![]() |
i na co wam interzy było to całe kozakowanie? w chwili prawdy, za przeproszeniem, daliście przysłowiowej dupy i wymiękliście.
oczywiście zaraz posypią się komentarze typu: ee, ja sobie expilem to nie bede przeciez z respa zchodzil dla lewej openki phi; eeeee tam, na ankrahmun słońce za mocne, sdków nie widzialem; niemam sdkow!! bij z visa!!; kurde mialem dwa lewe bohy i nie mogelm biegac; luki nie mial czasu, byl zajety sraniem w gacie itp... |
|
Cytuj:
I to raczej oni powinni sie martwic o SWOJE fragi a nie wy :< |
wychodzicie jak nie ma bsp, bo jest tom
|
przeciez ip to i tak cioty? jak nie oddawanie charów, moze byc supcio top fragerem i nie miec dedka :baby: pomaga im ormo = ogarnięci. fiftyfjfjja tez ogarniaja, wiec szanse im wzrosly. ale te wszyskie lucky, xefurony to gowno
grac nie umieja X( inter nie zawsze jest fair to prawda, ale lepsi oni niz jakim team w ktorym kazda osoba jest, bo przegrala kiedys i " ŁONCZMY SFOJE SIŁY":baby: pozdrawiam, malutki. |
Tak odpowiem wam na pytanie czemu nie wyszliśmy " nie będziemy wychodzić na wasze zawołanie " ( teraz sobie możecie pisać co chcecie ) , pozatym nie ma sensu pakować się na ank deserta na którym macie wszędzie porozstawiane noby , dragi , dziny , serpentyne , itp
Wy się pytacie czemu nie wyszliśmy ank a , ja się zapytam czemu nie chcieliście się bić na yalahar wtedy kiedy turek i ames robili na was pz ??? Co miasto wam nie pasuje ?? chyba tak , wiec nam nie pasuje ustawiana open na ank , lepiej zrobić szybsza kontre w odpowiednim momencie i pozamiatać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kurde jak nie mialem neta ominela mnie taka napinka na tibia.pl no nie :< griLLowaNnKo !?@ <jaki ten slang jest frajerski to nie mnie ch~>
|
http://img10.imageshack.us/img10/8712/mckontaxv3.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/mck...jpg/1/w409.png czemu robicie mc konta na vencie ??? chodzi mi o IP ofc ?? ludzi nie macie i probojecie nas wystraszyc , zal , pamietajcie ze to widac i na stronie i na vencie wiec nie rozumiem was po co taki lamerski zabieg ( to jest tylko lista klonow ) czemu nagle wylogowujecie i na nowo co jakis czas wlogowujecie nastepne konta xD , jak byscie mieli masa albo serio tyle wiary na vencie juz byscie go dawno zrobili bo nasie mieli w 2 miejscach 15 min pz a wy nic ;( zero reakcji |
powiedzial co wiedzial, czemu niby to 'klony'?
nickow nie widac na stronie wiec raczej jak nie jestes czegos pewien albo niewiesz zupelnie nic to nie pierdol bo robisz z siebie pajaca |
Cytuj:
jesli nauczysz sie dostrzegaa na stronie tego co trzeba to mozesz ze mna pisac na ten temat a szefo , jak chcesz sie dowiedziec troche o vencie i o tym jak takie cos sprawdzic to zapraszam na fora o tym programie :P bo widac ze jestes niedoinformowany |
Cytuj:
|
cos czuje ze to kogos konto drugie
no balls? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znowu jakis pacan zbiera zdjecia z nk zrby na YT wrzucic?
Pan o profilu "Kamper De_Dust (Wall Hack)" Nie tylko mnie przegladal... ale pare innych osob tez... (z gildi ofc.) |
Cytuj:
Na tym zdjęciu widać, że wszyscy zostali zalogowaniu za pomocą bota(niemal ta sama sekunda) albo ktoś wpisał w rconie komende kickall. Musisz jeszcze troche doczytać na tych swoich forach. |
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=lW-UN...e=channel_page
nowy film qbola wiadomo ze nie jest jakis super mega wypasiony bo on dopiero 2 zrobil, ale nie jest zly :> |
lol... Fel twojej akcji z kendziem nie widzialem o/
btw. Dobre te tera hury ^^ |
koszyk 22:54:56
NO KORWO JEBANA koszyk 22:54:58 NIE WKORWIAJ MINE koszyk 22:55:02 BO CIE ROZKORWIE inter i ich kultura ;/ |
@UP
beznadziejny fake :\ |
to z terra hurami jest lepsze niz elektros hahaha
|
ta znowu napinka na bota jakbyscie wy nie uzywali ;]] hah hipokryci
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co to ma do rzeczy ze boci cashmakera skoro nie gada glupot ze botuje mainem :))?
|
Jak IT dalej bedzie 'randomowac" i nakładać jakieś śmieszne explocki to z arcani zostanie pustynia. Nawet jak wygracie to bedziecie grać na servie z własnymi przydupasami, bo reszta normalnych grzczy odejdzie. Władza ( IT ) musi chronić obywateli ( zwykli gracze ) przed złem ( IP ), a Wy sami kulacie za free a jako powód mówicie "chcił dojść do IP ".
Piszecie, że nie wyjdzicie sie bić na naszych warunkach, to dlaczego My mamy regować na wasze PZ'ty, którymi chcecie nas wprowadzić w jakiś shit. Co do lidera, może i musimy dzwonić po niego, a Wy po swojego nie dzownicie ? A co do rzekomych "innych" ownerów, to sami dobrze wiecie, że to ściema. Lider wma tak wmawia, bo przecież jak to możliwe żeby "pionasy" tak ogarniały ?! Taki Modis, Kolbinhio, Panov, Draknos i inni to musieli Szwedom dać chary, bo to retardy sa przecież. Nie mogą być równi/lepsi od nas. (sic) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
nie tylko chara dajesz ale przemilczmy...
fajny mam avatar :D? |
Cytuj:
Btw. nigdy sie nie chwalilem ze mam elfa,moglem powiedziec ze mam,ale nie chwalilem to nie jest dla mnie powod do dumy i nie rosnie mi od tego pala jak co niektorym,klopoty mialem z elfem,ale juz nie mam. A u ciebie jak klopoty z jajkami,bo nigdzie nie widze nicku a anonimowa napinka = siema,boje sie przedstawic swoja prawdziwa twarz i dissuje cie wiedzac ze unikne konsekwencji. Ogolem proboje skonczyc z moja forumowa maska przemadrzalego boba,ktorego nikt nie przegada,ale ludzie twojego pokroju mi w tym przeszkadzaja ;P ktos ma jakies jeszcze obiekcje do mnie,chetnie odpisze pozniej,bo denerwuja mnie ludzie co p'dola gowno wiedzac (chociaz obiektywnie patrzac tez mi sie zdarza polegac na informacjach z drugiej reki i za czesto prowokuje ludzi ;p). |
Cytuj:
Obraziles wiele osob ktore daly chary a ich nie wymieniles ;/ np. Felix nie masz serca ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Bez napinki;] |
Szkoda ze bez tych 4rech osob nie wyjdziecie... ;| A jak wychodzicie to wiemy jak to sie konczy...
Popatrz... 4 osoby a jak wiele czasem to zmienia, true? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Medivh Shady
Nam zależy na wojnie, ale to Wy ją wywołaliście ( już to gdzieś pisałem jak z mojego punktu widzenia to się zaczęło) Taki np Sarughor twierdzi że cała akcja z Morutem i huntem AA była przez was ustawiana bo byliście spragnieni walki. Rozdawaliście hunty za free tylko poto by pobudzić ludzi do jakiegokolwiek oporu przeciw wam. Spora część ludzi nie walczy dla władzy ( np ja myśle realnie i wiem, że władzy mieć nie będę ) lecz poto by być free, ale w sposób honorowy (nie płacąc ). Dlatego nie "bluzgam" sie na staku i mam do Was szacunek. Przeciwnik nie zawsze jest jednoznaczny z wrogiem, a sojusznik z przyjacielem/kolegą. Wiec każdy z nas pownien filtrować to co sie mówi o "drugiej" stronie i myśleć samemu, a nie ślepo ufać słowom "lidera". Pozdrawiam. Ps władzy mieć nie będę ale moge być jej częścia poprzez aktywne uczestnictwo w gildi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |