![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze ze Imargam z honorem przyjał dzisiejsza porazke na klate..
Cytuj:
|
|
No i bardzo ładnie!! Jazda Wizja. Xareta - szkoda mi cie, ale walczyć trzeba ;]
Imargam - 20 k masz w plecy wiec niestety na blessy kogo innego bo ja ci nie zapłace ;/ @edit Sorrki już 30 |
@up
Ty chyba koles jestes lekko jebniety..Nie musisz sie kazdemu chwalic ze przestales lubic visionow bo ci imargam paymenta wjebal... Cu. Ps.Licze na bluzgi :) |
Cytuj:
|
Szkoda, ze duski filmiku nie mają.
Drizer padł bo miał najdłużej pzta i się poświęcił (brawa dla niego). Imargam padł bo Dalus przypadkiem spotkał go w port hope (gonili Zwidka ale on uciekł im do pz), w wąskim przejsciu i rzucił m walle, a wtedy reszta ekipy przybiegła i ubiła Imargama. Dalus prawie ubił Kerstona. Kerston stał bez mana shileda i bez SSA :o a Dalus 2 sd w niego, niestety Kerston zdązył na redzie mana shielda wrzucić. Ktoś wcześniej twierdził, że Katrila ma dobre pvp...może 1 owner ma, bo pamiętam sytacje jak Taifun ubił Katrile. Ue, Katrila zamiast vity utevo lux, 2 ue i gleba. Katrila na battle też jakoś indywidualnie nie błyszczał. Może umie dobrze dowodzić swoimi ludźmi. |
Już nie pamiętam kiedy Dusski (lub Wizja - jak kto woli) wygrały bitwę, chyba że ta walka na samym poczatku wojny.
Ktoś napisał, że Czipsu przekazał Ymy'emu duużo pieniędzy - nie dziwię się, że mają tyle hajsu, przypomnijmy chociaż PoI questa gdyby poszło wielu osób za sianko - takiej ilości nie mogli przepierdolic jak byli na małym "retired". Co myślicie o nowym członku Wizji - Fallathanu? Ps. gz opena dla Duss~. Oczywiście filmu jak zwykle nie ma, ale może chociaż "szeryf roger" da pare ssków jak ma |
Tym razem nie mamy ;c
Cytuj:
|
Cytuj:
|
May 20 2007, 00:13:48 CEST Killed at Level 104 by Laen Loys
and by Wampir Nitu'sho |
Cytuj:
|
trapik w ab \o/
|
Cytuj:
@Ktoś kto wspomniał o Fallathanu Fajna sprawa. Narazie tyle. |
Pięknie przygotowany trap przy statku w ab'dendriel i pięknie wykonana akcja ;)
Brawa dla D&W po raz drugi dzisiaj :] |
|
A może ktoś filmika trzaskał??
Nareszcie zaczynacie pokazywać na co was stać8o GZ frag boys:D |
@Diablord
Napisałeś że Drizer~ się poświęcił. Tylko powiedz dla kogo? Reszty "kolegów" którzy dali loga??? Brawa dla nich.:baby: |
Piekna Klasycza Akcja. Widac Demthesa Dead nie nauczyl czego nie nalezy robic Efreo. Ale wasza glupota dziala tylko na nasza korzysc.
!!! WALCZMY O WOLNA FURORE !!! |
Gz fraga:p
|
Cytuj:
|
Name: Matbull
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 24 Start PG Created: May 16 2007, 15:30:06 CEST Frends : Efreo 04:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Matbull. He was killed by Roger Sunrise on Furora. Zeby kazda robota byla tak prosta, bot jest sax ;c 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Matbull [25]: exura 04:01 Warning! The murder of Matbull was not justified. |
Chcialbym pogratulowac Wampirowi wczorajszego fraga, w koncu sie przelamal po zlej passie mam nadzieje ze to go odblokuje na nastepne bitwy :)
|
Dobrze że na forum mamy Rogera, dostajemy informacje z pierwszej ręki B)
Roger przy następnym battle postaraj się o jakiś filmik jak możesz. Chociaż fotki też są spoko :] |
Cytuj:
ja nie mam do nikogo zalu |
Cytuj:
Vision sie chyba kasa konczyla, kazdy chyba pamieta jak sprzedawali "pro" jak buce czy grabili kulturalnych tibijczykow z itemow.. widzial ktos zeby np. taifun komus pro sprzedawal tak nachalnie ? Do mnie i kumpli odzywali sie ludzie z vision z pytaniem czy chca kupic pro, malo tego jak ktos niechcial kupic to go straszyli ;F |
Na Mytherze przeprowadzilem 140 osob przez poi za 15k od osoby ;d
Cytuj:
13:53 Using the last rope... 13:54 Matbull [25]: utani gran hur 13:54 Matbull [25]: nie dam sie zabic 14:12 Matbull [25]: spoko autoalarm teraz mam zawsze xD 14:13 Matbull [25]: wbije swoje i bede sharowal z 3 ziomami 14:13 Matbull [25]: i wiesz 14:13 Matbull [25]: bende boss 14:13 Matbull [25]: hauhaa 14:13 Roger Sunrise on Furora [11]: A slownik masz? 14:13 Matbull [25]: jaki ty dowciapny 14:13 Matbull [25]: nie kazdy musi byc panem z polskiego 14:13 Matbull [25]: :) 14:13 Roger Sunrise on Furora [11]: ;d lawl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ziomus, nie tylko mi bo wielu innym. Nie jestem jebnięty. I nie lubie Vision tylko dlatego, że mi ima~ każe płacić oraz nie chwale sie tym. Pobluzgałbym Cie, ale wole sie nie zniżać do poziomu innych :) Pozdro @edit A co do fragów - piękna sprawa Gratz ;] |
Polowa ;d
Softy 900k Ava/Arb/Staff - 1.5kk + Cytuj:
|
To jest przykre bo widać wyraźnie,że Vision ma "spajów" w gidli.
|
Cytuj:
|
No i bardzo dobrze, niech padają jak muchy.
|
widac teraz siłę szpiegów :) kto ma spy - ten wygrywa
|
Cytuj:
Jestem za Vision jednak nie dziwie się ,że doszło do rozłamu..Imargam i spółka przesadzali już konkretnie z tym "Panowaniem".Nie wiem czym był spowodowany rozłam ale domyslam się że może tu chodzić o ogromne PA i dziwna sprawa z Moczykijem. Tyle. |
@
Imcio "panował" tak jeszcze za czasów Panowania Taifuna.... Wiec to raczej nie przez niego |
Kto wie za co Anubis Crusade mial bana ? ^^
|
Za miłość do ojczyzny.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |