![]() |
ale z tym dragiem to zajechales;/ "pod thais" duzo mi to dalo...X(
|
Mino Archery jeszcze na foldzie.A behemothy takze na tiquandzie.
|
super:) napewno sie przyda:)
|
Pytanko
Gdzie znajde novice of the cult?8o
|
spoko poradnik dzienki niemu ide sabie tam gdziie chce i nieboje sie że trafie na gs
|
fd
więc... fire devil jest na ghostlandzie ale też niedaleko Traingle Tower jest miejsce gdzie trzeba rokopać kilofem ziemię (quest taki jeden). jest ich tam strasznie dużo więc niewidka - obowiązek [; sama łażę tam [driud 35 lvl] gdy mi się nudzi {110 exp i największy loot, który kiedykolwiek mi wypadł - 2 torche nie zachęcają ;/ }
|
Heja
Mam pytanko,przegladalem dlugi czas rózne strony o tibii ale nic nieznalazlem.Mam nadzieje ze mi tu pomozercie. Szukam roznych potworow,najwiecej Skeletonow i Rotwormow lecz nigdzie niemoge znalezc mapy.Czy moglby ktos podac tu mape respawnu SKELETONOW I ROTWORMOW! Studiowalem respawn map ale tam niebylo np,rotworm cave.Prosze o umieszcze nie tutaj go dla mnie;) |
Zawalisty ziomek
Gosciu poprostu jest super:cup: .Chciałbym coś jeszcze małego dodać .Zapomniałeś o goslandzie jest tam sporo potworów których wypisałeś . :) Zazdroszcze ci jednej rzeczy że masz cheć tak dużo pisać ja bym tak niemógl mówie ci .;)
|
WoW:cup: GZ za to ze ci sie chcialo to pisac ;) B) :)
|
a czy jast dla facca tortoise czyli zolw ??
|
Gostek Musiał się namęczyć ze zrobienie tego opisu.Podoba mi się <plask> by eXizu
|
Temat jest super, ale czy ktoś mógby mi powiedziec gdzie jest pojedynczy respawn vampira??
|
@up
W okolicach Dark Cathedral jest jeden Vamp, szukaj przy domku... |
Wszystko dobrze ale vampiry nie są tylko dla pacc ja nie mam pacca a raz dedłem na nim jeden respawn jest na poh na południe w małym domku8o
|
mam problem- nie wiem jak dojść do swamp trolli nie jestm obeznany z venore bo bylem tam tylko raz i nic mi niemówi "w okolicach venore" prosze djcie mi moze jakas mapke najlepiej bo po opisach nie uiem dojść
edit: Już nie musice pomagać, bo kolega mi pomugł |
Hehe przyda się ;)
|
Cytuj:
Ladny spis GZ! Edit: napisales ze Vampire jest tylko dla PACC ale jest jeden resp tez dla FACC |
a gdzie jest pojedynczy spawn dla Pacc i jak do niego dojsc?
|
1x vamp jest na drefii południowej koło Darashii, pojedzyńcze respawny można znaleść także w tombach .
|
no to gdzie ja znajde orc lader
|
Ja mam pytanie mogl by mi ktos powiedziec gdzie jest jakis fajny resp dragow zeby wychodzily pojedynczo ale zeby bylo ich duzo ale np. na innym pietrze :)
|
Cytuj:
Venore Dragon Lair lub Dragi w Ank... @moki w Orc Fortress |
Jak mysliscie dam rade knightem na 35 levlu skills 71/70 na of tylko na zerka i leader ?? jesli tak to co musze wziasc :evul: Moje Eq to C arm P legs Leather boots Warrior helemt I Bs Meduska Albo giant swords
|
@up
Dasz rade bez większych problemów, ale myśle, że expienie knightem na zerkach sie nie opłaca zbytnio. Zbyt dużo hp zchodzi. 8o |
crocodile
Gdzie moge znalesc crocodile?? Jesli mozliwe prosze o screen czy pokazanie na mapie bo tak z tlumasczenia nie rozumiem.
|
na liberty bay (pojedyncze) i oczywiscie na tiquandzie
|
Solo : Dragon, Giant Spider
Team Kill : Hydra, Dragon Lord, Demon... |
DziĘki!!
Chłopie!! Naprawde dzięki Ci! Że ci się chciało to pisać ;] Jestes Spoko <REpuCik>??
|
ogulnie podoba mi sie :D
|
Tyle ze jest tam jeden maly blad. Poniewaz dla FACCow wystepuje 1 resp vampa na PoHu wiec vampir nie jest tylko dla PACCow ;)
|
A krokodylki?
W spisie potworków nie było krokodylów.Więc mam pytanie gdzie moge je znaleść najlepiej było by nie daleko od carlin,ale jak bendzie gdzieś w kazadron to trudno;).
|
Cytuj:
|
Nie dziwcie sie ze czegos nie ma/jest zle, wkoncu poradnik byl napisany 3 lata temu...
|
powie mi ktoś gdzie znaleść dafy solidery(poza kazoo)
|
Ja palk z distem takim jakim widzisz chce isc na gsa z kumplem knightem skille 82/80 lvl 35 eq nie chce mi sie pisac ale niezle. i pytania sa takie:
1.gdzie bedzie fajny gs pojedynczy resp i zeby byla do niego latwa droga najlepiej zeby nie mijac jakis trudnych potworkow? 2.czy musimy doskilowac? 3.ile mniej wiecej pojdzie uhow? |
1. Na bloodherb quescie jest pojedynczy respawn gsa.
2. Nie. 3. Troche pójdzie, mi na ~50 lvl, skile ~75/75 w teamie z 2 x 40 drut schodziły 2 - 3 uh na gsa. |
Czy opłaca mi się dalej expić na cycach?A gdzie jest jakiś fajny resp Mino Guardów.Tylko żeby nie było ich tam za dużo.
|
Ferumbras-Ferumbras Tower ,Kharos (Pacc)
Margaroth Goroma Demony Grorlam-Resp pod Mount Sterum |
[CHAR]nono że ci sie chciało to pisac jeśli ktoś by chciał wiedziec gdzie co żyje mógł by se zajżec na www.wiki.hunted.pl[/CHAR]
|
gdzie moge znalesc ule na drashi moglby mi ktos pokazac na mapce albo mnie wiecej jak tam dojsc ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |