![]() |
zlinczujecie mnie za to co teraz powiem... ale prawda jest taka
nie znalem tej dziewczyny i mam wyjebane co chwila na swiecie kogos morduja... ale gowno was to obchodzi wiec dobrze wam radze... skonczcie juz ta bezsensowna dyskusje - .- |
@Vansider
To sho z shtymi artorgarfjami? @up Mnie tez to gowno obchodzi ale czemu ma uszanowac smierc tylko jednej osoby? @joey Moze "Jędrna"? |
Co trzy sekundy ginie człowiek. A tu afera o jedną dziewczynę.
Oczywiścię współczuję ... |
Cytuj:
Za dużo filmów Tarantino. Cytuj:
Raczej afera o to, że aferę i jakiekolwiek myślenie musiało pobudzić samobójstwo. |
@Gromexorek
Oni nie mieli nigdy konfliktow z prawem-.- Jeny ale macie temat:P Zamiast paplać na forum o typiarze, moglibyscie pomodlić się za nią dziś w trakcie wieczornego pacierza:P |
Cytuj:
Poprostu sensacja i tyle... Ile kobiet jest gwalconych... Ilu ludzi ginie ! |
Czysty debilizmy.Zaraz po tym jak sie dowiedzieliśmy o tej sprawie to stwierdzilismy z kuplami ze za to co zrobili dostali by od nas niezly wpier...To ze pozostali (ktorzy byli w klasie) nie reagowali ..cicha akcepatacja n/c...X(
|
@UP
Banda oszolomow stala w klasie i sie gapila -.- |
Cytuj:
|
@Swir
Ilu kretynów co sekundę się rodzi, więc po cholerę manifestujesz swoją durnotę, kolejka podobnych tobie jest! |
Może naprawdę skończmy tę "dyskusję" bo zaczynacie się coraz bardziej kłócić.
Faktem jest, że to na pewno nie pierwszy i nie ostatni przypadek w tym: roku, półroczu, może nawet miesiącu. Akurat tą sprawę rozdmuchały media i teraz cała Polska o tym trąbi. Naprawdę zachowujecie się jak bachory... "Ja to im wyje..." Ale poje... h..., mają ode mnie wpier...". Naprawdę nie wszystkie sprawy da się rozwiązać siłą a i tak wątpię żeby chociaż 1/4 z was była w stanie jej użyć. |
Cytuj:
Sry za offtop |
Cytuj:
Cytuj:
afera = zysk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ghost Nieudany: naciagasz : ] wiesz dobrze o co mi chodzi : ] |
Cytuj:
Koles z kalachem , walisz kopa i lezy yeh? JEstes pewnie szybki jak gepard, huhu @UP Pewnie chcial napisac ze na raz powala 300000000+ ale sie nie zmiescilo [; |
Cytuj:
|
Cytuj:
@temat powiem jedno pojechac do tego gdańska czy gdyny i im napierdolić po muzgach >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |