![]() |
Cytuj:
Mi się wydaje że to port :P Niech ktoś znajdzie OTSa który ma inny port ^^ Przypominam iż na tibie jest 7171 o ile mnie pamięć nie myli. A widziałem na inne porty :) |
Racja Shea.
Przynajmniej na OTS'ach sobie pogramy ; ] ale ja wole rl . : < |
Cytuj:
Ja chce pkować :-( |
Kurwa Klucice sie o bzdury wyzywacie sie i jaki to ma sens ???
Opinie Ludzi Sa rozne Jedni mowia Tak Drudzy inaczej Ja Sam juz nie wiem w co wierzyc i co jest blizsze prawdy tego problemu!!;/ Powiem wam Tak ze multimedie mam od okolo 5 lat z rokiem przerwy!! cale zycie mialem motorote 128kb lacze i ani jednego laga przez ten Czas | po roku podpisalem umowe dostalem Thomsona i nie pogralem normalnie nawet jednego dnia... mam kumpla kroty tez ma motorole 512 lacze i nie ma Zadnych problemow Moze to jest Wina Wysokoprzepustowych laczy ktore poprostu niewytrzymuja albo cos?? |
Cytuj:
Nie stresuj się. My się nie dowiemy. Skoro "specjaliści" nie widza :-) osobiscie bym zaprosił jakieś z tych ... na to forum do wypowiedzenia się. Płace wymagam. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak tak to czytam zwłaszcza niektórych osób posty to sie tylko w*****am...bo gówno wiedza a zachowują sie jak by pozjadali wszystkie rozumy świata.
Moze niech zostaną tylko Ci co naprawde chca rozwiazac problem i pomoc innym udzielając odpowiedz na pytania tym ktorzy nie wiedza jakis tam szczegółów. @Dawid_AG Z tracertem jest tak ze ja tez im go wyslalam...odpisali mi poprosili o moje dane gdyż sa im niezbędne do naprawienia problemu (czyli sie przyznali ze to u nich) odpisalam im, podziękowali mi za odpowiedz i...GÓWNO :) Zaraz Ci znajdę jak ktos tu opisywał jak zrobić ten tracker. |
Cytuj:
|
Pyzio.
Ja tez im wysylalem tracerta gdzie wina lezy w hopie 3. Czasy tam siegaja ponad 200, ale jest to tylko czasami, ale odpowiedzi nie uzyskalem. Jutro do nich moze zadzwonie i powiem o co chodzi dokladnie bo juz mam tego dosc.. -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja się pofatygowałem nawet o 7 wejść zobaczyć czy są lagi :)
Są :D |
A no sa, co zrobic ;S Dzwonil ktos dzis do nich?
|
A to dziwne, bo z rańca nie mam lagów ; d
przynajmniej wtedy. więc przed szkołą moge pograć choć trochę. teraz to nawet nie próbuję wbić . (18.00) |
ja d0o niech niedawno dzwonilem i huj mi powiedzieli 3 razy przekierowywali mnie do jakis innych dzialow technicznych i powiedzieli "prosze sie nie denerwowac problem napewno zostanie rozwiazany" ..........
|
Trzeba było powiedzieć że zaraz jedyne co będzie rozwiązane to umowa :D
Najlepiej znaleśc jakiegoś mówce :p najlepiej komputerowo i jebac ich jak się da :p bo wiadomo :) Polski tibijczyk mocny w klawiaturze tylko I go tak cisnoć :p Ja się nie moge dodzownić :P |
Cytuj:
|
Oni raczej nie próbują z tym nic zrobić, bo ich to gówno obchodzi, że nie możem pograć w Tibie ; )
A zresztą jak sami mówią problem jest za granicą,a na polskich servach jest ok. : | Wolałem Vectre. =,=' |
To dlaczego lagi w poludnie raz sa a raz nie? Nic nie robia? A moze jednak :> Liczmy na to ze kiedys normalnie zalogujemy sie na tibie bez lagow.
|
@up
Aż nie mogę się doczekać... @topic Ja chce tibie... A co do OTSOW tez mam lagi ehhh .... -.- jak na rl |
no ja powoli trace nadzieje ale musze wam powiedziec ze od 12-13 gralem tak pięknie wszystko chodziło nawet malej przerwy na sec nic :P i niestety musialem sie wylogować... gdy z trudnością sie zalogowałem powrót do normalności... ale raz mialem tak że padłem i od 6 rano d0 23 gralem caly dzien oprócz resetów i naprawde lagów niemialem ale to może dlatego że wogole sie nie wylogowywałem nie wiem już sam ja czekam cierpliwie ale trace nadzieje dobrze ze od tej 6 do 10 moge spokojnie pograć :)
|
Ja od kilku dni odczuwam dużą poprawę. Teraz lagi są rzadkością, a choć występują codziennie, to nie dłużej niż 3h~ (15-16, 20-21) Około tych godzin ; )
|
Cytuj:
Powiedzialem im ze jezeli dokonca Tyg nie naprawia problemu to zrywam umowe to koles mi powiedzial : "aha tak ja rozumiem mam pan do tego pelne prawo" Czyli maja mnie w dupie bo za zerwanie umowy musze placic kase;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem jak jest przy nie płaceniu :] Czy zrywają umowe tak jak z wodą czy przychodzi ten pedał i zabiera co chce |
Dzwonilem do multimedii, zapytano mnie oczywiscie o TRACERT _/ Mowie ze wysylalem, podalem adres z jakiego, "O, rzeczywiscie mamy z tym problem! Mozna jakis telefon kontaktowy? Ja to zglosze administratorowi i bedziemy sie kontaktowac" ;O
|
Cytuj:
|
Powoli zaczynam mieć w to wyjebane.
|
Cytuj:
|
He coś nikt nic nie pisze :P
Czyżby lagi ustały ? xD |
U mnie dalej są. Przynajmniej teraz nie mam kicków i mogę poskillować. : )
chociaż widzę co 20 hit. xd Ktoś coś wspominał, że lagi są na serwerach poza granicami Polski tak? Z ciekawości wbiłem na OTS pod Tibię 8.31 i pomimo, że był to Polski serwer taki były takie same, tzn. to samo co na rl. kicki , freezy. |
Prawda jest taka, ze multimedia ma problemy na swoich serwerach, ktore lacza sie z tibia i innymi grami. Dzwonilem do nich wczoraj to powiedzieli ze to naprawia i maja do mnie dzwonic. Jak zadzwonia napisze cos wiecej. Dowidzenia.
|
Aha czyli jeszcze inaczej.
Ciekawe... Przed dosłownie 5 minutami miałem takiego laga, że co jakiś czas widziałem tylko jak hit wchodził w potworka, a teraz już nie ma lagów ; | |
Ja od 2 grudnia ~ widzę jakąś poprawę.
Popołudnia mam kompletnie bez lagów , tibia chodzi płynnie. A tak jak teraz koło 22~ zaczynają się słabe. Nie takie jak kiedyś . Dość słabe : ) |
0.o
To masz farta. U mnie jest prawie bez zmian z tą różnicą, że już nie mam kicków nawet w godzinach szczytu :cup: Chociaż to i tak gówno zmienia, bo lagi są takie, że expić się nie da. |
U mnie nadal Wielkie śmierdzące gówno ...
Kochajmy multimedie ... tak szybko odchodzi |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Wciąż mam lagi... -Dość tego shitu!!! -Przykro mi... Ma Multimedię. -NIEEEEEEEEEEEEE!!! -To strasznie mieć internet w MM. Multimedia - najgorsza oferta na rynku. |
lol :D
Ale .. kumpel z klasy ma neta w mm i nie ma lagów fakt że nie uzywa modemu :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |