Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Skrzator 11-07-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1542798)
Bolter ty sie nigdy nie zmienisz;] dalej bedziesz zachowywal sie jak idiota gadajac rzeczy o NG bocie ktorego i tak ci przyznam ze kurwa nie uzywamy, poprostu nie wiem w ogole o chuj ci chodzi i do czego ta twoja droga dazy z posadzaniem ze uzywamy NG combo bota jak kurwa nie uzywamy do sd combo. Nie wiem moze wy macie jakies problemy z odliczaniem combo ale ja w ogole z moim lojalnym teamem nie mam takich problemow i nie potrzebuje zadnego bota do odliczania combo zreszta combo bot sam walnal mojego e wave? Zastanow sie czasem czy jestes OK w stosunku do innych oskarzajac ich o jakies rzeczy ktore naprawde nie sa wazne i ktore nie sa prawdziwe, zachowujesz sie jak typowy moherowy beret z pod bloku ktory kazdego wytyka palcami ;)

Nie wiem czy mamy problemy z combem (zobacz na dedzikona treblona <3)

@Ader
chciałem sobie z vilumkiem pogadać ale mi nie odpisywał :<

Bolter 11-07-2007 10:43

Dobrz dobrze kazdy wie swoje jestescie załosni i tyle NIEKTORZY mogli by sie przyznac ze ustawiaja combo ^^ szczególnie na battlach .

I przestancie juz pierdolic bo mnie glowa boli jak czytam wasze wypowieddzi aliance tez bylo bardzo lojalne to polowa zaplacila i jeeszcze pare osob chce.

Morii 11-07-2007 11:42

i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu... :)

// Emerytowany w Tibi juz Mori .

Bolter 11-07-2007 11:46

Jul 10 2007, 21:53:56 CEST Killed Phero at Level 111 ok
(za rasimz to ma ok)
Jul 10 2007, 21:43:54 CEST Killed Vaigo at Level 121 unjustified
(jest czarny nazywamy go unas w gildi Choco Vaigo , zabijajac go stalem sie rasista dlatego UNJUST)

Pewnien Na-Uczony powiedzial
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1543075)
i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu... :)

Powiedzmy ze
// Emerytowany w Tibi juz Mori (na jakis czas).

Shuahsaus Pozdro Mori :D

Komisarzyk 11-07-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1543075)
// Emerytowany w Tibi juz Mori .

Mowiz ze my marnujemy czas, wiec pojrz na siebie.

Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc?

A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem.

NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ?

Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo.

I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska.

Ciao
Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas.

Crazy Misiek 11-07-2007 13:19

Oskarżacie nas o nałogowe granie, chatowanie dniami i nocami przed PC-tem, ale przecież to Wy nie znacie godzin i dat naszym snaekow, a mimo to po kazdym
sie masslogujecie. Świadczy to o tym, że to WY chatujecie przy kompie 24/h.
Bynajmniej ja tak na to patrze.

Bolter, zapewniam Cię, stając z Vaigo twarzą w twarz na Rl nie powiedziałbyś mu " jesteś jeb**** Murzynem, do pieca z Tobą, Heil Hitler!" , więc nie zgrywaj kozaka przez kabel. Nie chce Cię obrażać, ale przemyśl, zanim na kogoś najedziesz, szczególnie, gdy ma to podteksty rasistowskie.

Pozdro i good luck =***

Wesha 11-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luk4a5 (Post 1543402)
paparatatata filmy z wojny (rzadne hacki wszystko w wmv)

Wyjdz i nie wracaj paszla mendo -.-

Crazy Misiek 11-07-2007 15:12

Wesha, nie tak agresywnie, chłopak się postarał, aż rok poczekał zanim syf zaczął wciskać. Nalać mu, do dna , cierpliwość to cnota ! :D

Morii 11-07-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1543161)
Mowiz ze my marnujemy czas, wiec pojrz na siebie.

Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc?

A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem.

NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ?

Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo.

I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska.

Ciao
Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas.

odnosilo sie to raczej do tych waszych forumowych trolli, Twoje zdanie pamietam do dzisiaj " nie wiem jakim cudem w ogole wygralismy te pare openow " ,I tak przyznam miales wtedy racje i ty stanowiska nie zmieniles, ale Ty nie jestes pokroju innych graczy z partyzantow/kazadum spamujacych to forum :P

albert0 11-07-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1543233)
Oskarżacie nas o nałogowe granie, chatowanie dniami i nocami przed PC-tem

Na czym chatujesz? Interia czy onet ? xD

Crazy Misiek 11-07-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1543601)
Na czym chatujesz? Interia czy onet ? xD

Chodziło mi o czatowanie, mój błąd. Ale chyba można było się domyślić, o co mi chodzi. :p

Torpedo 11-07-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1543622)
Chodziło mi o czatowanie, mój błąd. Ale chyba można było się domyślić, o co mi chodzi. :p

Jak juz tak bardzo chcesz spolszczac to slowo to chyba czitowanie a nie czatowanie lol

Crazy Misiek 11-07-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1543701)
Jak juz tak bardzo chcesz spolszczac to slowo to chyba czitowanie a nie czatowanie lol

czatować «czaić się, wyczekiwać»
Zapożyczone ze strony sjp.pwn.pl

Czy tak trudno zorientować się, że o taki rodzaj "czatowania" mi chodzi?
Z resztą, jaki sens miałoby moje zdanie "czatowanie przy PC-tach" w Twojej interpretacji?

Raziel4ever 11-07-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1542559)
Wiecie czemu nigdy tego nie wygracie?
Wszyscy mają wisielczy humor, wszyscy się świetnie bawią =D

Niektóre teksty mnie rozwalają:
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo, jak to możliwe że zginąłeś?
- Drapałem się po jajach ;)
~~~~~~~~~~~~~~
- Idę spowrotem!
- Co?
- Lecę, wymorduję sk....ów jednego po drugim, od tylca!
- LoL o.0
~~~~~~~~~~~~~~
- Padłem hahahahhah
- Bez blessów...
- A po co mi blessy =D
~~~~~~~~~~~~~~
- Panowie, chodźcie teraz się zabić, nie dajmy im satysfakcji :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Hmmm może wpuśćmy ich do środka i zróbmy mass ue? ]=>
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo co Ty robisz?
- Poszedłem do green djinna, wyszedłem ich powkurzać, dostałem może ze 2 paralize i wróciłem :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Ej jest bezpiecznie iść teraz na żółwie!
~~~~~~~~~~~~~~
- Komisarz, rządzisz. Jesteś moim mentorem.

Jak widzicie, nie macie szans tego wygrać. Co jakiś czas będziemy wam ubijać Ullvarra po prostu :D

To że oni padają z uśmiechem na ustach i tak nie bardzo zmieni statystki na korzyść Alliance, wy im zabijecie jednego, który później nabije z 5 lvl up i niczego to nie zmieni. A oni za jednym razem nabiją na was z 5 fragów, w sumie to tylko gra, liczy się zabawa, ale statsy jednak też się liczą. I wytłumacz mi ocb w tym ze nie mają szans tego wygrać, bo bedziecie im zabijać jednego membera a oni wam 3 albo 5 =/

Jestem neutralny żeby nie było:p

Torpedo 11-07-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1543724)
czatować &laquo;czaić się, wyczekiwać&raquo;
Zapożyczone ze strony sjp.pwn.pl

Czy tak trudno zorientować się, że o taki rodzaj "czatowania" mi chodzi?
Z resztą, jaki sens miałoby moje zdanie "czatowanie przy PC-tach" w Twojej interpretacji?

Moja wtopa sorki, nie chcialo mi sie czytac postow wyzej a myslalem ze chodzi ci o oszukiwanie:P Hehe zwracam honor:D

Bolter 11-07-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1543770)
To że oni padają z uśmiechem na ustach i tak nie bardzo zmieni statystki na korzyść Alliance, wy im zabijecie jednego, który później nabije z 5 lvl up i niczego to nie zmieni. A oni za jednym razem nabiją na was z 5 fragów, w sumie to tylko gra, liczy się zabawa, ale statsy jednak też się liczą. I wytłumacz mi ocb w tym ze nie mają szans tego wygrać, bo bedziecie im zabijać jednego membera a oni wam 3 albo 5 =/

Jestem neutralny żeby nie było:p

Staty to tylko liczby wygrywa cierpliwszy i ten co ma wiecej szczescia =)
niepowiedzane ze na 100% ja przegrali beda atakowac lepiej/mniej skutecznie ale beda mimo ze opuszcza ich wielu graczy.(zato kiedys podziwiałem Kazadum a teraz byłem zmuszony byc przeciwko nim :P).

@ Misiek niezapewniaj bo niewiadomo co bym powiedzial co bym zrobil niewiadomo ale niestoje jesli obrazamy go mowieniem ze jest Choco Vaigo to trudno tak sie przyjelo

A moje Ddopiski przy fragach miały byc w podtekscie żartu ^^

Yapan 11-07-2007 23:11

Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy;) A co do unitu i ich odwagi... te ich deady to były w zasadzie pierwsze i ostatnie, bo w unicie to tylko vaigo chyba miał jaja i szczerze mówiąc śmierdzi mi tu zagraniem pod publiczkę w obliczu klęski, oraz odejścia na emeryturę. Ani Unit, ani EiV tak naprawdę nie ma jaj, potrafią walczyć tylko ze słabszym przeciwnikiem.

Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]

Bolter 11-07-2007 23:27

Blablabla tak tak Yapanku Szkoda ze byles tym partyzantem anie swoim MAster SOrcem wylogowanym w Ankr Depot :< (i czemu kochanego Vazza wyzywales :< przeciez on tak ladnego fraga zrobil) skoro tylko to nam pomoglo bylo isc swoim Masterem i zebrac wiecej osob z Aliance a co ng bota wiem swoje i mowielm niebede z wami sie klucic czy macie czy uzywacie wy na nas oskarzaliscie a huj wiedzieliscie.

SeQ_PL 12-07-2007 00:20

Mhmm wydaje mi sie ze szala jest nie rowna ze wzgledu na wakacje. Coz ludzie wyjerdzaja i maja w dupie miasto i komputer. A zreszta wisi mi obecnie polozenie wojny tylko czasem brakuje mi pobicia wrl szczegolnie kiedy sie nudze i nie mam alternatywy (np. kiedy pogoda jest z dupy).

Skrzator 12-07-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1544416)
Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy;) A co do unitu i ich odwagi... te ich deady to były w zasadzie pierwsze i ostatnie, bo w unicie to tylko vaigo chyba miał jaja i szczerze mówiąc śmierdzi mi tu zagraniem pod publiczkę w obliczu klęski, oraz odejścia na emeryturę. Ani Unit, ani EiV tak naprawdę nie ma jaj, potrafią walczyć tylko ze słabszym przeciwnikiem.

Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]

0 Ofensywy w tym poście:
@Genkotsu
Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak:
Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej).
@Bolter
A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu.

albert0 12-07-2007 00:32

@Yapan

Ja pierdole Yapan nie mam zamiaru czytac twoich wypocin, ale powiem ci ze robisz z siebie błazna. Zamiast isc Genkotsem, to na wszystkie akcje chodzisz tym swoim śmiesznym Saigaiem, a potem smiesz jeszcze cos gadac na forum ze Dano Rivi boi się padac. Zero szacunku

Jeśli nazywasz to 'lekką przewaga EiV' to zobacz kto expi, a kto siedzi w pz x) Wasze akcje są poprostu nieudolne - pada 1 Eiv i 6 waszych.

Idz kurwa panie dzielny i pisz głupoty jak to masz w zwyczaju, ale i tak wszyscy wiedza jakim tchórzem jestes ;)

Yapan 12-07-2007 00:39

Użyjcie mózgu i obadajcie sobie czemu na akcjach byłem saigaiem a nie gienkiem i nie pierdolcie mi o strachu, kto ma wiedzieć ten wie jaki yapan jest:)
A i jeszcze jedno: bolter, nie mów za wszystkich że nie chcieliśmy openów po bitwie na ank.
To mnie właśnie w was w*****a, nie macie pojęcia o czym wogóle pierdolicie, wysysacie wszystko z palca, takie wielkie kozaki, szkoda że przed battlem na ank to pare miechów w pz siedzieliście zanim skołowaliście ng bota. A teraz możecie się szczycić, możecie mnie wyzywać że jestem błaznem, kozakiem czy kimkolwiek - gówno mnie obchodzić opinia takich śmieci jak wy, dobrze wiem kim jestem i ile jestem wart:)

Martinesz 12-07-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1544559)
0 Ofensywy w tym poście:
@Genkotsu
Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak:
Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej).
@Bolter
A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu.

takich jaj brakuje Gaurze, Unitowi =] co się stanie jak padniemy raz? odrobi się =] nie ma o czym gadać, chociaż mamy medium lv, jednak potrafimy walczyć z większymi i chwała nam za to. =]

Yapan 12-07-2007 01:25

Co by słowa nie były puste

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=06251428918128653310

I co teraz?

*Wube* 12-07-2007 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1544659)
Co by słowa nie były puste

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=06251428918128653310

I co teraz?

Yapan hmm nie wiem co chciales przez to udowodnic? : o ze sie nie boisz ? :S troche to bylo glupie i tylko padles ;s

Yapan 12-07-2007 01:58

No dokładnie, bo Saigaiem na akcjach miałem chociaż szanse przeżyć, tutaj nie:)

albert0 12-07-2007 03:11

O FAK, DOBRA AKCJA

Nie.

Komisarzyk 12-07-2007 10:09

Jezeli gienek chciales pokazac tym forumowym robakom ze sie nie boisz zginac to to byl glupi pomysl.

Morii 12-07-2007 11:12

ile jestes wart? w tibi? 0, na real, nie wiem pewnie calkiem sporo, moze teraz mniej bo Cie w Rl za duzo nie ma :(

co do saigaia i genkotsu, tutaj sie nie dziwie , pall robi teraz chyba wieksze szkody niz sorc przy tych poziomach, Gaura nie ma jaj? bez niego przez tydzien nie zrobiliscie NIC. To wy ich nie macie i bez lidera nie potraficie zrobic totalnie nic:) A co do tego niby alliance, to chyba sie rozpada :(

albert0 12-07-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1544878)
Jezeli gienek chciales pokazac tym forumowym robakom ze sie nie boisz zginac to to byl glupi pomysl.

Komisarzyku, a ty ze kogo sie uwazasz? Sadzac po tym co piszesz i po twoim avatarze masz bardzo wygorowane zdanie na swoj temat :)

Martinesz 12-07-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1544942)
ile jestes wart? w tibi? 0, na real, nie wiem pewnie calkiem sporo, moze teraz mniej bo Cie w Rl za duzo nie ma :(

co do saigaia i genkotsu, tutaj sie nie dziwie , pall robi teraz chyba wieksze szkody niz sorc przy tych poziomach, Gaura nie ma jaj? bez niego przez tydzien nie zrobiliscie NIC. To wy ich nie macie i bez lidera nie potraficie zrobic totalnie nic:) A co do tego niby alliance, to chyba sie rozpada :(

lol, nie wiesz, to nie mów... tyle =]

Master Vilum 12-07-2007 13:24

Yo Ziomale xD

Napisze sobie posta z nudow wiec tak:

Ktos tam powiedzial o zyciu tibijczykow ze nie maja rl itp itd wiec....ktos chce grac to gra kto nie chce to nie gra i ta osoba ktora o tym mowila nie powinna sie wypowiadac i oceniac innych ludzi ze gra 24/7 i kij z tym ze gra jego sprawa ...ja osobiscie gram 48h na dzien (joke ofc)

@War

Raz sie przegrywa raz wygrywa kto wie co sie zdazy w przyszlosci^.^ nikt nic nie wie... okaze sie ze ze all dostali haki i brazyle beda miec server^.^ kto wie xDD

AHA I PRZESTAC SIE KLOCIC Bracia i Siostry ...

PS: Kocham was wszystkich =**

Torpedo 12-07-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1545156)
Yo Ziomale xD

Napisze sobie posta z nudow wiec tak:

Ktos tam powiedzial o zyciu tibijczykow ze nie maja rl itp itd wiec....ktos chce grac to gra kto nie chce to nie gra i ta osoba ktora o tym mowila nie powinna sie wypowiadac i oceniac innych ludzi ze gra 24/7 i kij z tym ze gra jego sprawa ...ja osobiscie gram 48h na dzien (joke ofc)

@War

Raz sie przegrywa raz wygrywa kto wie co sie zdazy w przyszlosci^.^ nikt nic nie wie... okaze sie ze ze all dostali haki i brazyle beda miec server^.^ kto wie xDD

AHA I PRZESTAC SIE KLOCIC Bracia i Siostry ...

PS: Kocham was wszystkich =**

Odmieniony vilum :O Co jak co ale to wlasnie o tobie mi coniektorzy mowili ze potrafisz siedziec przy komputerze 24h na dobe wiec moze tak naprawde piszesz o sobie:D

ader 12-07-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1544982)
Komisarzyku, a ty ze kogo sie uwazasz? Sadzac po tym co piszesz i po twoim avatarze masz bardzo wygorowane zdanie na swoj temat :)

W przeciwieństwie do Ciebie, on przynajmniej sam zrobił swojego chara.
Alliance może być słabszy lub mocniejszy, ale nigdy nie przestaniecie odczuwać tego wrzoda na dupie jakim się dla was stał te parę miesięcy temu.

I tak jak ktoś tu już wspomniał, nie podniecajcie się statsami. Tak naprawdę wygrają Ci którzy będą silniejsi psychicznie. Ullvarrowi podejrzewam niewiele już tej siły zostało ;D

Albert0 w przeciwieństwie do reszty EiVów mam nadzieję że TY nie dostaniesz paymenta. I nie chodzi mi tu o wolność za free.

Master Vilum 12-07-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1545206)
Odmieniony vilum :O Co jak co ale to wlasnie o tobie mi coniektorzy mowili ze potrafisz siedziec przy komputerze 24h na dobe wiec moze tak naprawde piszesz o sobie:D

Przeczytaj to co napisalem ze zrozumieniem prosze...

no ok powtorze sie....NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIC CO ROBI CZY JEST NA DWORZE 24/7 CZY JEST PRZED KOMPEM

ader 12-07-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1545224)
Przeczytaj to co napisalem ze zrozumieniem prosze...

no ok powtorze sie....NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIC CO ROBI CZY JEST NA DWORZE 24/7 CZY JEST PRZED KOMPEM

Przestań Vilum, oni mają zdrowe podejście do życia! Są na dworze non stop, są zajebiści! Szkoda tylko że na tym dworze muszą być z laptopami podłączonymi do bezprzewodowego internetu... jakoś są ciągle online!

No, chyba, że "wyjściem na dwór" nazywają pójście do kafejki. o.0

Skrzator 12-07-2007 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1545219)
W przeciwieństwie do Ciebie, on przynajmniej sam zrobił swojego chara.
Alliance może być słabszy lub mocniejszy, ale nigdy nie przestaniecie odczuwać tego wrzoda na dupie jakim się dla was stał te parę miesięcy temu.

I tak jak ktoś tu już wspomniał, nie podniecajcie się statsami. Tak naprawdę wygrają Ci którzy będą silniejsi psychicznie. Ullvarrowi podejrzewam niewiele już tej siły zostało ;D

Albert0 w przeciwieństwie do reszty EiVów mam nadzieję że TY nie dostaniesz paymenta. I nie chodzi mi tu o wolność za free.

W*****asz mnie do limitu jak nikt inny. Naprawde Chuj wiesz to po chuj sie odzywasz. Aż mi przez ciebie gula skacze. Przytoczę ullvarra słowa : Jak nasza walka po moich dedach ma tak wyglądac jak ostatnio to mogę padać codziennie.
Btw. Za kogo ty sie uważasz Ader?? Wszechmogący jastrząd czy kij wie co?
Mówisz tak o tym alliance a nie jesteś w nim i jeszcze raz powtarzam CHUJ WIESZ!

albert0 12-07-2007 19:25

@Ader

Do twojej wiadomosci gram teraz 85lv-95lv rp i 110lv-120lv ek i mozesz liczyc ze przy najblizszej okazji spotkamy sie na openie/mini-openie, tzn. za 2 tygodnie bo dzisiaj jade do Bułgarii ^^

ps. Nie zrobiłem tych charow sam, i co z tego? Ja etap bicia lvl dla bicia lvl ma już za sobą ;)

TRZYMAJCIE SIE WSZYSCY, DO ZOBACZENIA ZA 2 TYGODNIE :D

ader 12-07-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1545259)
W*****asz mnie do limitu jak nikt inny. Naprawde Chuj wiesz to po chuj sie odzywasz. Aż mi przez ciebie gula skacze. Przytoczę ullvarra słowa : Jak nasza walka po moich dedach ma tak wyglądac jak ostatnio to mogę padać codziennie.
Btw. Za kogo ty sie uważasz Ader?? Wszechmogący jastrząd czy kij wie co?
Mówisz tak o tym alliance a nie jesteś w nim i jeszcze raz powtarzam CHUJ WIESZ!

To powkurzam Cię jeszcze trochę, może Ci żyłka pęknie albo skoczysz z mostu ]=> Nie zatkasz mi ust swoją śmierdzącą EiVowską propagandą. Na mnie to nie działa. Za kogo się uważam? Za wasz najgorszy koszmar. I takim pozostanę.

Skoro Ty możesz to i ja przytoczę Ullvarra słowa: Ile wynosi mój payment?

Ehuehuehueuhe, a w Alliance jestem. Nie potrzebuję mieć tego napisane, żeby o tym wiedzieć. I szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek dostanę współfraga to możecie go sobie nie liczyć na swoich propagandowych statsach. Dla mnie sie liczy, że giniecie. Kto kiedy i po co was zabije to już nie jest taki problem.

Mam nadzieję, że wkurzyłem was ostro, doprowadziłem do szewskiej pasji, i popełnicie teraz zbiorowe samobójstwo.. na tibii oczywiście ;)

@Alber0, poza tym, że życzę Ci, żeby Cię porwali na granicy i sprzedali w charakterze niewolnika do afgańskiej wioski, życzę Ci miłej zabawy w Bułgarii, i mówię to szczerze =D Nawet tak miłej, żebyś już nie wrócił.

Skrzator 12-07-2007 22:20

Prawdopodobieństwo że Ullvarr sie wypłaci jest tak małe jakbym miał sie joel wypłacać...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.