![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam jesteś nikim ._. Haunted |
Cytuj:
|
Yeti morda
|
Tu jest pare tekstow do yeti
http://pl.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M Znane "ja yeti.. tak wiemy" i "ja yeti i ch@j" :) |
@up
żałosny filmik ._. |
Cytuj:
- chuj - brawo yeti odgadles tajne haslo programu xd? @Bongo team W tv mowili, ze dzis wieczorem pekujemy; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
tchief! btw. można też obejrzec kontynuacje czy cuś takiego :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dili
Bo mnie nie było sram na tą gre ;p @@@ 19:31 Szenlong De'Master [90]: 19:19 You advanced from Level 89 to Level 90. ŁAŁ |
Z forum tibie.com
Chealiee/Mendill Well, actually i will not say im not mad cuz of my death. Seriously this made your case worse than ever, sorry to threat you mate. Didn't though about this but o'well your not a truth friend. your and all your rl friends char will stay hunted till i get a huge payment maybe i dont wanna payment too. To arcanium... kick mimm from the guild or it will be really much problems. 2 gi post Message me if you'll need any help to bring Mimm down Signed, //Chealino Robi sie chyba coraz cieplej, Kebab i Dooner Kebab stawiaja warunki dla Arcanium :) |
Iridias Finest powstało huhu
|
Cytuj:
|
Kebaby moga chuja :D
bo sa sami :D wojna bedzie predzej czy pozniej ale kto z kim tego nawet MDW nie wie :S |
Doner kebab dopiero zauważyłem AHAHAHAHAHAHAHA
Bambik, Wasp <3 |
Cytuj:
Widze, ze mamy nowego evul uzytkownika forum :D Wypowiedz w kazdym temacie _/ |
wypowiadam sie bo kurewska iridie znam bardziej niz wiekszosc polaczkow >.<
bo jak to mowia jestem dupolizem szwedow :< stawiam na wojne anima vs arcanium ;> |
Cytuj:
wojna byla by fajna nono xD |
Cytuj:
|
jakby nie bylo jest bardzo milo :D
@up dzieki stary :D |
Cytuj:
|
@Berger
przeciez napisał, ze lepiej zna niz wiekszosc. Nie zaczynaj kłutni, wszyscy wiedza ze jestes "berger wszechwiedzący" i zapewne miescisz sie w tej jego mniejszosc polskiej. Widze, ze znalazła sie gwiazda (Thorius) co zapewni tematowi niesamowitą popularnosc przez najblizsze kilka stron :P ( albo i wiecej ) :P Btw, tez macie takie smieszne lagi przez dzien od 2 czy 3 dni? Czy to moje łącze. |
@UP:
Tez mam ale nie tak ze non stop tylko czasami na jakis czas i znikaja |
Elo thoris, co tam u ciebie xD? :*
|
Po staremu.
|
Cytuj:
|
Mi coś tak koło 23 sie pojawiły, wcześniej nie było, teraz nie ma ;d
|
Cytuj:
czemu mnie obrazacie, ponizacie itd ?:( btw nie mamy lagow tak jak Ty bo napewno nie mamy takich samych, musimy miec inne, bo nie ma takich samych lagow :s |
Chealiee - Aug 19 2007, 22:27:49 CEST Killed at Level 98 by Firenze Bellator
and by Sesulo ;o //Metek. |
Anima wziela nowe osoby do gildi, Chealiee ginie, Kashrius da'roc dolacza do arc..
Arc czuje sie slabe i zbiera sily zeby Anime rozdupcyc... nadchodza ciekawe dni ;) |
i kto mial racje chuje ?xD
|
Ta bardzo ciekawe, zobaczymy czy ktos od nas jeszcze się w to wmiesza.
W sumie zaczelo sie to na co all czekali po tych spieciach... Co do Chea on napewno pomoze animie, jako ze Firenze wybierajac Mimm, niejako zdradzil go ? signed: Usar |
uuuuuuuuu o horera kurza twarz wojna
uuuuuuuuuuuuuu ciekawe kto wygra ta wojne ! mam nadzieje,ze kaszrius dednie |
@up
xD no i stalo sie to na co wszyscy oczekiwali mendill wypowiedzial "w imieniu Anima Libera" wojne Arcanium tylko jeden maly problem : a mianowicie nikt z Anima nie potwierdzil tego... ale zobaczymy jak to bedzie :> http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1790563 link powyzej to deklaracja wojny :) kto jest za kim ?:D |
Wojna jest naprawde sam M2 to powiedzial, szczerze w obecnym skladzie jestem za Arc, ale watpie zeby stanowili znaczacy opor dla Animy.
W sumie ciekawie bedzie wygladac walka dotychczasowych kolegow i "panow" naszego wspanialego serva. signed: Usar |
Czemu mam dziwne wrazenie, ze ta "wojna" skonczy sie tylko na slowach, ewentualnie kilku fragach?
|
Cytuj:
|
Jak narazie tylko Stram potwierdzil swoj udzial jezeli mozna uznac "let the bodies hit the floor" za potwierdzenie :D
miejmy nadzieje ze sie chlopaki rozkreca :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |