Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Samobójstwo 14-latki - sąd zdecydował o losie gimnazjalistów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99822)

De'sH 28-10-2006 17:45

zlinczujecie mnie za to co teraz powiem... ale prawda jest taka

nie znalem tej dziewczyny i mam wyjebane co chwila na swiecie kogos morduja... ale gowno was to obchodzi

wiec dobrze wam radze... skonczcie juz ta bezsensowna dyskusje - .-

Impalable 28-10-2006 17:49

@Vansider
To sho z shtymi artorgarfjami?
@up Mnie tez to gowno obchodzi ale czemu ma uszanowac smierc tylko jednej osoby?
@joey
Moze "Jędrna"?

Frisbi 28-10-2006 17:56

Co trzy sekundy ginie człowiek. A tu afera o jedną dziewczynę.

Oczywiścię współczuję ...

Ghost Nieudany 28-10-2006 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1051665)

rotfl, "dobrze wam radze".
Za dużo filmów Tarantino.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frisbi
Co trzy sekundy ginie człowiek. A tu afera o jedną dziewczynę

Nie tylko o dziewczynę.
Raczej afera o to, że aferę i jakiekolwiek myślenie musiało pobudzić samobójstwo.

Xzonixek 28-10-2006 18:00

@Gromexorek
Oni nie mieli nigdy konfliktow z prawem-.-

Jeny ale macie temat:P Zamiast paplać na forum o typiarze, moglibyscie pomodlić się za nią dziś w trakcie wieczornego pacierza:P

Swir 28-10-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1051665)
zlinczujecie mnie za to co teraz powiem... ale prawda jest taka

nie znalem tej dziewczyny i mam wyjebane co chwila na swiecie kogos morduja... ale gowno was to obchodzi

Wreszcie ktos kto mysli, BRAWO !!!
Poprostu sensacja i tyle... Ile kobiet jest gwalconych... Ilu ludzi ginie !

Kapijy 28-10-2006 18:51

Czysty debilizmy.Zaraz po tym jak sie dowiedzieliśmy o tej sprawie to stwierdzilismy z kuplami ze za to co zrobili dostali by od nas niezly wpier...To ze pozostali (ktorzy byli w klasie) nie reagowali ..cicha akcepatacja n/c...X(

Avrerk 28-10-2006 18:53

@UP
Banda oszolomow stala w klasie i sie gapila -.-

Kapijy 28-10-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1051775)
@UP
Banda oszolomow stala w klasie i sie gapila -.-

Jeszcze pewnie mieli podniete i niezly ubaw..dzieciaki:baby: ...Krecili telefonami filmy aby potem chwalic sie swojim dziełem..

Ghost Nieudany 28-10-2006 18:58

@Swir
Ilu kretynów co sekundę się rodzi, więc po cholerę manifestujesz swoją durnotę, kolejka podobnych tobie jest!

Rattus 28-10-2006 19:06

Może naprawdę skończmy tę "dyskusję" bo zaczynacie się coraz bardziej kłócić.
Faktem jest, że to na pewno nie pierwszy i nie ostatni przypadek w tym: roku, półroczu, może nawet miesiącu. Akurat tą sprawę rozdmuchały media i teraz cała Polska o tym trąbi. Naprawdę zachowujecie się jak bachory... "Ja to im wyje..." Ale poje... h..., mają ode mnie wpier...". Naprawdę nie wszystkie sprawy da się rozwiązać siłą a i tak wątpię żeby chociaż 1/4 z was była w stanie jej użyć.

spider-bialystok 28-10-2006 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1050895)
Hmm dałbym rade ponieważ chodziło sie na karate 3 lata samoobrone 2 i na judo 1 rok ... wiec znam pare sztuczek.

hahahaahaha tacy ludzie mnie powalaja. Znam goscia, ktory chodzil na karate 7 lat i bardzo kozaczyl. Trafil na goscia ktory nie cwiczyl nic ale kilka razy bil sie "na ulicy". Efekt? Karateka dostal 1 strzala i stracil oko. Czlowieku, wylecz sie szybko z tej choroby "wymiatacza od sztuk walki" bo to sie moze zle skonczyc. Kolejne dziecko, ktore mysli, ze prawdziwa walka to film karate i bedzie rozwalac kilku przeciwnikow naraz-.-. Zadne doswiadczenie i zadne umiejetnosci nie zdadza sie na nic, gdy trafisz na 2 rownych sobie i w miare zgranych kolesi;
Sry za offtop

De'sH 28-10-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1051688)
rotfl, "dobrze wam radze".
Za dużo filmów Tarantino.

heh mylisz sie : ]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1051688)

Nie tylko o dziewczynę.
Raczej afera o to, że aferę i jakiekolwiek myślenie musiało pobudzić samobójstwo.

afere robia media zeby szukac imbecyli ktorzy podlapia temat : ]

afera = zysk

Ghost Nieudany 28-10-2006 20:15

Cytuj:

afere robia media zeby szukac imbecyli ktorzy podlapia temat : ]
Czyli mają tych afer NIE ROBIĆ i nie informować O ŻADNYCH aferach, bo lepiej żyć w niewiedzy?

Vansider 28-10-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1051914)
hahahaahaha tacy ludzie mnie powalaja. Znam goscia, ktory chodzil na karate 7 lat i bardzo kozaczyl. Trafil na goscia ktory nie cwiczyl nic ale kilka razy bil sie "na ulicy". Efekt? Karateka dostal 1 strzala i stracil oko. Czlowieku, wylecz sie szybko z tej choroby "wymiatacza od sztuk walki" bo to sie moze zle skonczyc. Kolejne dziecko, ktore mysli, ze prawdziwa walka to film karate i bedzie rozwalac kilku przeciwnikow naraz-.-. Zadne doswiadczenie i zadne umiejetnosci nie zdadza sie na nic, gdy trafisz na 2 rownych sobie i w miare zgranych kolesi;
Sry za offtop

Stary wez sie nieodzywaj,dzienki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do trenigu i tyle!A ten gestek mógł se nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"

morwi 28-10-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1052018)
Stary wez sie nieodzywaj,dzienki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do trenigu i tyle!A ten gestek mógł se nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"

[oftop]a 'powaliłeś' chociaż jednego ?;) to że ktoś coś ci poopowiadał to nie znaczy że tak jest... zresztą byłem świadkiem tego samego co spider~[/offtop]

De'sH 28-10-2006 20:40

Cytuj:

Stary wez sie nie<SPACJA KURWA>odzywaj,dziĘki tym sztuczka mozna powalic nawet 3 naraz,wystarczy sie przyłozyc do treniNgu i tyle!A ten gestek<NOWE SLOWO?> mógł se<... LEPPER- .-> nawet chodzic 20 lat i takby go okładali jakby robił all na "Odwal sie"

co ty kurde pieprzysz : ]

Ghost Nieudany:

naciagasz : ] wiesz dobrze o co mi chodzi : ]

Avrerk 28-10-2006 20:50

Cytuj:

Taaa.
Koles z kalachem , walisz kopa i lezy yeh?
JEstes pewnie szybki jak gepard, huhu

@UP
Pewnie chcial napisac ze na raz powala 300000000+
ale sie nie zmiescilo [;

Lasooch 28-10-2006 20:52

Cytuj:

Trafisz na 3 lata starszego i przypakowanego i się zdziwisz jak szybko się położysz. I nie cwaniakuj już, ośmieszasz się.

Stinx 28-10-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1048410)
Ta? No i co...

przerazasz mnie to jest straszne =q

@temat
powiem jedno pojechac do tego gdańska czy gdyny i im napierdolić po muzgach >.<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47.