki :D

Sebarka 19-09-2007 17:57

[CHAR]Voodoo Rhythm[/CHAR], znany jako niezły botter dobił jako 5 90 lvl.

Marcin24 19-09-2007 20:19

Cytuj:

nie obchodzi mnie to czy dostane 5 punktow ( ktore i tak zejda)
Ciekawe czy Ban na IP też ci tak zejdzie.
Cytuj:

@Topic
Zeby nie bylo offtopu powiem newsa
RDB to lamus.
Chciałeś być śmieszny, nie udało ci się. Dla woli ścisłości, jeśli już chcesz obrażać, to dowiedz się kogo obrażasz. Powinno być raczej RdB to "lamuska" (szczegół).
@edit down
Nie muszę wiedzieć co napisałeś. Widzę co teraz piszesz i wnioskuję z tego.
P.S. Fajnie wyglądał twój tekst cały podkreślony na czerwono przez FF.

Yallah 19-09-2007 22:29

Siarap!

@topic

Turlaj Boba zbliża się do 2 lvl.

Y'all

Orinoko 20-09-2007 09:12

Panowie uspokójcie się troszke...

@TOPIC

[CHAR]Robin Shoodl[/CHAR] Rookstayer z Thorii uzbierał dziś 100 minotaur leather :) Nie wie jednak czy będzie robił addon.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45.