Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Aqua Mador 17-02-2007 23:05

ehh ja to mialem kiedys pecha.. (dobrze ze na niskim lvl(12?) )chodze sobie i probuje znalezc nowe expowisko patrze na pustyni dziura..najpierw pająki, a wiec chodze i nagle zaczyna mnie zerk gonic... zwalil mnie na red hp ;/ wiec weszlem liną do gory a tam trzy FD/FE (nie pamietam) i mój anty koffany bialy napis...

Volshio 17-02-2007 23:30

Trenilem 50 Knightem w kopalniach kolo kazz, przyszlo 3 magów i good bye Demon Shield. Sprzedalem postac w ten sam dzien, potem załowałem ale teraz gram juz inną od samego początku na Non-Pvp :)

Mastach 18-02-2007 01:31

a mnie sie odechciewa grać tak jak teraz patrze sobie a tu 36 expi na rotach :( to mnie najbardziej wkurza zamiast isc na guardy itp to ten na roty X(

Picasso 18-02-2007 13:08

@up

Calkiem normalne zjawisko. Bot + war hammer + blanki = $$ ;f
Jak lazilem teraz moja nowa postacia na roty to non stop widzialem takie osoby.

Shiantis 18-02-2007 13:51

Mi się odechciewa grać, kiedy w moim różowym woreczku w depo zaczyna brakować kasy... albo kiedy zaliczę 3 dedy pod rząd przez PK albo lagi X(

Niwe92 18-02-2007 14:32

a mi sie odechciało jak zginołem poszlo eq za 300k run za 50k =/ i z 80lvla na 77lvl :)

BeNcHaKeR 18-02-2007 14:46

mi się odechciewa grać jak widze nooby na tibia.pl albo jak ktoś usiłuje mnie blocknąć/trapnąć

Coloo 18-02-2007 15:24

Mi się odechciewa grać jak padne. To chyba oczywiste, co nie???:)

Kempna_Mce 18-02-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 17993)
nightkim- no wiesz najlepszym nauczycielem oparzona ręka
Dejvo- Mam kumpla który na samym r00ku 6 wędek utopił!

hehe to nie źle :P ja też kilka utopiłam ale wpadlam na pomysł żeby ją dać do hotkeyów i już ich nie topie :P wam też to radze :P

Lord Arturs 18-02-2007 22:48

Mi się odechciewa jak mnie kumple zdradzają i tu pozdrowienia dla takich typków z celesty: Tetrisek , Stinx , Kaam Lucas

Mroku 18-02-2007 22:58

Gdy schodzisz na Drefii na ghosty i lapie cie freez....i po kilku minuytach pojawia sie : breave adventure czy jakos tak ;o

Ralvin 18-02-2007 22:59

Mi przed momentem PRAWIE odechcialo sie grac :P

Jestem na tar tombie i expie swoim palem ;P dochodze do pokoju z beho i nagle logout ;) oczywiscie odrazu szybko enter i patrze 13hp odrazu exura vita i poszedlem dac loga z powodu nadmiernej ilosci frezzow ;]

kozak-selena 18-02-2007 23:02

Trenie sobie spokojnie pod white flower najtem (75/75) i nagle przychodzi 40 ms i pije manaski. A ja zamiast uciekac patrze i myśle sobie, że może mnie nie zaatakuje (dużo ludzi tam skillowało). I jeb widzialem tylko 2 kulki z sd i od fe. Poszedlem go później lać z 45 sorcem i 46 druidem. Skonczylo sie tak, że wpadł healek (najlepszy knight na selenie) druid uciekł zostawiając za sobą magic walla i jednocześnie nieumyślnie blokując nam drogę ucieczki a healek rozwalił nas 2... Z tego wszystkiego straciłem vampire shield, bsa, crusader helmet. Zrobiłem sobie pare dni przerwy ale gram nim dalej :evul: Najważniejsze to się nie poddawać tylko trenić ile wlezie :] Jak ktoś nie wierzy to mój nick Gris Zoodar możecie sobie sprawdzić od kogo padłem ostatnio i jakie teraz mam skile ;p

A tak chciałem dodać, że kumple z którymi szedłem ubijać tego sorca wszyscy z real, ten druid, który uciekł też ;/ jak ktoś już wspomniał to właśnie po zdradzie się odechciewa grać. Ale co poradzić...

Jlimakd 18-02-2007 23:54

Ostatnio grając w Tibie wysiadł mi prąd, byłem zły bo myślałem, że bez normalnego wylogowania się "coś" tam mi się skasuje. Ale nie, po włączeniu Tibii postać stała dokładnie tam gdzie przed chwilą i od tego momentu gdy mam przygody typu - ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik :p : WYŁĄCZAM listwę od komputera i nikt mi moich przedmiotów nie zabierze ;) Lepiej sobie zje..ać zasilacz komputera niż stracić jakiś dobry armor :]

Lockhead 19-02-2007 00:01

Ja nie mialem raczej takiej sytuacji ,ze na dluzsza mete nie chcialo mi sie grac ... ale pewnego razu moim palkiem byl wtedy 19 lvl z b robem na ktorego dlugo zbieralem ... no wlasnie kumpel z klasy dlugo mnie namawial choc z nami na dc dasz rade monki sa bardzo slabe wbijesz lvl choc pomozemy ci itd. itd. kazal mi wziac b roba i crusa co bylo dla mnie podejzane (ale nie wzialem :p nie lubie ryzyka)No idziemy wszystko dobrze wchodzimy po skrzyniach na tarantule byly 4 nagle mnie cofaja i schodza zabierajac skrzynie i jestem sam na sam z 4 tarantulami na 19 lvlu ;o 2 uhy poszly lapy mi sie trzesly ze starchu ,ze padne ale nie padlem pokonalem je i szybko ucieklem ... i tak to kolega mnie zdradzil , kolega z klasy !!! Chcial mnie zabic dla glupiego crusa :/

Tubba_21 19-02-2007 00:13

Pa'er : PAY
JA : why ??
Pa'er : Pay now !! or hunted !!
JA : No !!
Pa'er : So hunted !!
JA : You are Dead !

Mi sie odechciewa po takich x D

Jablona 19-02-2007 15:48

ja starym charem robie długo bp gfb ide 24 sorcem na amazon camp questa wybijam all patrze a tu red hp i 25 many... wychodze uciekam a tu 19 sorc mnie nawala z wand of plague ja fast exura gran i wale w niego gfb a ale nie dalem rady... ded poszlo c helmet i niecaly bp gfb

Raziel007 20-02-2007 14:46

Schodze sobie w kanalizacje w Thais lukam idzie 1 rat.Więc zaczołem robić to co każdy hlvl czyli ratowałem sie ucieczkoł.Gonił mnie po całym miescie nawalając po 50hp myślałem że dedne.Śmierć zajrzała mi w oczy kiedy niespodziewanie wysiadł mi prąd i po całej akcji8o

ripper 20-02-2007 22:25

Cytuj:

ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik : WYŁĄCZAM listwę od komputera i nikt mi moich przedmiotów nie zabierze
Komentarz zbędny.

FilthyVampire 20-02-2007 22:26

Kiedyś sie spiłem i pdalem na racie... okazało sie ze schowalem eq do bp i sie smialem z tych małych czerwonych cyferek ... na drugi dzień niebylo mi do śmiechu ale sie zmotywowałem i gram juz na innym acc bez dedów ;S

bartes123 21-02-2007 09:47

"ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik : WYŁĄCZAM listwę od komputera i nikt mi moich przedmiotów nie zabierze Lepiej sobie zje..ać zasilacz komputera niż stracić jakiś dobry armor "

Grasz na Iridii? Powiedz że grasz na Iridii...

Kula29 21-02-2007 11:30

yhhh dzisiaj byłem z kolegami na zamku elven i cóż jestem 14 sorciem z moim kumplem 11 knightem i z 18 sorciem. ide sobie ide,ide a tu nagle wyskakuje minotaur guard :/ . Zaliczyłem deda kumpel oddał BP ale i tak mi sie już nie chce grać bo mam 13 lvl teraz ;(

Elder Nagan 21-02-2007 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastach (Post 1274769)
a mnie sie odechciewa grać tak jak teraz patrze sobie a tu 36 expi na rotach :( to mnie najbardziej wkurza zamiast isc na guardy itp to ten na roty X(

mnie tez to irytuje ale zazwyczaj to sa polacy badz boterzy ;P

mi sie odechciewa grac jak mi loot z pk nie sprzyja xD

Spojler22 21-02-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1279954)
Komentarz zbędny.

A ja uważam, ze jednak się przyda :)

Osoba, która stosuje tą "magiczną" sztuczkę pewnie chciała by wiedzieć, że w sprzyjających okolicznościach może to być doskonały sposób na teleport. Co prawda czasami bywa drogi (bp, eq) ale co tam :)

i ciekawe czy nie bezpieczniej było by wyciągnąć kabelek od netu? :p

ulwi aladim 21-02-2007 19:15

jak zauwazylem :) wiekszosci z was odechciewa sie grac po hackach i dedach no nie wiekszosc bo wszystkim :) mniejsza z tym ale hacki i dedy uczom nas kolejnej zeczy moze wtedy malo gramy ale gramy :) ja juz od dwoh lat gram i co mi sie udalo osiognonc?! glupi 21 lvl :) ale kit z tym oto moja lista dedow i hackow:

rook dedy:
na dragon corpse quest na 5 lvl mi spadlo
mino hell na 7 lvl mi spadlo

na mainie:
15 lvl na polnoc od veno na amazon camp (koledzy odzyskali moje eq potym jak witch mnie dedl :))
20 lvlek guard zlurowAny mnie dopadl:)

po dedzie na 15 lvlu hakli mnie 2 razy pod zond :)

i dalej chce mi sie grac! nawet przyjaciol nie mam! a chce mi sie grac po toylu akcjach :)

i co mnie to ze w jakies glupie 2 laty tylko 21 lvl mam :)

pozdro all

Arakiss

-Mixawik- 22-02-2007 23:22

Powiem wam szcerze kiedyś Tibia strasznie w pływała na moją psychikę :(
Byłem Newbie i często zaliczałem zgony mojej postaci, denerwując się przytym strasznie i wyładowywać złoźć na ludzi z mojego otoczenia, ale uświadomiłem sobie, żę TIBIA JEST TYLKO GRĄ to tylko pixelki.I przestałem brać tą gre na poważnie, po prostu zaczełem grać rzadziej w Tibie i stwierdziłem, że teraz gra jest lepsza, i wam radze zrobić to samo.
A teraz do rzeczy :)
Najbardziej denerwowały mnie, jak wyżej napisałem, zgony.
I przypominam sobie pewną historie kiedy to szczęśliwy postanowiłem zakupić Knight axe, i umówiłem się z gościem, że przyjdę do Kazoordon i tam odbędzie się transakcja...i wiecie co? Miałem w Bp 4k guarden shielda i w łapie Double axe...przy wejściu powitał mnie mój sprzedający i...2 sd i gryzłem ziemie...
A najgorsze jest to, że to był Polak, i właśnie to mnie wkurza ta nieuczciwość w głupich kilku pixelkach...

Niedozwolony 23-02-2007 09:06

Teraz ja

Ide sobie po carlin:pp(przyszedłem tam po zakup broni chyba tak miezzkam w Venore)Patrze pk 12 lvl zabija prawie 18 sorca(obaj sorcy)ja tylko chodze i patrze co sie stanie.No i tak Pk juz ma red hp (koło 5 osub go goni9ło)i ma 1 hp.nietrafiają nobki w niego i ja podchodze(skile 60/60 22 lvl) hit i ded:pp
Potem mysle a przejde sie do Ab rzeby nie tracic czasu

I tak se łaże po ab az kolo sie lognoł.(24 palek)I zaczyna mnie nawalac(miał Rsa)i mowi zabiłes mojego kolege itp.jakis kolo sie stawił za mną ale ten pallek go uciszył paroma hitami:ppi tak dedlem ;(niebroniłem sie bo eq niemiałem;(

FilthyVampire 23-02-2007 09:54

Character Deaths
Feb 22 2007, 19:55:22 CET Died at Level 44 by a giant spider

Na mad mage room quest z kumplami dla jaj poszlismy i przy okazji quest zrobic tylko ja mialem klucz wienc ich w powrotnej drodze zamknolem i mówie "give mi jor eku or die!!!1111" Zapomnialem ze tutaj szybki resp jest i mnie gs zaatakowal zamiast utamo strong haste nacisnolem i zaczolem sie manasowac po 10 sekundach padlem.... najgorsze bylo to ze kumple strapowani byli no to ja z carlin statkiem do thais mfy i jade solo mad mage ale kumpel drugi pomugł i uuwolniłem tamtych....

PS: Najbardzej noobowski ded w moim życiu...

Dark Lord Markus 23-02-2007 10:04

Looknijcie mój Character Deaths na tibia.com
3 deady przez neta a 1 jak kumplowi pomagalem :D

Luka$ek 25-02-2007 19:57

A mi sie odechciało grać gdy sie loguje i w miejscu armora nie ma dsma! w miejscu shielda nie ma demonki itp... HACK ROX -.-

Profesionalek 25-02-2007 20:36

Mi się niechce grać jak padne.
Strace skille mlvl level itd.

sherlock holmes 25-02-2007 21:03

a mi się odechciało grać jak dwa razy pod rząd padłem od full respa w kopalniach w kazoordon dokładniej 6 dwarf i 4 soldier i jeden zlurowany guard raz padłem probowałem uratować 2k w kasie i c legi z deda znów padłem i już nie gram a teraz się ciesze że rzuciłem tibie

Tomasz1504 25-02-2007 22:54

mnie sie odechcialo grac kiedy to na okolo 24 lvl biegalem sobie na gulach i scorpionach (ghostland, poziom -2) i tak se ide i ide, popijam soczek marchwiowy, zadlugo przytrzymalem strzalke right i wpadlem do dziury pelnej DS, dwa hity i po mnie ;( .Od razu wrocilem na miejsce zgonu i ktos juz wyjal marnego dwarven shielda ;/

Super_Stefan_PvP 26-02-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dejvo (Post 17958)
Wczoraj elegancko trenujac sobie z kolegą... łowiłem ryby i strzały tworzyłem (miałem wędke którą jeszcze zakupiłem na Roooka więc... aż łezka się w oku kręci :D), no i nagel przesuwam wędkę... zamaisat dać Use, tylko coś chlupnęło a wędka poszła się je....
No i ale tu nic, podbiega gośc do mnie i full atack pisze STOP, nagle 2 SDeki i KAPUT :(

No Nie no Wędka Ci Wypadła I Się Tak Zestresowaleś? ;)

Liper 26-02-2007 23:25

Mnie śmierc tylko motywuje do dlaszej gry.Nie badzcie glupcami, grajcie szkoda poswieconego czasu.

Liper 26-02-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chemik50 (Post 789207)
Ty for link xD
Btw. Mi sie odechcialo grac jak nabilem przez przyadek rs i ded odrazu i full c set w dupe;p

Aaaa od kiedy rs nabija sie przez przypadek???:D

bont 27-02-2007 07:34

@up

Np wtedy, gdy chcemy kogoś walnąć z np. UE, a tu podchodzi parę low-lvli, dostają przypadkiem, giną, a shooter dostaje RS'a xD

Super_Stefan_PvP 28-02-2007 20:20

ja dzisiaj Nowym Charem (9lvl) Taszczylem 4000 OZ!!! Lootbaga I Mi Zajebali ....;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Super_Stefan_PvP 28-02-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bont (Post 1291438)
@up

Np wtedy, gdy chcemy kogoś walnąć z np. UE, a tu podchodzi parę low-lvli, dostają przypadkiem, giną, a shooter dostaje RS'a xD

Ja raz Oglondalem Film Co Koles Puscil Ue Pod Dp (Miss Click X( )

I Odrazu Mial Bana 8o

Kropaknight 28-02-2007 20:56

Ja już mialem żucić tibie potym co się stalo spokojni sobie skilowałem c.armir k.legi .skullstaff warrior helmet w bp crown shield i club w reku kumpel prszyszedł wyszedłem na 3min na korytaz przychodze izostalo
mi zalewie c.shield i clubxD juz chcialem to je...ć ale kumpel dal mi skulla i warior h ijest git!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22.