![]() |
Juhhny - moze i bedziesz bil z explo za 100, ale pomysl ile bedziesz bil z W-throwa, albo G-shake
|
Cytuj:
4sd na demca - wow to bije po 2000+ niezle, ja tam jego max hit widzilem 1530. No ale ty hlvl madra glowa wiec napewno wiesz lepiej :D8o |
Cytuj:
|
@up
Wirlwind Throw-Rzut trąby powietrznej, nowy czar knighta pozwalający mu miotnąć bronią w przeciwnika. Ground Shaker-Wstrząsacz ziemi-nowy czar knighta pozwalający mu wywołać fizyczną eksplozję wokół siebie. |
do pana up
z 4 sd przesadzilem 5 przewaznie bo wiesz co to sa bursty?
do nastepnej czesci obejrzyj sobie filmik to go znajdziesz a nie pieprzysz nei musi pokazywac ze ma tutora/seniora czy cos takiego wiesz co to znaczy hidded? |
a niech ktos wzuci zdjecie lub napisze ile walnie taki 150 ek z ice ripera :) bo chcial bym wiedziec
pozdro all |
Cytuj:
wiesz mógł zostać zaproszony na testa |
OD KTOREGO LVL BEDZIE SPIKE SWORD I SERPENT SWORD
PROSZE NIECH KTOS ODPOWIE |
Cytuj:
"Hidded"... hmm... nie, nie wiem co to jest, powiesz nam? |
Cytuj:
"Hidded"... hmm... nie, nie wiem co to jest, powiesz nam? Proszę o usunięcie tego posta, niezamierzony double. |
o0
nowy news na tibia.com ale badziew;/
|
Cytuj:
to 2kk zeby na 80 lvl trzebac takie hity malutko prawda? |
Badziewie? Przeczytaj dokladnie... "niektórzy starzy magowie są w stanie stworzyć napój powiększający moc. Właśnie teraz odkryto te magiczne fiolki. Ostrożne badanie wykazało, że te napoje podnoszą Twoje umiejętności w walce z bliska, na odległość a nawet poziom magii na pewien okres czasu."
|
Taki Polski OTS stojacy na Neo 512kbps , gdzie jest Real Mapka i wszystkie npc które chodzą, Ciekawe kiedy CipSoft udostępni silnik i mapka na torgu.
Next Update bedzie taki - zjebać najtów i palów jak teraz sorców - ulepszyć tych co dostają 30 many co lv (jakim kosztem patrz wyżej) - Dodadzą Train Monki - Mana Rune - Exori na Caly ekran - domki od 50 lva - mana runy O.o (to jak magiczny napój) w Update news ten śmieszny CM czy GM napisał ze też gra w tą gre, coś mu do chuja nie wieże. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zonk Teraz to cipsoft ladnie .... wyjechal -.-"""" Niech dodadza jeszcze nowy skill 'Penis Fighting' I wprowadzą Penigre albo Viagre ... Oni oszaleli :x od Mlvla mogli sie juz odwalic a nie jakies 'ulepszacze' niech najlepiej odrazu , wprowadza takie cos, ze zamiast expic bedzie mozna kupic LVL za rl cash -.------- X( |
Zapytam się tak , czy druidowie nic nie dostana i tylko im odejmą to co w nim było najfajniejsze i to co ludzi w nim kochali?
|
Cytuj:
@edit: Czy wymienione czary będą dostępne dla facc? Jeśli tak, to które? @edit2: Jeśli już odpowiedź na to pytanie padła, to sry, ale czytanie tych 50 stron jest na prawdę żmudnym i długim zajęciem^^ Najlepiej, gdyby autor zamieszczał wyjaśnienia w pierwszym poście edytując go. |
@up
Masz eq: swords X (10atk, 10+5def) i Shield X (20def) Gdy walczysz samym mieczem, bez tarczy: 10+5def=15def Gdy masz sam shield: 20def Dy masz Sword i Shield: 5def (sword) plus 20 def (shield)=25 def |
Z tego całego update'u najbardziej interesuje mnie czy eternal będzie grał xP Chociaż seromontis ma najwyższy lvl to i tak eternal to knight legenda ;<
|
SSy ciekawe, informacje też. I tak uważam, że to "rzucanie broni" przez knightów jest beznadziejny.
btw. więcej ikonki nie mogli zmienić ? |
...Na zakończenie chciałbym przypomnieć, że to jest test serwer i ceny ekwipunku /broni /amunicji oraz obrażenia nie są ostatecznie zatwierdzone i nadal mogą ulec zmianie. Proszę o nie zaśmiecanie tematów jęczeniem oraz narzekaniem, na to przyjdzie czas gdy zakończą się testy a wszelkie zmiany i poprawki zostaną ostatecznie wprowadzone.
Z hunted.pl |
@Up
I po co te 55 stron spamu?? :) |
Cytuj:
|
Knight i Anni ?
Jezeli teraz obrazenia burst arrows beda zalezaly od distance fighting to jak knight bedzie robil annihilator quest? Czy przed pojsciem na Anni bedzie musial trenowac distance?(troche bezsens wg mnie). Oczywsicie zalezy jakie hity bedzie zadawal z 10 w distance
|
Hallo ,powie ktoś jak to wygląda z walka knightow i palkow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie legendą knighta jest bubble |
Zastanawiam się czemu wszyscy gdybają jak to będzie po tym letnim uptade...
Ludzie nawet nie został wprowadzony jeszcze, nic innego wam nie zostało jak czekać, a nie spamować bo żal to robić na takim forum :) Wyluzujcie i poczekajcie jak wprowadzą. "Co ma być to będzie" |
202 ludzi czyta temat ;] łeeee fajnie szybko będzie... TS prywatny czyli only4 tutors and gms?:P kiedy będzie taki porządny dla ludzi?;)
|
up: już parę razy było pisane wcześniej ze ts jest zamknięty i nie będzie dla ludzi tylko od razu update ...btw koniec spamu dawajcie nowe filmy z testu
down: no pomyęl co miałem na myśli mowie że nie będzie ts dla zwykłych ludzi tylko dla gm i toturow down2: no to przeszukaj resztę tych stron |
@up A tutorzy to kosmici?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wiec GS jest od 60 lvl ?
Lol...to walniete. Mam knighta z 37 lvl i nie moge walic z GS'a ? Przeciez GS to odpowiednia bron dla knighta z takim poziomem. Niedlugo Cipy tak pogorsza gre ze w tibie beda grac tylko 100lvl+ |
Ale dlaczego niema nic nowego dla Sorca i Druida ?:(:(:(:(
|
fajnie będzie jak knighty dostaną nowe czary :] Na to czekałem
|
@bulwersant w sprawie gsa od 55+
Tylko, że ty po update z BSa będziesz zadawał porównywalne hity, jak teraz z GSa, więc nie stracisz NIC, tylko nowy cel w tibi ;] |
Cytuj:
Nie dosyc ze dwureczny to jeszcze BS bedzie lepszy... ale to plus dla mnie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |