![]() |
Niech modek zmieni nazwe tematu. ,,O dupie Marynie"
|
Cytuj:
xddddd @ Zlałem sie z posta up. |
No to prawda zagladalem tu aby dowiedzieć sie o wojnie rzeczy o ktorych nie wspomniano na tibia.com (odnoszac sie do teamtu ) a teraz co czytam to same klotnie zrobcie cos z tym dzieki z gory:)
|
Gz rise:)
Siemka!!!
Gz fragów RiSE :):> Russel naprawde spox liczy te fragi :D:D:D:D W niedalekiej przyszłości nie będzie żadnej gildi,bo russel wszystkich wywali za dedy;/, amimo tego wojna będzie :D:D:D:D No nic to tyle, JESZCZE RAZ GZ :):) P.S. Bym zapomniał Pozdro OD kamila dla furejeczki-Mariuszka:* Ciao Pozdro~~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gumball My sie nie czepiamy tylko wysmiewamy, a to roznica ;) |
Lavore zmień avatar bo wygląda jak paczka po durexach..
|
wiem, że ten film już tu był, ale interesuje mnie, czy ktoś wie jak się nazywa ta nutka, która jest jego podkładem?
|
Hilltop Hoods - The Nosebleed Section
proszę bardzo |
Cytuj:
|
@Kafar
Miałem już eq na sobie... nie miałem tylko m walli i żadnych bomb :| @Saweh Fakt... z saweh to trochę inna sprawa.. ale jej na polskie forum wyciągac nie będe ;) |
Cytuj:
|
Co Russel nie płaci za pomoc ??
Przecież Eter sam mówił że są jeszcze 4 miejsca wolne i za każde miejscie Russel płaci 1kk . :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Soul's
Zdenerwowales tenshinkhana ziomuś, jeszcze jeden post biala czcionka a gryziesz glebe bracie. xD?X?Z?D? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Owszem mówił. Mówił także, że to żart. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym, nie stresuj się tyle, bo Ci żyłka pęknie... BTW, w nocy NIC??!?!?!? się nie dizało? :( |
Cytuj:
|
Off top
Haha Soul's nudzi CI sie? xD
btw. Pozdro dla Ciebie :Pbiala czcionka rox:baby: |
Dajcie mu spokoj chlopak sie dowartosciowywuje tym ze o nim piszecie i o jego bialej czcionce. Musi jakos zwrocic na siebie uwage...
|
Cytuj:
Witka Fey!! Dawno o Tobie nie słyszałem:P Co u Ciebie? |
Zagadam w grze, zeby nie syfic forum, tylko sie zaloguj xd :D
|
yoo Maciej :d
|
Mam prosbe. Przestancie pisac glupoty, bo zle sie to czyta. Chcesz sie dowartosciowac? Idz na epulsa i zakup sobie pakiet pulsarow...
@Topic Byla jakas akcja? |
Cytuj:
Nic sie nie dzialo ani wczoraj na wieczor ani dzisiaj 8o Wczoraj kazdy balangowal ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@War No jak narazie 'względny' spokój ;') |
@up spokój może był :P
[CHAR]Eldiwo[/CHAR] Jan 27 2008, 14:54:45 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Vorgad[/CHAR] and by [CHAR]Nirek Devilek[/CHAR] Gratz Fraga :D |
No wkoncu zaczynaja ludzie z Eternitas ginac.Dobra robota mam nadzieje ze nie bedzie to ostatni dzisiejszy frag powodzenia;)
|
|
No troche pieknie wyglada jak w vipach pojawia sie tylu ludzi naraz
|
Cytuj:
Gdzie padł pies? - ooo jest film, gdy pisałem posta, jeszcze go nie było :P zaraz ściągam |
@Rinataur
Okay, zrozumiałem przesłanie Twojej wiadomości. ;) |
Cytuj:
|
Gratz
Cytuj:
|
Jakie przeslanie? Mam wielu znajomych w Rise wiec ciesze sie ze zabijaja ludzi z wrogiej guildi nic wiecej w wojnie nie pomagam nikomu a na forum wyrazam swoje zdanie do tego ono sluzy. Wole napisac to ze swojej postaci nie jak wielu ludzi robi to z "noob charow" wiec raczej to przeslanie powinienes zrozumiec;)
|
@up
O interpretacje Twojej wypowiedzi, nie martw się. ;) |
kolejny swietny masslog gz
Po przegrany open battlu nad carlin juz tylko sneaki ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |