![]() |
Ja chcialam zapytac Druidow czy odczuli roznice?
|
Cytuj:
|
No to chyba se nie pogram...
Wlaczam tibia 7.92 wpisuje obojetnie jakie passy-debug Chce zainstalowac instalke 8.0 wyskakuje mi takie cus- Error The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Jezeli ktos moze to niech mi przetlumaczy a najlepiej zeby znal rozwiazanie;/ Nude Lindsay Lohan saver http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Ładniusio zjeba*i sorca :)
|
Letni udate
To bardzo przewspaniale, ale letni update mial byc wczoraj a ja mimo tego ze sciagnelem nowego klienta dzis nie moge sie zalogowac X(
|
Letni Update
27czerwaca
To bardzo przewspaniale, ze jest letni update, ale on mial byc wczoraj wiec dlaczego ja sie nie moge zalogowac teraz? Sciagnelem nowego klienta.X( |
pomożecie??
ej co zrobić żęby włónczyć tibie bo jak włączam to pisze Account disabled for five minutes. Please wait czekam te 5 minut i nic:( czekałem 15 i teś nic powiedzcie co mam zrobić??
|
OMG
Mi wszystko działa. Ale widocznie nie na wszystkich serwerach update się powiódł. Trzeba poczekać... |
Nie na Temat
Pomocy Ugzezlam na jakies wyspie z 2 osobami nie da sie z niej wyjsc bo wyjscie jest zamarzniete HELP!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
piterr jak to account disabled ci pisze to znaczy ze masz haknieta postac... :(
|
omg
bedziesz mogl uzywac fire sworda tylko ze od 30 lvl bedziesz mial bonus +1 omg mysle ze ci wytlumaczylem ;p |
Co nowego?
Mam już tibie 8.0 jak ktoś ma problemy z pobraniem polecam strone:
http://download.tibia.org.pl/index.p...=category&id=1 Co nowego? Jak narazie niewidze nic wielkiego oprucz oczywiście lodowych wysp, nowy spear huting miał chyba 20 coś ataku, mam go teraz z Varkili ma 35 atak, zmienili wygląd toporu: Hatchet, na mini mapce jestesmy oznakowni nie bialym polem jak w starej tibii tylko czarnym, troche mnie to wkuża ale to szczegół! i chyba nowy plecak. Piszcie co wy zaóważyliście nowego!!! :cup: |
Błąd
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to
"Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." Co to jest plx odpowiedz. ;( |
a gdzie można znaleść mapy dla Windows Vista?
|
a gdzie można znaleźć mapy w Windows Wiśta?
|
Do Shivek
Mapy do Vista, niewiem ja miałęm całom mape odkrytom jak wtedy niemusiałęm kopiowac samo sie przy instalaci zrobiło do Windows XP, a do tego wyżej: a ściągłęś już 8.0? czy prubujesz wejs na starej? :o
|
ściągnąłem
|
Help
Help ;D mam viste i nie wiem gdzie wkleic moje mapy -.- szukalame folderow moje aplikacje itd nic nie znalazlem ... kto mi powie gdzie w viscie mam wkleic moje mapki?
Ps.w plikach ukrytych tez nie ma tych folderow pzl fast o odpowiedz Ps2. hit 305 w draga na 82axe+axe ring lol xD uptade sux xD |
@Seba22
To jest fioletowy krzyżyk^^ Jako druid zauważyłem, że nie można siochać zza ściany czyli tak jakby trzeba być na wprost od celu, który chcesz siochnąć. W hitach z visa nie zobaczyłem większych zmian, ogólnie nie podoba mi się ten update widziałem jak 91 ek wali z avengara hity 300+ ;< |
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to
"Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." Co to jest plx odpowiedz. |
Mapy!
Nie wiem jak mapy wkleic do Wisty, ja w XP to mi samo skopiowało i mam stare nic niemusiałęm robic. a co do błęduw.... to niewiem odinstaluj starom tibie, odinstaluj nowom i na nowo zainstaluj z innej strony możesz ściągnąc....!
|
nic nie dzila;/ HElp
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to "Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." Co to jest plx odpowiedz. |
Do tego błędu ;p
Sprubuje ci to dokłądnie przetłumaczyc ale tam piszom coś o prosze grafike czy cos karte video... ! może masz za słąbom ;p karte graficznom ;p!B)
|
Niekapuje!
Wyszło mi: 1 linijka: wideo powieżchnia przeznaczenie/przydział (o przedsięwzięciu) nieudany (błąd 13)
2 linijka: prosze wybrac jeszcze jeden karte wideo tryb! Nic niekapuje ale tak mi wyszło (źrudło) http://www.getionary.pl/66996e8b6cbc...368b99d9a785:( |
Help
;(HELP;( Prosze o Pomoc szanownych graczy!!
Ukazuje mi się pewien Komunikat dotyczacy jakiegos błedu 10061 mowi o nie nawizaniu łacznosci z grą. Prosił bym o pomoc w tej sprawie. I przepraszam za powtorzenie takiej samej wiadomosci ale nie została opisana na forum. Pozdrawiam MABIN |
Vista
"C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Tibia" W viscie tam trzeba wkleic mapki :-) Thx Xardazs
|
Istanieje Mozliwosc Przeniesienia Tego Pliku Automap W Inne Miejsce??bo Jak Go Przenosze To Znow Sie Tworzy I Tam Zapisuja Mapy.. Help!
|
@Avangelion
Dzieks za pomoc z tymi mapkami :D Teraz juz wszystko ok Nawet mi sie ten update podoba :D |
Big TY for Elders!!:cup:
|
Gdzie jest ten folder Dane aplikacji/Tibia/Automap szukałem recznie i przy użyciu wyszukiwarki i niemoge znaleść...-.^ mam Windows XP ,proszę o szybką odpowiedz.
|
Cytuj:
Mam taki sam problem (tibie zainstalowana mam na dysku D !! A nie na C czy to problem ? ;/ Mam nawet mapy w tym folderze co chce ale tak jakby ich nie czyta HELP TUTAJ PLSSSSSSSS ;( |
@up i 2 up
Jak wybierzecie w szukaniu bardziej zaawansowane opcje -> przeszukaj ukryte pliki i foldery, napewno znajdziecie ;) |
Jakby nie było to już powiedziane. ;d
X:\Documents and settings\nazwa profilu\Dane aplikacji\Tibia\Automap :F Gdzie yks oznacza dysk z Windozą... Albo hardcore: Start>Uruchom>command> copy Y:\XXX\Tibia\*.map X:\Documents and settings\nazwa profilu\Dane aplikacji\Tibia\Automap ;] |
Pomocy!!!
Jak chce sie zalogowac za kazdym razem pisze i"nvalid serwer adress.(10022) czy ktos wie o co tu chodzi????X(
|
@up
Wielkie Dzięki za pomoc. |
http://rapidshare.com/files/39642538...tibiaauto*****
nowa TibiaAuto, obsługuje nowe bronie!!!! |
Odpowieccie!
Jakie zmiany zaoważyliście w tibii 8.0 ? Piszcie! :)
|
Nadal nie umiecie znaleść folderu Automap?
jeżeli tak to najpierw zalogujcie się na nowej tibii na chwilę potem wyloguj i teraz poszukaj folderu.. powinno działaćB)
@up: hmm wygląd ogólnie naprzykład popatrz na coat i hatchet i dodanie PRAWDZIWEGO śniegu przejdźcie na folde, vege czy senje a zrozumiecie co mam na myśli życze powodzenia:D |
tibia config
Cytuj:
mam nadzieje ze komus pomoglem pozdrawiam: sasiad252 |
Help my Please
Pomóżcie mi plz ciągle ten błąd
"Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." lub Cannot find user's application data directory. (Error Code 22) Please ensure you operation system provides a directory for user sprcific applidation data files. O co w tym wchdzi??? Tibia 7.92 chodzila a jak zainstalowalem 8.0 , poznij wylaczylem kompa to ani ta ani tanie dzialala ;/ Błagam Pomóżcie mi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |