![]() |
Cytuj:
Vaderick deleted , Peta rooked.. co jeszcze mnie czeka :/ btw. To tylko gra , zyje sie dalej ;) |
Cytuj:
a jeszcze podobno pisałeś do Sammosa ze chcesz eka robić |
12:23 Royal Miszon [111]: wyjebalem go na pacc
12:24 Royal Miszon [111]: ;] 12:24 Royal Miszon [111]: 420k + Serdecznie nie polecam.... :) Bo grunt, to jebnac kumpla dla 420k co nie? O_o |
Cześć wszystkim :)
@Peta Jestes kur*a mac pier*olonym debilem :) Leje na tą gre ale ciesze sie ze sie zrokowales :) @Marcelek,Zidar,Rozowy itd... Pozdro nubaski xD Zeby bez offtopa : Chyba pierwsza wizyta po banie... :P 12/12/2008 http://img387.imageshack.us/img387/4189/xdja5.jpg Moze jeszcze kiedyś pogram, jesli znajde troche czasu i checi :) |
Wątpie żeby się sam zrookował, trzeba by mieć ładnie najebane w bani żeby zrookować 120~ ed i co to za nick dla knighta by miał być gdzie jest napis elder -,-.
Dla tÓmpiora http://i265.photobucket.com/albums/i...al/Level53.jpg |
Cytuj:
Co do rookowania Elder Pety, to nie zrobil tego Vaderick (nowy own.), tylko jakis pseudo hacker (albo stary owner - nie wiemy. Teraz wszystko jest mozliwe. Hail Nerana.) |
Cytuj:
Noo i już Cię lubię :D To jest naprawdę fajne uczucie godne polecenia :D |
Pomyśleć że zmarnowałem 2 PACC'e na wbicie tego LVL'a :(
|
Powiem tak wiem ze Vaderick rooked char Pety.
po 1 wymienil sie z Clenem Luzirem na poczatku zbil mu w hooi leveli po 2 po hoinke sie wymieniac charami? jak nie chce ci sie grac zostaw potem nabierzesz ochoty po 3 szkoda mi jedynie twojej glupoty i tego ze zmarnowales pety wysilek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dluzej gralem od ciebie na tej neranie |
Cytuj:
No coz, czlowiek uczy sie na bledach, tylko szkoda, ze tym bledem sa znajomi.... Mimo, ze z gry. Bo juz nawet nie rozchodzi mi sie o te 420k... Tylko o sam fakt, kumpel. Meh... No nic. Zycie to nie bajka... Btw. chcialby ktos kupic kase, eq, postac przez allegro? :< |
Cytuj:
|
Trzeba się trzymać swoich zasad.A takie lamusy stracą jeszcze więcej.
Bo przecież niema nic cenniejszego niż przyjaciel i obojętnie czy w Tibi czy gdzieś indziej. |
Cytuj:
No coz, mowi sie trudno. Chociaz nie powiem, jest taki niesmak w sobie, ze stracilo sie okolo 67 zlotych... -.-" |
elder peta ty jesteś normalny zrokowałeś 122ed zeby mnieć najta?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiem wam jedno.. macie niezle najebane we łbach jeśli myślicie ze zrokowalem mojego wlasnego chara..
Po 1. Jak Peta byl rookowany to ja sobie słodko spalem ;/ Po 2. Po huj mialbym rookowac postac warta 200-300zl? Po 3. SSy z dedami nie zostały wrzucone z mojego konta wiec na jakiej podstawie myslicie ze to ja zrookowalem? Po 4. Dzis mialem isc na anni ale nie poszedlem bo wolalem sie zrookowac? ^.- Po 5. Widocznie to ktos ze srodowiska tego forum.. i znany na Neranie bo gadal normalnie z ludzmi ktorych znam jakbym to byl ja.. Po 6. Jak zalogowalem juz na rooku (dzis rano) w vipach mialem tylko Speediego i to jest wlasnie dziwne.. Podejrzewam ze to ktos z ST , ale konkretow nie znam.. Wiecej nie mam sily pisac , mowie tylko ze nie jestem idiota i nie zrookowalbym chara -.- bb |
Cytuj:
|
Tylko mnie miales? ;d
Neee... ja wczoraj(+dzis) Byłem od 19 do 5 rano na baletach xD moge ci jakos tam to udowodnic ;ddd . Pan Speedy nie haczy ;d |
Cytuj:
ss zostały wklejone z konta padasz peta |
Cytuj:
@noob \/ Ignore :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na trade :
16:07 Dakumus Dragonclaw [64]: ELDER PETA <> PL TRAPHER NOOB FOI HACKED CONGRULATIONS AO MEU AMIGO HACKER , ( E AINDA HOKO ELE ) hiszpańskiego dobrze nie znam ale amigo to kumpel/przyjaciel a meu to można się domyślić że chodzi o mój... @edit Szkrin: http://i293.photobucket.com/albums/m...lpum/Trade.jpg |
|
Czyli BR to pedauy
|
1 Left
|
Looking Team To Kill Ungreez
|
|
Cytuj:
@Goratel 23. w jakim sensie? edit. Gdyby ktoś zostawił w vipach nick swój albo kumpla to nie byłoby to zbyt oczywiste? Ruszcie mózgownicami.. |
Ale dlaczego mój kumpel znalazł parcel z blue robe, potami itd zaadresowany do Roya Pety od Elder?
|
23. Farek ;|
|
Cytuj:
Twoj kumpel mamy ziom ciocia brata mamy ojca? |
Cytuj:
@Down Akurat na kafiora nie spojrzałem zbieg okoliczności ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Parcel był źle zaadresowany. Roya zamiast Royal, w Yalahar. Pewnie mnie pojedziecie za taką hipotezę, ale co jeśli zrookował Elder jego stary właściciel Royal Peta? Sądzę po wysyłanym parcelu to. Screen: http://img266.imageshack.us/img266/9163/uo0605mt6.jpg |
Cytuj:
/Aihalas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |