![]() |
Cytuj:
|
POLICJA JEST FEEEEEEEEEE !!! I NIE DLA TEGO ZE KOLEGA MI TAK POWIEDZIAŁ :D TYLKO DLA TEGO ZE WYPISUJĄ MANDATY I SZCZUJĄ NIEWINNYCH LUDZI !!!
Acz kolwiek znam paru fajnych policjantów, ale znam tez zawistne "suki"X( |
Cytuj:
|
Propaganda TVNu nie ma tu nic do rzeczy,ja napisałem że JAK ROBI COS POZYTECZNEGO :)
Dobrze wiem że niektorzy to idioci pierwszej klasy a niektórzy pewnie są normalni,ale tak jest wszędzie więc chyba nie ma sensu już gadanie o policji. Temacik troszkę odżył to fakt :D |
Cytuj:
Jesli chodzi o policje to zgadzam sie z toba, ale nie mowie tutaj o kraweznikach typu moj dzielnicowy Wasek. Tacy to potrafia cie zgarnac ze palisz fajke ;o A jak idize wieksza ekipa to s*******a na komende nr 4 :) Ale tak czy inaczej, mowisz tak o policji dlatego ze cie pewnie nigdy nie spisali, nie zawineli na komende za to ze pijesz piwo z ziomkiem. Wiec skoro gowno wiesz na ten temat to nie wypowiadaj sie w sprawach ktore ciebie nie dotycza |
Napiszcie po ile lat macie to pogadamy o policji xP
|
90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie :)
|
Cytuj:
Moj wiek widac. |
~ MalutkiDrut
spisali mnie mnostwo razy, a na komisarjacie owszem nie bylem bo i nie mialem za co, tylko sam fakt spisania to jest NIC bo co oni Ci zrobia za to ? po prostu musza wyrobic norme a przy okazj pare razy fajnie sie z nimi brechtało. Tekst "tylko ze by nie było że Ci pies pogryzł" mówiony przez policjanta jest po prostu ciekawy :)) a co do pej owszem duzo nie wiem, opieram sie na tym co slyszalem |
Nazywa sie to LEGITYMOWANIE i polega na sprawdzeniu twojej tozsamowsci czy nie jestes karany lub czy tez nie zbiegles z jakiejs placowki typu dom dziecka, a wlasnie takie dzieciaki jak Wy nazywaja to "spisywaniem" i potem opowiadaja "kurwa stary paly mnie spisaly bo sobie na lawce siedzialem, ladne pojeby z nich HWDP". W waszym wieku(oczywiscie nie wszyskitch) bardziej mozna dostac pstryka w ucho za to ze stoisz butami na lawce xP Tak jak Fabian powiedzial jak masz troche kultury to ze zwyklym krawenzinikiem mozna sie dogadac i nie dostac mandatu :)
|
Jesli wy nienawidzicie/nie lubicie/nie szanujecie policji za to ,ze was 'spisuja' za picie piwa lub wywalenie szluga to pozdrawiam serdecznie.
Nie to mialem na mysli. |
Shejq
Napisalem wyzej: nie zawineli na komende. Nie chodzi tutaj o jak to ladnie nazwales legitymowanie, bo w tym ze sprawdzaja dane nic zlego nie widze. Fakt faktem zle napisalem. A jesli chodzi o kulture wobec policji, to jaka mozna miec skoro trzepia po kieszeniach plecakach etc na kazdym kroku? nie wiem, moze tylko na innych dzielnicach tak jest |
Mnie raz skarpetki nawet sprawdzali chyba chcieli mihauy opierdolic ale to ich zawod sa takie a nie inne prawa i oni sie tego trzymaja xP
|
A mnie nigdy nie spisali, lol. A żyję sobie normalnie(czasem się napije i tak dalej). Musicie mieć jakiegoś pecha/pierdolicie głupoty/nie wiem co robicie xd
|
Z policja sie nie da dogadać ! PIES zawsze cię ugryzie ! X( CZUJA WŁADZĘ I SIE WYŻYWAJĄ K***Y JEBANE!
|
Mati dziękujemy Ci ze dbasz o podtrzymanie jakze pięknej konwersacji o policji ;)
|
MATI NA PREZYDENTA :cup: :cup: :cup:
|
Bo Mati jezdzi na mecze i wie co sie dzieje:)
btw. Akurat w przeszukiwaniu ludzi na dzielniach(gdziekolwiek) nie ma nic zlego-taka praca psow.Spoleczenstwo (to bardziej kumate) nienawidzi ich calkiem z innych ,powazniejszych powodow. |
a co tzn bardziej kumate spoleczenstwo? to co wiecej pije, cpa, czy sie bije? tak z czystej ciekawosci ;)
edit: heheh enter=pies, ale mnie to rozbawilo xD |
Mati chce byc tylko zauwazony w grupie... tak naprawde nie myśli tak . bo nie mozna tak naprawde nienawidzić ogółu :)
|
Weź skończ pie****ic ziomek, lepiej wiesz co ja mysle? MYŚLĘ ZE MASZ STAREGO W POLICJI.
Za co ich "nienawidzę", za mandaty, krzywe patrzenie, za darcie mordy, za cwaniactwo i jeszcze wiele innych, nie wiem dlaczego tak mam, moze dlatego ze jestem za legalizacja? =d. Ale masz racje nie da sie nienawidzić ogółu, LUBIE ZAWADE ^^ btw. Kafar rzadko jestem na meczach :S Ale w wiem do czego są zdolni B) |
Cytuj:
Cytuj:
@up A twój stary pewnie w mafii iks de iks de xDDDDD ^^^ |
Cytuj:
Tak jak to bylo w pewnym filmie : Moge juz wstac czy bedzie mnie pan bil ? ^^ |
Mati powiem tylko tyle --- ;)
|
heh, jak traktujesz policjanta jak czlowieka - to i on cie tak potraktuje...
wszystko rozbija sie o wzajemny szacunek moi mili.. :) wiec nie ma co na policji wieszac... psow :d |
Proponuję przenieść dyskusję o policjantach na www.psy.pl, gdyż to jest forum o tibii, cnie?:confused:
|
|
;d
Grax Thus <3
Sep 15 2008, 14:40:01 CEST Killed at Level 71 by Solle'Steinhold Sep 14 2008, 17:25:33 CEST Killed at Level 73 by Antib Sep 14 2008, 17:19:03 CEST Died at Level 75 by fire Sep 14 2008, 17:17:56 CEST Died at Level 77 by fire Sep 14 2008, 17:14:24 CEST Died at Level 78 by fire Sep 14 2008, 17:12:16 CEST Died at Level 80 by fire Sep 14 2008, 17:11:15 CEST Died at Level 82 by fire Sep 14 2008, 17:09:25 CEST Died at Level 84 by fire Sep 14 2008, 17:04:52 CEST Died at Level 86 by earth Sep 14 2008, 17:03:29 CEST Killed at Level 88 by Lalzes and by earth Sep 14 2008, 17:02:59 CEST Killed at Level 91 by Lalzes and by earth Sep 14 2008, 17:02:28 CEST Killed at Level 93 by Lalzes and by earth Sep 14 2008, 17:01:51 CEST Died at Level 95 by earth Sep 14 2008, 17:00:24 CEST Died at Level 97 by earth Sep 14 2008, 16:52:27 CEST Killed at Level 100 by Bercik the Wolf Sep 14 2008, 16:41:38 CEST Died at Level 102 by a minotaur guard Sep 14 2008, 16:37:57 CEST Died at Level 104 by a nomad Sep 14 2008, 16:34:27 CEST Died at Level 107 by a grim reaper Sep 14 2008, 16:29:52 CEST Died at Level 110 by a demon skeleton Sep 14 2008, 16:16:51 CEST Died at Level 112 by a ghost Sep 14 2008, 16:14:42 CEST Died at Level 115 by a ghost Sep 14 2008, 16:12:45 CEST Died at Level 118 by fire Sep 14 2008, 16:00:31 CEST Died at Level 120 by a demon skeleton Sep 14 2008, 15:57:14 CEST Died at Level 123 by a cyclops Sep 14 2008, 15:54:55 CEST Died at Level 126 by a dragon lord Sep 14 2008, 15:51:04 CEST Died at Level 129 by a wyvern Sep 14 2008, 15:48:44 CEST Killed at Level 131 by Esde'aren |
Cytuj:
|
I zrobil to na trzezwo...
|
hyhy, durak ; E
|
Żaden durlak, era 2d się skończyła, neandertalce ;] Z tibii można wyjść, jestem tego <kolejnym?> żywym przykładem!:D
/Wasz lubiany albo i nie Jacus :] |
CZEHOO :evul::evul::evul::evul:
co taka cisza na tym forum nie ma z czego sie śmiac i o czym czytac.... POI w niedziele, w niedziele POI POI POI |
Cytuj:
|
w wowa a co xdddddd
no ale nie aż tak dużo, jak za insomaniaca w tibii, bo matura w tym roku ;x btw, co powiecie o moim avatarze, w pełni odzwierciedlającym moją tibijską karierę? :] xd |
Nie jestes w tym wyjatkowy hehe :P
Grasz juz u nas? Bo mi moj sie nie chwalil czy wygrales z instalacja :P |
Hehe widze tu się na WoWa poprzerzucali :)) też pogram kiedyś ^^
PoI w niedziele PoI a ja nie ide :( |
@Jaz'
Pewnie po maturze, albo i poźniej wrócisz do Tibi :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby co, to zapraszam na serv Burning Legion, horda :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |