![]() |
O to, że wychuja to się nie martwie:):).. Never mi tego nie zrobi:)
To tylko gra nie życie rl... Nie łącz tego z kościołem jeszcze... |
Przestań wiadomo że będziesz go bronił, taki kurwa uahahny bo pixela zajebał o jeju jaki to on kurwa nie jest, a przez większość gry tak nobił że ja jebie, widać ze ten polaczek nigdy sie niczego nie dorobi, ukradnie tu coś, tam coś. Niech on sie nauczy grać sorkiem bo ten polak bez skill'a prędzej zjedzie tą postać niż zleveluje up.
|
Jak gra i czy pada czy nie to nie ma nic tutaj do rzeczy...
Poprostu dajcie jemu spokój... Temat zamknięty z a kradzieżą i tyle;] |
Tesz cie loffam <333
Btw. Gdybyś grał na moim necie to już dawno miałbyś 1lvl, więc stul jeśli łaska. @topic http://i149.photobucket.com/albums/s...1sceen0162.jpg Morth :*:* @down Jak się wstydzisz swojej narodowości to ze szczerego serca Ci współczuję :( |
Ty polak idź do Carlin.
|
A zapewne sam z Ciebie nie lepszy noob;):)
|
Czyli przyznajesz że twój kolega polak jest noobem. O to chodziło.
Szkapa polaczku, daj skrina jakiegoś są takie fajneee.. |
Nie przyznałem się;):)... On nie jest noobem z Carlin tylko z Liberty Bay:D:D... Prawda Szkapek?:D... A może Ty z Carlin?:)
|
A może ty? masz jakieś niedobory w diecie?
|
Niedobory to Ty masz w mózgu:D... Dobra skończ swoja dziecinade;):)...
|
Hahah... Ty to se możesz... Nasrać do kibla;):)... Dobra ignore takim jak Ty;):)... Cya noob:):)... Nie będe prowadził do zamknięcia tego tematu:)
|
Cytuj:
btw,koledzy zawsze mi mowili ze nie lvl mowi o czlowieku,po czesci racja ale zeby az tak ? 180 + lvl (o ile to prawda,ze takowy masz) a taki "noob"...eh |
Cytuj:
Zapewne dostał pare Gp. A teraz liczy na jakiś item. POLAk. |
NIe nie dostałem:):)... Ja już skończyłem:) więc jak chcecie to się produkujcie:):)... Z waszej strony to będzie syzyfowa praca;)... Pozdro;]
|
Eh Szkapa szkoda gadać z tobą, teraz pomyśl jak twoi rl- o ile takich masz będą myśleć o tobie, bo na pewno kilku, jak nie wszyscy wiedza co to tibia...
Myślisz, że zostawią Cię w pokoju na te parę minut jak będzie im się chciało iść wysrać? Wątpię będą siedzieć na fotelu razem z tobą, aż się nie zesraja pod siebie, bo będą wiedzieć do czego jesteś zdolny... Za chwile ktoś napisze, że mieszam tibie z rl, ale niestety większość czynów robionych na tibii odbija się na rl i tak jak ktoś wcześniej mówił "Szkapa się chwalił, że mamie/tacie pieniądze z portfela wyciąga" wszystko tłumaczy i teraz się nie wymiguj bo chyba dla picu nie mówiłeś tego, chyba, że jesteś jeszcze dzieckiem z funkcja wymyślania historyjek, żeby zaspokoić kolegów, żebyś się im nie znudził w/e... Nie wiem co mam dodać jeszcze ale osobiście jakbym spotkał taka osobę na ulicy jak ty bym na pewno zatrzymał się i rozjebał Ci kichawe dla sportu ^,.- |
Cytuj:
Moi RL już nie grają w Tibię, a nawet jeśliby grali to nie pomyślałbym nawet, żeby ich okraść. Nie od jednej osoby 100+ miałem passy i nie kradłem. Po prostu jak kogoś nie znam to nie znam, a jak znam to 1gp nie zajebie. |
Cytuj:
|
ale wy jestescie popier...
wedlug was Rl =tibia kradnie w tibi, to kradnie w Rl bije go vamp to go zabija, nauczycielka stawia mu jedynke to on jej buta na ryj sprzedaje:D:D:D czyli wasza teoria jest lipna proste przyklady i teraz sie zastanowcie |
moi rl by sie smiali i pytali jak to zrobilem badz tez jak mi sie udalo przeciesz to tylko gra hahahha xd a magson podchodzisz do tego jakby nie wiadomo czym ta gra byla dla ciebie Xd
|
Dla niektórych Tibia = RL XDDDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
piszesz na forum "hail kradziejstwo" i czujesz sie jakbys byl jakims cwaniakiem,chociaz patrzac na Twoja fotke watpie zebys cwaniakowal w rl. czlowieku,jezeli dla ciebie kradziez komus kilku pixeli jest powodem do dumy to gratuluje... |
Jestem cwaniak, jestem ZUO, hohoho i zero, ojojoj
@down No tak, zapomniałem dodać ;sss Zaraz zmienie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bym był ojcem/matka to bym go po pazurach strzelił za ta kasę z torebki Przyznam szczerze ze ja jestem "świrnięty" ale żeby wydać 450zł z bierzmowania na pixele ? To już bym wolał kupić coś dla dziewczyny nawet jeśli miała by mnie zostawić ;p |
Tak czytam kilka ostatnich stron tego tematu (od miejsca gdzie się zaczęło o tym złodziejstwie) i moja opinia:
Szkapa zachował sie jak ostatni ch*j. Koleś (który też pewnie nie znał Szkapy) wpuścił go do domku, na tyle mu zaufał a tu zonk, i po itemach chuj... Na Lucerze za coś takiego już byś sobie nie pograł, ale takie są uroki tych Waszych non-pvp - nikomu nie można ufac, bo nawet 100+ okaże się złodziejem ;) Tyle ode mnie. Pozdr z Lucery. |
@Triq
Ja mu wcale nie zaufalem, wpuscilem do domku, aby tradowac runy... niestety - bylem na tyle zmeczony, nie zauwazylem, ze drzwi byly otwarte ;) ot co :) Btw. szkapa, kiedy ban sie konczy? :D |
@Ther
Kurwa czlowieku sam mowisz ze to sa pixele itp itd a kurwa ciagle sie zalisz na forum, ja pierodle zastanow sie co piszesz bo sam sobie zaprzeczasz i odpierdol sie od szkapy. P.S Na jego miejscu tez bym cie ojebal : )))))))))))) |
los lubi sie odwracac i to bardzo szybko, hehe
|
Ile ukradł? 3kk to jest jakieś 600zł, za to minimum złamany nos. Ja bym nie odpuscił 6 stówkek :-P.
|
@Kramer
Zal mi Cie czlowieku. Czy kiedykolwiek napisalem cos w stylu "O moj Boze, o moj Boze, tyle stracilem, co ja teraz zrobie, tyle pixeli!!!" ?? Po prostu ludzie mysla, iz go wpuscilem do domku, chcac pokazac itemy/nie wiem co zrobic, mysla, ze mu zaufalem. Mowie jak bylo i tyle.. @down Narazie mam sesje i... mniej gram, a pozniej sie zobaczy (zostaly jeszcze 4kk ;D) |
Przy okazji może Szkapa mu pomoże rzucic te gówno na wakacje, chłopak pojeździ nad jezioro ze znajomymi, pogra w piłkę lub co tam woli. Dajcie spokój to jest gra, kradzież jest wtopiona w tą grę. Przejdźcie na zwykłe gry bo opcja multiplayer wam ryje głowy, nie wiem jakby to było w PESie jakby wam znajomy bramkę strzelił ; ]
|
Przęglądam ten temat od dłuższego czasu i postanowiłem, że jednak dodam coś od siebie. Chyba każdy (oprócz 2-3 osób) uważa, że Szkapa źle zrobił kradnąc te itemki, ale wiadomo 3kk kusi, stracił pewnie zaufanie i szacunek wielu graczy, ale to nie moja sprawa.
Chcę napisać o tym jak kilka wyjątkowo "inteligentnych" (zgadnijcie czemu w cudzysłowiu;) ) wyzywa Szkapę od POLAKÓW! Jak wogóle można coś takiego powiedzieć? Każdy z nas powinien być dumny ze swojej narodowości, bo jak pokazała historia o tą tożsamośc narodową trzeba było walczyć. Chyba, że wstydzicie się swojej histori, swojego kraju i ludzi którzy w nim mieszkają. Jeśli tak to idzcie grać w Tibie z Brazylijczykami czy Szwedami. Cytuj:
Cytuj:
@Dirk Pitt Nie znam cię, ale szanuje za twój podpis. |
szkapa z kąd ty miałeś 900 zł z biezmowania:P moherowa rodzinka? może ty w chórze kościelnym śpiewasz i sie przypucowac nie chcesz widać ze bys tam pasował
|
omg..
wy wydajecie na papierosy,browary,narkotyki i rozne inne uzywki SZkapa wydaje na tibie -.- koniec tego glupiego tematu ze okradl jakiegos goscia bo zapomnial mu inva sciagnac -.- |
Cytuj:
Cytuj:
btw tak mowicie "ON GO NEI ZNAL !!!!!!!!!111111111" no to czemu mu to zrobil ? jak ktos powiedzial,nie wiele osob odpusciloby 6 stowek :) |
Cytuj:
Jak to Xaszkil powiedział, mój interes na co wydaje pieniądze. Nie wiem kto wymyślił to coś tam z podbieraniem starym z portfela czy cos takiego podobnego, ale gz XD Dawno się tak nie śmiałem Xd |
Ty jestes popierdolony ! taki kozak zza monitora dziecko neO, tam ktos mial racje jest to pierdolony polaczek tak mozna takich nazwac, zal i ból
w rl kasy nie masz to kroisz w tibi pff, dostales 900zl i wydales na tibie wiesz ile twoja stara musiala zbierac złomu?? czlowieku wez nie graj w to bo ci juz rozjebalo resztki mózgu. myslisz ze jestes fajny?? ze zajebales mu ta kase? jestes jebanym Zerem Ssij dzieciaku. Idz podpierdol starej kase z portfela na pacca. Życze ci kurwo hacka zebys wszystko stracil! jebany Polaczku |
"jakiego inva sciagnac?po prostu ziomek go wpuszcza do domku no a szkapa pro zlodziejaszek i cwany lisior zauwazyl ze drzwi ziomek ma otwarte to zajebal."
a wiec.. Szkapa idzie z nami na ten nowy Quest Inskrybcje czy jak to tam :p przygotowujac sie do niego kupowal icycle/avalanche od tego kolesia co go okradl koles nie chcial chodzic do dp wiec dal inva na korytarz stojac za lada.. taka furtka sa domki sklepy.. Szkapa wieczorem przechodadz obok domku zobaczyl ze lada otwarta zabral ;O TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA ? ktos wyzej pisal ze koles sie natrudzil zbierajac.. tak.. juz widze jak 100 lv ma NK SHIELDA.. albo sam kupil na allegro albo schakowal.. wiec sam nie byl winny ^^ to tyle jak ktos bd cos chcial sie wiecej dowiedizec pisac :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |