![]() |
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzy KaisuM |
Wszystkiego naj Ryba ! jak kłamiesz to masz przesrane : /
|
Paweł no wiesz .. Wszystkiego Rybiego.. !! :)
|
A pisałem mu już koło 12 w nocy, ale napiszę i tutaj...
A więc Ryba. Życzę Ci żeby nigdy nie zabrakło Ci wody w akwarium ;D |
Ryba! Żeby Ci woda w akwarium nie wyschła i w ogóle wszystko o czym tam marzysz. : D
Życzył: Arfyd xD |
Najlepszego, Rybku.
|
Najlepszego dla Rybci :D
|
Rybo, wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin.
|
Najlepszego Rybak.
|
Dzienki, dzienki ludki za życzenia : * :>
|
nvm, do kasacji
|
Wszystkiego naj Iron! Abyś mi podpowiadał co będzie na sprawdzianie przez kolejne 2 lata no i żeby śmierć Cię z Anio rozłączyła dopiero!
|
Wszystkiego najlepszego dla użytkowników tego forum i oczywiście dla mnie :D:D
|
Wszystkiego najlepszego Zupce Chińskiej <oby makaron zawsze dobry!> oraz mojemu szwagrowi. : )
EDIT. Nadrillowi także. |
Cytuj:
|
Wszystkiego najlepszego wszystkim (nałogowym) Tibijczykom. Oby nikt wam Lootbaga nie zakosił B) !
|
..::QRAS::.. (19)
UAU UAU! Wszystkiego naj, aby nie był zapomniany, nasz wielku bez musk =* |
Wszystkiego najlepszego życzę sobie i innym obchodzącym dziś urodziny ;pp
|
Ja chcialbym zlozycz serdeczne zyczenia naszym kochanym kobietom! :) Najlepszego ! :)
|
Życzę sobie, <oraz innym dzisiejszym solenizantom!> z okazji urodzin, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia, miłości oraz wielu orenów. : )
|
Cytuj:
Wszystkiego najlepszego Paulinko! :x |
@UpUp
Tak, tobie też wszystkiego najlepszego. |
Mambiszon nie miał neta, Rybko. =**
btw. Dzięki! : ) |
Wszystkim Wszystkiego Naj na Wielkanoc xD
Życzy Xantro |
@up
Dołączam się do tych życzeń.Wszystkiego najlepszego :))) |
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.
Najlepszego dla all TIBI!!:) pozdro |
|
Najlepszego dla Nikasta i Rekina.
|
Sobie. Troche spóźnione ale zawsze.
|
Bosal, czemu żeś usunął moje życzenia urodzinowe od Svena ?!
|
Pozdrawiam mojo siostrę ktora teraz się uczy
|
Życzę wam... 2.5kg c4 pod choinkę, które eksploduje zaraz po rozwinięciu papierka. : (
|
Składam mojej siostrze życzenia która ma dziś 16 urodziny :)
|
Dla Rayzy z okazji (powodu) urodzin ! xD. Co prawda już w temacie o M&A założyłem ale tu taki zastój że napisałem xD.
@Edit: Tak patrze na to kto ma dziś urodziny to jeszcze dla By$ia chodź go jakoś dawno tu nie widziałem ;p |
Dolaczam sie do zyczen dla Rayzy, wszystkiego najlepszego!
|
To ja też, naj naj.
|
A, to i ja się dołączę do tych wyżej. Najlepszego Rayza!
|
Największej pale tego forum, użyszkodnikowi roku bodajże w 2k6, człowiekowi, bez którego to forum było by nudne wszystkiego najlepszego.
Koruś. =* |
a zebyscie za rok karpia przez slomke wpieprzali.
|
Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2009 roku! Wszystkim wam życzy Yakky Wesołych Świąt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |