![]() |
Siema,zalogowalem sie na to forum aby podyskutowac o tej wojnie ;P wedlug mnie EM moze cos zrobic bez leadera poprostu umie sie zgrac,a w CO bez zeta nie dadza rady wiec zaal..
CO=PA HAIL EM! |
Cytuj:
|
@up
Edytuj posty.Wojna trwa nadal i wszystko może sie zdażyć ;] Poza tym co zaczeło feagować wreście ;> @down Hehe z nemtorem też nie mają zgrania ,bo on biega sam ,a oni sie motają jak pionki :D .Co do fragowania to nie pofraguje za dużo ,bo mu ban wleci niedługo ^^. |
Cytuj:
|
Ale z tego co mi wiadomo na temat tej gry, zabijanie graczy oznaczonych czaszką nie grozi banem? Po prostu musi uważać.
|
Cytuj:
|
Nemtor gra w tibie nie od dzis i na pewno uwaza na to co robi, jestem pewien, ze nie wbije bana w takiej sytuacji.
P.S. Roshar przyexpil, GZ 158 lvla:) |
Cytuj:
|
Ron Montegro
Jan 25 2007, 00:08:33 CET Killed at Level 167 by Nemtor |
Cytuj:
edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ron juz dosyc dawno padl -.^
|
Tyryry... CO se expi spokojnie, em tylko loguje na noobchary... totez co zabija noobchary em... natomiast co se dalej spokojnie expi... tyryry
oczywiscie CO+aliases wygra ... tryryry pozdro |
Scorp mozesz mi dac swoje gg lub napisz na moje 1972233 mam sprawe :p
|
Jedno tylko mnie zastanawia. Kiedy CO ponosiło porażki na open battle nie podawało sie , zawsze bylismy gotowi na kolejny open battle na nastepny dzien a jak EM raz tylko raz poniosło porażke na open battle nagle żałoba. Czyżby to był wasz kolejny plan ? Niebedziecie sie logowac az znużycie naszą czujnosc i wtedy pewnego pieknego dnia nastapi mass log ?
|
Cytuj:
Spoko spoko, to nie jest koniec wojny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mozliwe ze nikt zalezy jak bedziecie ustawieni i w jakiej jaskini :P mam takie pytanko ....... w sumie tam ktos pisal wyzej juz ... my po przegranym open bylismy na nastepnym wy dostajecie 1 w dupe i juz nie widac was, nastepna rzecz anubis pada przez glupote wlasnego teamu ktory nie pomogl jej, tak jak i eli kazal uciekac zostawiac all troche dziwne to jest, anubis nawet nie ma jeszcze blesow, co sie stalo ?? po jednej walce + glupocie przed ss - zalamka ?? p.s ostatnio maly wizak mowi : open battle 19:00 nikogo nie bylo, pytam hupefupe h.j ci w d.pe a ten mowi ze o 20:00 nastepnego dnia tez niekogo nie ma w ten dzien Friiko Pall robi pz na edron 15 min pare osob loguje z em ida na edron statek ale nikt nie opuszcza stataku ... to co bez eliego nie wyjdziecie ? jezli nie to nie pierd...lcie ze my bez nemtora tez nie wychodzimy i btw w ostatniej walce on dolaczyl w trakcie nie czekalismy na niego :o |
Jakies fragi ?
|
narazie nie bylo ;)
|
Polska w finale, sialalalalla xDDDDDDDDDddd
|
Yeah :))) xDDDDd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba sie wszyscy ciesza ale to nie ten temat :P |
Adra'Xiu
Feb 03 2007, 09:00:01 CET Killed at Level 99 by Ron Montegro coś nowego oprócz tego? @edit ok thx, mój błąd ;> |
@up
Trudno to uznać za fraga, bo zarówno Adra jak i Rich zostali zabici jako friends/rls członków CO, Valiant~. I dopiero po tym dołączyli do wojny. |
są jakies fragi ? :)
|
0 akcji, em nie loguje my expimy jesli ktos ma ochote ale wiekszosc czasu spedzamy zabijajac ich kolegow, rodziny, osoby przez nich protektowane
|
@up
To ja mam sie bać ze strony em ;|? Chodzi mi o to czy oni robią to co wy, czyli zabijając friends/rls/family |
Cytuj:
|
Elo, a ja mam takie pytanie, na Tibia.com na forum do fragów dodano ded Huligana (czy jakoś tak), osoba ta nie jest w CO lecz padła i została dodana do fragów dla EM, czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się stało oraz dlaczego ów osoba padła ;]
|
Huligaan padl za to ze byl w Valiant ;) Padl i odszedl.. od Valiant widać ze nie był to dobry pomysł aby dochodzic do Valiant
P.S mam takie pytanie , co z rosharem ? odszedl z Valiant piechtolot zostal liderem a Roshar jest bez Guildi o co chodzi? z góry thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
18:04 You lose 571 hitpoints due to an attack by Scaranion.
18:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Scaranion. He was killed by Fireplex. Feb 08 2007, 18:05:08 CET Killed at Level 116 by Redd Xedriand and by Fireplex Hail EM |
Cytuj:
|
@UP
Kolejny PRO potrafiacy rozrozniac sarkazm i ironie od normalnej wypowiedzi ... |
Cytuj:
P.S. Cyli aktualny wynik wojny to 48:31? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |