![]() |
Cytuj:
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail Choseer padł dawno i napewno ta śmierć nie będzie się liczyła jako frag. Wojna jest i jak narazie to Ls expi pomału... Torazur- +414,121k expa Kiwi Terpenes- +90,251k expa Gemaro- +38,369k expa |
..........
|
Fragi 1:1
Sucho z ls i Toralis z ruin |
Look... Lf dał mase invitów to guild...:]
Duzo osób poprzychodziło co zwieksza siłe gildii... Między innymi... -Pall Xito -Sucho -Talvenis -Qba Sasa -Etan Marth -Bulonic itd. ooo i mam pytanko... widze ze Poncek tez w lf długo sie nie wbijał a tu boom ląduje w lf? PoZdRo... |
Look... Lf dał mase invitów to guild...:]
Duzo osób poprzychodziło co zwieksza siłe gildii... Między innymi... -Pall Xito -Sucho -Talvenis -Qba Sasa -Etan Marth -Bulonic itd. do wszystkich tych charów to nie jestem pewny... =) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ooo i mam pytanko... widze ze Poncek tez w lf długo sie nie wbijał a tu boom ląduje w lf? PoZdRo... |
Cytuj:
PoZdRo... |
No z ls zrobila sie niezla armia gl
|
Mam nadzieję ,że Lifestyle wygra xDD :D
To jest taka ,,mała armia '' xD Jakby po kilku dopadło tych z KH ,to... ;] black~~ by nie pomogło xD Ostatnio Ci z KH sie plują do niektórych z LS i walą teksty typu : darmowe fragi etc..... |
Hmm. Sytuacja wygląda ciekawie, czas wrócić na stare śmieci.. niestety, pacca brak ale temu się jakoś zaradzi, prawda?; - )
Btw. jeśli ktoś ma jakikolwiek namiar na człowieka o wdzięcznym nicku Shaman Noktornu, czy jak tam on się dawno temu zwał - proszę o podanie mi takowego. Szaman szaman szukam Ciebie ;- ), ~Always Your's, The first owner of, Kamils Thor. |
@up
czy ja cos powiedziałem ze przeszkadza mi ze jest wojna?-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tul:
Nov 11 2006, 16:46:07 CET Killed at Level 65 by Zavil |
..........
|
Cytuj:
ok , zapamietane zostanie " hail zavil " 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh.. pewnie kazdy juz wie ze bug został usunięty...
teraz jak ktos sie wbije to nie moze byc uderzony przez 10sek xD8o 8o 8o 8o mozna teraz powiedziec ze wojna bedzie bardziej wyrównana.. PS. Ruin zapewne przestane uzywac (bota).... Czas pokaze.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |