![]() |
Cytuj:
|
po co tu wrzucasz zdjecia komorek? rotfl
|
Cytuj:
Wizz nadal myjesz sie w misce przed kompem? |
Cytuj:
Przykład: "MAMO WSTAWIŁAŚ BLUE ROBE JUŻ NA ALLEGRO?" Kiedyś ponton zapomniał wyłączyć mikrofonu ^.- |
Ludzie kurwa skonczcie pierdolic...Expia bo nas rozjebali!!Co maja robic??Siedziec
w dp i czekac az wyjdziemy z pz??Bo jak czytam to wszystkie klotnie to az mi was jest zallllll... |
Cytuj:
Jak w tgk takie zwyczaje sa to "ok". Az zal czytac i komentowac co ty piszesz bo to nawet nie ma sensu. Seq - "hehe uheheh hihihi" polew na maxa, nie masz innych argumentow zeby mnie pojechac?Gdzie w tym roku pojdziesz na sylwka skoro na wrl nie bedziesz mogl isc? Jak ty teraz zarobisz na kebab? :<< |
Żeby każdy mógł reprezentować poziom chociaż zbliżony do Wojtemo ;) Ale widzę, że każdy nawet na kilka dni odsunięty od expienia w tej grze, zachowuje się jak narkoman na długu...
|
senku edgar jestem tylko dla batmana i nosa [;
|
Cytuj:
<3 @Vilumek Kochasiu, moim zdaniem lepiej sprzedać item na allegro i za to pójść z dziewczyną do kina, niż trzymać kasę w banku i mówić: "HAHA, MAM PIŃCET KA KA, KTO MI PODSKOCZY????////!!!1111111". |
Cytuj:
co do tego o 3 rano hmm tak jestem przy kompie i co ale nie siedze przy tibi ^^. A co do Cioty masz lustro ? Ps . powinienes wkoncu strzyzesz emerytów i rencistów na praktykach xD. |
Cytuj:
|
kiko sie poprostu spieszyl do nas na pilke, dlatego zrobil blad... bez kitu o co ci w tym chodzilo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Sam niewiem a chodziło chyba żeby wkońcu takm lustro znalazł bo jak strzyze to lusto ma XD!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wizz po 1 bylo to wtedy kiedy wrocilem do domu. Ty nawet z niego nie wyszedles. Po 2 robie hajs na allegro i huj ci do tego? Ty co sobie kupiles na rl zeby byc z tego zadowolonym? Co najwyzej dokupiles nowy ram do kompa zeby wiecej noobow botowac. Po 3 jestes tak hujowy ze az zal ci odpisywac na posty.
|
Cytuj:
Kupiłem sobie za kasę tibi tak: 1) Nowego Kompa 2) Motor (Skuter) Żeby nie było xDDD 3) Przepiłem Ale ja nie proszę matki żeby mi blue robki sprzedawała na allegro xDDD |
Cytuj:
Chris wiesz gdzie dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele. Uslyszales to pewnie kiedy robiles 5 palek kumplom naraz i jarasz cipe ze jestes fajny. Konto jest na moja matke i ona sprawdza maila czy przychodzi hajs, adresy itp. @Vilum: Twoj brat juz na ciebie czeka w lozku a ty jeszcze przed kompem? O.o |
Cytuj:
SEQ: MAMO WSTAW JESZCZE DWIE BLUE ROBKI xDDDDDDDDDD |
akurat z tym allegro nie widze nic dziwnego, no ale czego sie po was spodziewac, dobranoc
|
@Vilum
Ale z Ciebie debil, o Boże. @Seq Jesteś inteligentnym człowiekiem, nie staczaj się do ich poziomu >.> |
Seq - Ja nie wiem, u ciebie caly czas w domu gadaja o robieniu lasek i masturbacji?
Bo co drugie zdanie jest o tym. To o tych palkach to chyba pisales SMS do mamy i pomyliles okna. Emok - to byla ironia? Mi sie juz nudzi fajtowanie na forum. Wyjdźcie na pustynie to was z Flovem przetestujemy ;] |
Cytuj:
|
hahahahahahahaha kurrwaaaaaaa kiko o boże ;DDDDDD
@Wizz Myśle, że ciśnienie po starych jest nie na miejscu. Wyjdzie na pustynie to was z Flovem przetestujemy ;] huj wie o co ci biega ale pewno chodziło o ~Wyjdźcie** xD Kind regards, Pedril |
Pedril - edited ;d
A co , moze gadanie o robieniu lasek jest tu na miejscu? To forum o tibii a nie o tym co sie robi w domu caly dzien. Martinesz - Jasne ze mam , ale chyba bedzie lepiej jesli nick pozostawie dla siebie. |
mario naprawde jestem ciekawy, kiedy ci sie to znudzi, nie wazne czy jestes po naszej czy ich stronie, kiedy sobie uswiadomisz, ze naprwade w chuj czasu tracisz na kompa lol. mnie to pierdoli, to twoje zycie i rob co chcesz, ale potem moze byc zapozno jak sie skapniesz, ze zjebales dziecinstwo przy kompie
bez pozdrowien |
Tyle ze poza tibia mam o wiele wiecej zajec na kompie ktore przynosza mi korzysci ;]
Moze dla ciebie komp = tibia + paint |
Xirroo AUSHUASHAUSHASA
Co do chrisa hmm może przetestujesz a i tak dowiemy sie kim grasz :P Śmieszny jesteś ha hahaha (tzn na photo które ostatnio zobaczyłem) xD "Tyle ze poza tibia mam o wiele wiecej zajec na kompie ktore przynosza mi korzysci ;]" pisanie mailów do Xoo żeby ogarnął ci chara typu Carf Alied albo Celoreon żebyś mógł walczyc zreszta ten dopisek xoo Floovokoper is my Baby co wy żeście mu zrobili dupe wylizali czy nowa myszke kupili ? xDDDDD sory ale nie mogłem sie powstrzymać asauhsuahsuahsauhs @Vilum a dom sobie też kupiłeś bo widze że chyba ci 8000 zł zapłacili za viluma normalnie Komputer ,skuter jeszcze wypił za to prosze prosze XD Eh Scroop :< szybciej :< MIKU PROSZE NIE XD nie pisz błagam to nie ja Edgar mordo !! Powiem jedno Skrzat to uszaty solaris Tam na dole Floov,ktos tam,ktos tam ,Chris http://img516.imageshack.us/img516/8...aroxmw4yp8.jpg |
sero nie chce mie sie z toba klocic, kazdy wie, ze dobrze znasz sie na informatyce, poprostu nie rozumiesz o co mi chodzi i to widac
/edgar |
@Kiko
Kłótnia nie jest powodem do tego by wrzucać kogoś rl foty bez jego wiedzy i się naśmiewać ;). Zresztą mi to zdjęcie się podoba bo widać że chłopaki mieli dobry stan upojenia ;D. @Edgar Mordeczko, ryjeczku, mordunio, ryjku! Szykuj się na ronaldinho o 15 w dołku XDDDD HAHA xD. /Waldiemar |
hahahha, Kiko, nie moglem znalezc tej fotki wlasnie xD
|
Bolter - Ja sie siebie nie wstydze a ty? Przykrosci mi nie robisz ;]
Stan byl taki ze floov chcial wyruchac moja kolezanke na schodach XDD Drugi to jola , trzeci member para squadu xD Next ktory robi z forum tibia.pl strone do hostowania fotek |
AUHSUASHUASH Ronaldinho to ty jesteś w 100% z ta opalenizna XD!!!
|
aaaaaaaauuuuuua
tak siedze zaspany przed tym kompem i jak tak czytam te wasze po*****one posty to mi sie smiac wchoj chce :> @Kiko smieszy mnie w tobie nabardziej to ze na gg gadasz ze mna normalnie itp , a tutaj pokazujesz jaki to z ciebie pro , co do Maria to choj was to obchodzi ile siedzi na kompie co na nim robi itp to jego zycie wiec nierozumiem czemu was to interesuje , a moze juz niemacie oco zachaczyc to przy*******acie sie o jego nolife na pc ? @seq to czy on wali konia przed kompem , gwalci psa i inne pierdoly niepowinny cie wogole obchodzic , idz poloz sie na swoja mery tylko jej niezgniec (niechcialem w tym nikogo zdaniu obrazic , jezeli sie tak stało przepraszam) huehuaehuehuaheuiae :* |
Cytuj:
|
Okmon ale wkoncu powiedzial bys cos chlopakom na vent
i all wiemy o jakie słowo chodzi hahaha btw bo z tego dnia niepamietam praktycznie niczego , a teraz wyruszam na rl life ooo niewiarygodne ale prawdziwe tylko dla nieustraszonych hahaha : D |
Cytuj:
Vilum zapomniales dodac ze kupiles skuter za hajs ktory zajebales Callastusowi (?) (Chyba ze ktos jebnol jakas farbe na vencie :P) |
A ty po drodze do szkoly
Pamietasz jak mi sie zaliles jak ze ci laska zrokowala chara ? Szkoda ze kolezanki masz tylko w tibii(Mery ona na ktorej gada z toba darkman blak) Jakos mnie nie ruszasz ;] |
Floov@
HAHAHAHAHAH kurwa :D wciaz czekamy na te slowo od okmona ale mowi ze ni huja też jestem nie ustraszony i wyruszam w teren, nara siomy kind regards, Pedril! |
OPEN KURWA CHCE!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
PS: Nie lubię was :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |