![]() |
@up
Gratz, teraz to juz nie prawie :P |
GZZZZZ :D next 100 PL :cup:
|
@ALL
Jestem bratem doskonalego tylko on o tym nie wie:p |
Cytuj:
|
@up
Thxxx:d |
@up
Dawergo ma zawsze racje xD @down będziesz walczył z tym obok < xD no może nie zawsze ale często |
@up
A jak powiem ze nie to sie naraże ??? XD |
o,O
Pierwszy raz muszę to powiedzieć ale............. Gratz pan doskonały :O Name: Suzy Gray Sex: female Profession: Elder Druid Level: 51 Feb 12 2008, 10:58:23 CET Killed at Level 52 by Pan Doskonaly and by Lord Hurin druid Od dawna ją chcieliśmy ujebać ale NIGDY nie wychodziła z pz xD Gratz loota ( Pewnie dobry bo ona bogata >.> ) |
Suzy Gray to 2gi char Bellatora :>
|
Chce ktoś kupic 50 + msa na Silverze? :evul: 73 dni pacc.
Gp ofc. |
loot; b robe,10 white,2 red,2 yellow,2 green piece,2 gs slik i od huja run
|
Nie udało się zrobić Jestera :<
|
shaka twój kochanek owned by ftp xDDDDDDDD
Seth The Dark Feb 17 2008, 22:17:22 CET Killed at Level 104 by Pipao Rebelled and by Wakum @down A gdzie widzisz że ciesze się? To że podałem fraga innego niż frag dla dicu/SA to znaczy że sie ciesze? Powiem Ci tyle: Mam w dupie kto wygra wojne, i tak bedzie PA, bo i w ftp jest PA i w dicu/sa tez. |
up@
I co cieszysz sie... n/c |
I co z tego, że padł. Pojedyncze fragi są mało ważne. FTP się boi już od dłuższego czasu zrobic openki. Pipao trzy razy oszukał Aervaniego, że będzie openka, a się nie wlogowali. Srają w gacie krótko mówiąc. Na pewno nie będzie takiego PA jak było do tej pory. W SA jest sporo znajomych, a w FTP większośc po 2-3 owerów ma i nie wiadomo z kim gadasz.
|
Ja wam wszystkim objecuje że jak my wygramy wojne to zrobimy takie pa na silverze jakiego nie ma teraz, skończy się fluganie bez konswkwencji, skończy się bocenie w miejscach w których my chcemy bocić, i skończy się ogólno Polskie noobostwo.
|
@Up
Dokładnie, na początek zhuncimy ciebie bo ty botter, a pozniej reszte botterow. |
Cytuj:
<snacki> |
Ok, najpeirw shuncimy mnie a później ciebie bo ty też botter :evul:
|
na poczatek trza was wy.....ac z serva:P a pozniej bedzie good... jesli chodzi o noobowanie polskie
|
Ja to bym Siebie też wyrzucił za botowanie ;p
|
A purzniej zchuncimy prawdziwa poteke ->nóóby z karlin ; o
|
@Potus
ok odejdziemy ale ty pierwszy :D |
@Seliar
Schónc sobie nuby z tajs:) |
Cytuj:
Pierw trzeba potusa shanćić ;( Za te botowanie/sharowanie na tar -3 ; <<< Pablo rox \o |
@Up
Odezwal sie... ŻalX( |
Cytuj:
Nikogo tu nie znasz więc po co tu piszesz ? ;( |
@Up
Tak sie sklada, ze znam tutaj wszystkich tylko nie podam nicku chujuX( Nie sharowales ? nie botowales ? n/c. |
Cytuj:
Nie znasz nikogo i możesz mi na siura naskoczyć. Tak tak sharowałem z twoim starym , weź wy*******aj bo żal mi ciebie ;x No to taki kozak jesteś to ownerów mi podaj ; ( |
Powiedzialem n/c i nie bede sie spieral o nicX(
Nie wierzysz, ze znam tu wszystkich? Mylisz sie nawet ciebie znam:p |
Cytuj:
|
@Up
Zgadza sie, znam cala silvere i nie ukrywam sie na noob charze noobq;) |
Jeżeli chodzi o wyjebanie noobów, to proponuje wysiedlić wylęgarnie czyli Paradise. To tu rodzą się nooby.
|
@Up
Z tym sie zgadzam asuhuhausa:cup: |
Cytuj:
Co masz na myśli, mówiąc wylęgarnia noobów? Przemyśl z 5 razy swoją wypowiedź i przemyślając po raz 6 napisz kolejną... |
@Darkkz
Jeśli chcesz zyskać nasz szacunek, albo i nie, wypadałoby się przedstawić a nie odrazu na każdego wjeżdżać. Według mnie to jest zasada dobrego wychowania, zanim włączysz się do ogólnej dyskusji, przedstaw się. @down W takim razie dopóki się nie przedstawisz, ja będę ciebie ignorował. Nie wiem jak inni, ale ja chce wiedzieć z kim rozmawiam. |
@Up
Wielki boos i mistrz gorti wjezdza na potusa i wypomina mu botowanie i sharowanie a sam nie jest lepszy! Chcialbym Ci cos powiedziec ale narazie nie moge(to nic zlego):D |
Cytuj:
|
On wjechal do zartu...
Botowac nigdy nie botowalem.... sharowanie to co innego:D Darkzzz czy jakos tak jak znasz wszystkich to powiedz all o mnie!!:D:evul: |
@Gorti
Przepraszam nie wiedzialem ze to bylo dla zartu, moj blad;) @Potus Co mam o tobie powiedziec ?;s Nie wiem jak mam rozumiec wszystko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |