![]() |
Nius
I stało sie 1/4 (250k) miliona expa została wbita przez RdB i zarazem awansowała na 95lv
http://img208.imageshack.us/img208/3189/rdbia6.jpg |
Ulubieniec pani Instynkt czyli Voodoo Rhythm...
16 Sep 2007 +262,638 (89lvl) Xzizzbit. |
One of the best bottes, Filho de Rookgaard today avans to level 75.
@ Xzizi, Robal Czyli czekamy kto wbije ( na bocie ) 300k @ down, a czy ja mowie ze ty masz botta ? :< |
(Powiedzmy) News
Gildia [GUILD]Teams of Rook[/GUILD] Awansowała na pierwsze miejsce pod względem expa na rookgaardzie, ciekawe na jak długo... Cytuj:
|
Cytuj:
Ty jak myślisz ze kiedykolowiek dorównasz Sunrise to sie mylisz oprócz lvla nic do tej pory nie zrobiłaś a czy lvl to jest wszystko ? tylko mały procent ;) |
Cytuj:
Ale RdB tez ma jakies swego rodzaje "Zdobycze". A co wazniejsze jesli oczywiscie chodzi o mnie, swa wiedza dzieli sie na tym forum co duzo pomaga a napewno daje duzo informacji. Praca moderatora jest 100 razy bardziej trudniejsza - moderatora na poziomie, niz wbicie 100 lev na rookgaardzi. Bo stanowisko moderatora zobowiazuje, a postac w grze, hmm co najwyzej daje radosc z grania. Na poczatku dziwilem sie jak mozna raportowac w kolko jedna osobe i to za nic. Teraz jak wbilem swoj lev u siebie na serwerku to raporty ida na mnie nawet jak nie jestem online. Co zabawniejsze w MH bylem dawno temu ostatni raz, w czoraj poszedl na mnie raport w stylu "Blokuje MH" ... a ile to juz na mnie raportow szlo ze uzyvam Botow. Tylko to mi to dalo ze chyba jestem jedyna osoba w tibi ktora co dzien widzi GM obok siebie, bynajmniej mozna pogadac, "oddac" bp z lootem ... Czy GM moze jesc i pic ?? Chodzi mi o postac nie ownera :) |
Cytuj:
Nie chodzi mi tylko oto ze Sun wbił 100 jako pierwszy ale ok. |
Cytuj:
Poprostu jako jeden z pierwszych zaczol regularnie grac na rooku i co wazniejsze nie poprzestal na 50, 60 czy 70 lev. A reszta to tylko wynik jego expienia ... i slawy ktora zawdziecza levelowi bo czemu unnemu by mial ?? Wbil lev dostal BS, ma najwyzszy lev na rooku to ma znajomych wsrod GM - dostal na TS mozliwosci zabicia MM wraz z kilkoma innymi. Ale prawda jest taka ze nie dostal tego wszystkiego i jeszcze wiecej za darmo tylko za lev. Czyli za to o co oskarzasz RdB. Ona bynajmniej dzieli sie swa wiedza i pracuje nad tym podforum. Sam roznie o niej mysle ale suma sumarów robi to za free dla nas ... nie raz muszac czytac obelgi i oskarzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Docelowo chce napisac po jednym poscie w kazdym temacie chodz by nie wiem jak byl stary. Oczywiscie wczesniej chce je rpzeczytac. |
A ja biorę przykład z brata i też zaczynam spamować :D Chociaż pierwszym spamerem byłem na forum ja xD
@Down Ja byłem przed nim ^^ |
Cytuj:
Wiec bez takich mi tu :D A zeby byl news to dodam ze dwa dni temu zostale zbanowany... Po jakims tam czasie odbanowany... Tadam :D |
Niektórzy widza ze "nikt" niewie tyle co Sunrise.
co do mino maga pytanie brzmi ile aktualnie ludzi wie jak tam do niego wejsc ? |
Cytuj:
|
[CHAR]Voodoo Rhythm[/CHAR], znany jako niezły botter dobił jako 5 90 lvl.
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit down Nie muszę wiedzieć co napisałeś. Widzę co teraz piszesz i wnioskuję z tego. P.S. Fajnie wyglądał twój tekst cały podkreślony na czerwono przez FF. |
Siarap!
@topic Turlaj Boba zbliża się do 2 lvl. Y'all |
Panowie uspokójcie się troszke...
@TOPIC [CHAR]Robin Shoodl[/CHAR] Rookstayer z Thorii uzbierał dziś 100 minotaur leather :) Nie wie jednak czy będzie robił addon. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |