![]() |
ja jestm dumny ze swoich skilli
13lvl skille 53/52 i trenilem niedużo teraz bede knajtką gral , bo mi druta spekowali i zalamka ;( :evul: :cup: |
Ja Nie Moge Ile Noobow....
Cytuj:
Naprawde jaki TOTAL NOOB z ciebie!!!! Bierzesz 2 dwarfy do reki najslabsza bron i najlepsza tarcze i sie trenisz.. Jak masz np 40 skilla sworda to co 30min bedzie ci wskakiwal kolejny skill. Jak juz zabijesz te 2 dwarfy to szukasz kolejnych.. Jesli nadal nie wiesz o czym mowie to na tibi.pl masz dzial ,,Wasze Poradniki'' wchodzisz mi masz jak trenowac knightem... :D |
trzeba najpierw poczytac wszuystko o treningu zeby potem sie nie dziwic ze ktos trenuje 1h i nic mu nie wskoczylo :P ja mam 22 lvl i skille 61/60 prawie 61/61 niewiem dlaczego niektórzy maja tak duze dystansy miedzy bronia a shieldingiem a nie wiem nieczytali o treningu ;]
|
Ja jak wyszlem z meina zabralem sie za trening na 8lv mialem skile okolo 50
a obecnie moje skile wynosza 66/66 na 25levelu dotego 5mlv.A skile zaleza od tylko i wylacznie od ciebie. |
Jak dla mnie to temat troche poniżej pasa... 53 strony gadania o tym kto ma jakie skille... A anwet jakby ktos przeczyta wszytskie (!!!) te strony to sie potem spyta czy skille wq/wq są dobre na x lvl'u... Jak dla mnie ż(rz??)enda...
Tak, wiem :topic: |
Mam pytanie bo mam doła - Mam 9 lvl i skille 40/38. Czy jak na ten poziom skille są dość dobre czy musze przypakować?
|
Cytuj:
A ja mam pytanie gdzie trenić i na czym (poradniki dużo mi nie pomagają :( ) na lvlu 10 ze skillami 32/30 ze słabszym eq scale armor, brass legs, battle shield, soldier helmet, longsword jakby co to mieszkam w Veno (trening z kimś mi nie wychodzi skille wogóle nie rosną a trening na rotach w pobliżu już mi nie wystarczy). Chodzi oczywiście o knighta i odrazu mówie że jestem FACCem. |
Cytuj:
Powninienieś potrenowac do 70/70 i mieć luzik do 50-60 lvla (nie wiem jak myślą inni), chyba że uzależnisz sie od treningu :) i potrenujesz do 90/90. Chyba pomogłem.=) |
Skille, skille... Ja tam moim knightem (Venore) na 9lvl mam skille ok. 27/26 (jak ostatni raz sprawdzałem, tak naprawdę może być już i 30/30) i mi wystarczają... Pewnie zaraz zostanę wyśmiany, że sobie nie poradzę, ale zdobyłem (sic!) Serpent Sworda, i to nie w wyniku złodziejstwa (gardzę złodziejstwem!! :kat: )!!
|
Cytuj:
|
ja mam lvl 26 skille 67/67 a na jeden skill trzeba około 6,5 h trenic
|
Ja mam 11 level skille 53/52 i rosna , zamierzam trenic do 60/60 to bede dobra skile na ten level chyba xP a na czym xpuic z takimi skilami na 14 levelu, bo do tego czasu pewno taki wbije xP
|
Heh
Ja uważam ,że mam słabe skille , bo mam 11 lvl i skille 34/34
|
ja trenowałem na początku wbiłem na 15lvlu 60/60 a potem już tylko exp teraz mam 29lvl i 61/61 ja kdobije 30lvl to znowu trening, może 70/70?
|
ja mam 25 lvl i skille 65/65 czy są one dobre na mój lvl?czy mogę już expić do 30 lvl czy lepiej dobić 70/70??
|
Cytuj:
Nikt ci nic nie za- ani nakaże. |
Hmm ja na 27 lvl mam 71/71 (Zaraz 72/72) I mam zamiar trenic do 80/80 :D albo jak sie na uhah dorobie golden setu :P
|
skile
Omg... temat walkowany od zawsze ja na 46 levelu mam 69/68 i zyje i to dobrze, nie skarze sie , a Wam radze jak chcecie to na 20 levelu minimum 80/80 a najlepiej 90/90 to wtedy po 6 miesiacach treningu to juz bedziecie gosciami.Tylko jaka frajda z gry ? :baby:
|
^.^ 75/70
Hehe ja na 11 lvlku 75/70 :P W swordach i do tego z uhmakerow mam c seta bs'a i c shielda :P bije do 80/80 i expa na chama ^.^ :cup:
|
Cytuj:
|
Ja Mam Knighta 9 lvl(Sword27/shedling26) wszystko na trolach...
Pythera the beeeesstt |
Skills on 11 level
Ja mam knighta na 11 levelu i moje skille to 32(miecz)28(tarcza)
dopiero awansowalem wiec sa bardzo slabe (doslownie dzisiaj awansowalem na 11 level) B) :king: HEHE TO JA SNAZOL Z ELISI TARARARARA MIESZKAM W AB I CIESZE SIE :) |
skille na 9 levelu
[quote=milan233]Ja Mam Knighta 9 lvl(Sword27/shedling26) wszystko na trolach...
Moim zdaniem troche niskie te skille ale jak na trollach to cie podziwiam oby tak dalej |
Ja mam 15lvl knighta i mam skille 62/61 a trenie dalej do 75/75
a dopiero potem ide expic |
O.K. mam 8 lvl skille 25/23 do dziesiatego mam zamiar zrobic 50-60/50-60
Rada na mejnie atakuje z full deff i dobrze mi sie tak treni! chodze na gobliny beary szkielety itp. Gasaga Fokus B) Adsin Fokus Carlin :D Carlin Aldora ;) Aldora Knight :crusader: Druid 8lvl :baby: 14lvl 25/23 :cup: 15 m.lvl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UP:
do 90/90 to lekka przesada? Hm, zobaczymy jak dobijesz do lvl ~90+ |
skille i lv jak w podpisie :)
|
Skille
Jestem Knightem z Chimery.
To moje skille :P Lvl : 9 Wciaz rosnie M lvl : 1 Wciaz rosnie Axe : 23 Wciaz rosnie Shielding : 21 Wciaz rosnie Fishing : 30 Wciaz rosnie |
ja mam knighta na 26 lvlu skille 66/65 i mysle ze to sa dosc dobre skille jak na mój level bo expilo piniewaz kiedy mialem 22 lvl i dobilem skille 65/65 to bardzo ladnie mi sie expilo w ghost landi ;] bezproblemowo zrobilem 26 lvl i teraz mam zamiar dobic skille 70/70 i leavel 30-35 a potem dalej trening hehe
|
Ludzie!!!!Co wy gadacie???Ja mam Knighta na 10 lvl ma skille 46/44 i jakos nie zajmowalo mi trenowanie go miech nawet trenowalem tydzien po 5 h dziennie!!!Tylko po prostu jak trenujesz ludzmi musisz im cos zadawac zeby skill lecial bo inaczej skill sie blokuje i wogule nie leci omG!!!! :] :] Więc wyskokie skille nie jest trudno osiagnac gorzej juz u maga z Mlvlem bez promocji!! B) B)
Imie xxxx Serwer Lucera Level 18 Magic Level 29 Skille 18/21 Profesja Sorcerer >>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: |
omG ja pisze do tych z pierwszej strony a tu patrze moje sie wyswietlilo na 56 muhahahaha sorki ziomy!!!
|
eeeeeee no bra jesli chodzi o knighta, to rzygam nim ale to jest moja klotwa "z knighta powstales i w knighta sie obrucisz hehe" no to tak:
nick: xxxxxxxx serwer: chimera lvl: 15 mlvl: 3 ale prawie 4 skille: 42/39 i uwazam ze nawet so dobre jak na knighta a muj pallek to: nick: Elberia Qwatiqo serwer: chimera lvl: 9 mlvl: 4 skille: 38/28 i uwazam ze so bardzo dobre hyhy pallki zodzo |
eh ja mam pytanie s eknighta zronilem jednak chce zaczac trenic od 10 ile mi zajmi enp trenowanie skilli do 60 jesli gram godz dziennie? jak to obliczyc?
|
ja na 10 Lvl'u mam skille 40/37, uwazam ze sa dobre na 10 lvl, mi odpowiadaja :)
|
Trenuj tyle na ile potrzebujesz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |