![]() |
Okocim(mocny, tylko dla orlow) Harnas, no i oczywiscie, nasz piwko szlacheckie, Książ xD
|
Cytuj:
|
wlasnie o to mi chodzilo;)
|
Cytuj:
Piast? Zdrajco miasta. |
; O
Ty kurwa nawet we wroclawiu nie miszkasz; o |
Cytuj:
Przynajmniej mieszkałem, 8 lat! A teraz mieszkam kilometr od tabliczki 'Wrocław'. :> |
tez mieszkalem we wroclawiu pare lat, ale bylem strasznie chorowity, i musialem zmienic otoczenie ;D 1km od czego? od tabliczki? co ty pierdolisz.? xD
|
Cytuj:
|
jassssne ;p Wulghar mi powiedzial, ze jestem hunted ; (
ciezko bedzie, jestem spalony na Valorii, o nieeee, mama mnie zabije ;( |
Cytuj:
Ale i tak, własne mniemanie Wulghara o sobie 'jaki to on dzielny wojownik jest', załatwił mi 'instant rofl'. Wulghar, jeśli to czytasz - to faktycznie, mam nadzieję Cię zobaczyć na jakimkolwiek battle. |
Maciuś, nie jesteś sam. 15 minut temu znowu załapałem hunted od Heretics, ale pierdole to jak nigdy. :D
Chodź na piwo w sobotę! Piasta, zdrajco! Zbieramy ekipę! PS. I będzie trzeba Grzesia powiadomić wcześniej (tak z dwa dni), żeby jak do niego zadzwonię to nie był już zarąbany. ;) |
Heh, Gniewus, nie mogles mowic wczesniej :(? teraz to ja juz jestem u mnie 'na wsi'. Szczerze mowiac to w tygodniu nie wiem jak bedzie z czasem, ale na chlanie zawsze sie znajdzie chwila...wolalbym cos zorganizowac w weekend majowy <3 albo na poczatku czerwca...;)
|
To chyba już nic nie ma wspólnego ze Światem Valoria....:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Ale Weekend Majowy... Mmmmmh. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
You have joined the guild. E, coś mówiłeś? |
Maciuś, mam coś, co Cię pocieszy:
Apr 14 2008, 15:51:24 CEST Killed at Level 65 by Heaven'strike and by Xenocus Swanheart Clee of Mercy padł od nas. :) Hail Zero Henka! _/ |
ekhm.
nie wiedzialem ze ta gra cie moze wciagnac w taka depresje... niedosc ze piszesz juz 3 posta sam do siebie probojac zdobyc czyjas uwage, to dolaczyles do jakiegos pk teamu ktory niedosc ze nie umial wymyslec oryginalnej nazwy, oryginalnego planu na zabijanie, to sie ktos od nich sklada na kazdej akcji jak noob. A moze sie myle? |
Cytuj:
|
na twoja dwulicowosc:)
|
Cytuj:
|
Gonzo chcesz kupic 114 eka ? <roltf>
|
Cytuj:
PS. Rotfl* |
oj tam sie kłócicie:P wrzuce cos na rozluźnienie :P http://i15.photobucket.com/albums/a3...%20lvl/110.jpg
Yours Mate~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tożto nieprawda, mi lizales ! Nie raz... nie dwa... a wiele razy =).
Now hit me with : "Nie prafda, nie lizalem, ty lizales i lizesz ! :]" <3 Rest In Peace. |
nie prafta, nie lizalem;) Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat;)? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.;)
Kind Regards! |
Po co tyle nie nawisci w twojej wypowiedzi
|
Cytuj:
|
Ummmm... Od czego to się zaczęło?
|
Cytuj:
regards! |
Maciek dostał w dupę.
:-) PS. Pozdro Emma! |
fuksa miales i tyle