![]() |
hahahahahaha, Malutki cie na forum zabił właśnie !! xD owrz idz ogarnij blessy i walcz nadal :P
|
siet :D nie mam kasy na blessy juz :D nie wiem co napisać heh :p owned :D
|
Takie napinki i wogole a tutaj znów 15+ fragow dla AVIS :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo wam makumba powie, ze mu nie pomogliscie wojny wygrac... |
Sprzedam 133 DRUIDA I 145+ KNAJTA.
Możliwość trade w rl, ew. na allegro czy tez jakos przez gg/mail itp.. |
Cytuj:
|
Huj Wam W Dupe Jebanee Abcoki Widze Spowrotem Mojego P Seta Z Wenatusa Kurwy Jebane Zamykac Okna Na Noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Adrian, idz spac prosze Cie ...
|
makumba hahahahaha
@Madeon serduszko juz poskladane? odezwij sie na gg to zlamie Ci je drugi raz, dodali nowe emotki na buziaki itepe wiec bedzie goraco! pozdrawiam;* |
Cytuj:
Po pierwsze, chce usunąć tą je*aną grę z kompa i skupić się na maturze. Po drugie, wisi trochę rl kasy, a trochę też potrzebuje. Po trzecie, w*****ł się na pewnego kozaczka z gildii. ;) Po czwarte, chce być tak fajny jak mój idol Kafar :)) |
"Meraviglioso dead, xlogged when i ran out from boat and died by a frost giant hahahha"
|
ŁAŁ :faceoff::dance:
|
80ek sprzedam
PACC nówka sztuka! 800k lub 160pln :P |
A ja sprzedaje 153 ED !!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to i nawet z itemami.
|
Cytuj:
OWRZ (czytanie twoich wypowiedzi przyprawia mnie o mdłości, "loozaku".... - to celowe naśladownictwo twojego stylu)... "weź się ogarnij" - słownictwo, a raczej jego ubóstwo najlepiej świadczy o poziomie twojej kultury - może przydało by się trochę więcej pokory? |
@Up
A moze w gowno bys sie rzucil? Jak narazie tylko smuty pierdolisz... "ogarnij sie" ( tak mi tez potrzeba kultury i pokory ) |
niach niach :D heh no widzisz... rodzice mnie nie wychowali zbyt dobrze i jestem cham :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Madeon rly rzuc sie w gowno. Jak cos CIe pociaga do Hansonik to wal prosto z mostu "Chcesz sie ruchac czy trzeba z Toba chodzic" i sprawa rozwiazana
|
Cytuj:
może kiedyś miałem ochote ale po przemyśleniu jednak brzydze się :P bo ona jest tykana :o a ja wole jak dziewcze "niewinne". |
Cytuj:
trixtata Cie oklamal... musialem szybko isc do carling bo antka trapnely nooby w depo, chcial kupic blesy... tak poszlismy razem... |
Cytuj:
to bys sie zsikal i na chate z placzem pobiegl... jak ogolnie opuszczasz to miejsce... |
Cytuj:
masz ferie idz balwana lepic, podeptasz, zakleisz i dziewica jak znalazl... |
Cytuj:
po drugie: jesteś tak szpetny że starzy do dziś u Ciebie muszą wiązać kiełbasę na szyi by psy za Tobą chodziły po trzecie: prawdziwy żal jesli bujnołes sie przez virtual a to tylko swiadczy o Twoim poziomie emocjonalnym a nawet powiem intelektualnym... po czwarte: widać ze nigdy nie miales styczności z dziewczyną jeśli piszesz taki bzdury... dotyk matki do dziś Cie pewnie zadowala po piąte: własnie Cie dojechałeem buahahaha :D:D:D |
a tak wgl miałem dziś sen heheh :p śniło mi sie że jak były już koncówki flow to zaczeli wszyscy uciekać do avis... pamietam ze byl wsród nich druid carlos. nie podejrzewam nikogo tylko opowiadam swój sen :P nic do Ciebie nie mam :)
|
Co tak wszyscy chary sprzedajecie? ;)
|
Cytuj:
|
@OWRZ
Jeżeli śni Ci się gra po nocach to znak, że powinieneś przestać w nią grać. Moja opinia |
Jak wy macie najebane pod kopułami, to głowa mała...
Sny są odzwierciedleniem tego, o czym ktoś myślał w ciągu dnia. I to, że śniła mu się Tibia nie znaczy, że ma najebane (ale generalnie jest masa innych rzeczy, które to potwierdzają :D:D:D). Dam sobie ręce poucinać, że wam też się śni Tibia, tylko boicie się do tego przyznać... Boże, ja widzę i nie grzmię... :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
z tego co wiem nie masz szans, on szaleje za ula cieplak.. dla kumatych... |
heheh :P dobije lvl i przerwe zrobie :D no ale czym zając wolny czas ? postawie 5 botow heh i na ots;ie gram ;p co innego gdyby bylo lepsza pogoda..
|
Cytuj:
to znaczy że mu nie służy. Madeon,postaram sie pisac z sensem bo ty też tak piszesz a więc : Po co tu, na forum piszesz o swoich antypatiach do Hansonik? Napradę nikogo to nie obchodzi,a tylko irytujesz 90% ludzi...do OWRZ sie przyzwyczaili ale twoich postów ludzie chyba nie znoszą i wez zmien już płyte bo nudny jesteś jak filmy z sigalem. LIBELATOR :berserk: |
15:18 Arcano Vampire [150]: ab team will leave u soon15:18 Arcano Vampire [150]: trust me ;)
dementuje tę plotkę iż ab team miałby oposcic Avis. kthxbye /xddd |
hahaha juz strach? Arcano ładnie to chcesz nas kicknac z servera hahaah
Nawet jak byśmy odeszli od Avis nie wrócili byśmy do bandy polaczków z wielkim ego <są wyjątki np. Mera:*> |
Gremb on poprostu wiez ze ab jest zaj*biste ma zaj(biste pvp i ze jak ab odejdzie od Avis to Polacy odrazu wojne wygraja
|
Kto by chciał takie psy spowrotem? A że odejdziecie od nich to kwestia czasu albo zrobicie to sami i wrocice do pekowania albo oni was wypierdolą chyba pora spojrzeć prawdzie w oczy? Byliście, jesteście i bedziecie tylko śmiesznym pk teamem :)
|
Cytuj:
Tak bo wasze chary no oprócz Saila i Ekoxa sa tak zajebiście przydatne na openach że jakbyście miedzy nas wbiegli to nawet nikt by was nie zaznaczył haha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |