Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Skaton 16-03-2006 14:43

Widze ze jak zawsze w przypadku naszych rodakow na gadaniu sie zakonczy :)

thewojtek 16-03-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skaton
Widze ze jak zawsze w przypadku naszych rodakow na gadaniu sie zakonczy :)

Założymy sie? o 5 bp sd....

Miltoner 16-03-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
ja ci powiem co z tego, tzn ze sami to buraki i nie potrafia nic osiagnac bez oszustwa. ja sie ciagle modle ze CIP wprowadzi jakies narzedzie zdolne reportowac sharerow i aim boterow, bo teraz reportowac mozna ale nie idzie udowodnic. a jesli tak sie kiedys stanie, to kto tu zostanie grac? ja tak, ale na pewno nie twoi koledzy :D a moze takze nie ty? ;)

Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??

@News
Niestety hackneli Rissiela :(:(:(:( stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/

sliver 16-03-2006 18:59

Co do rissiela to n/c. Zapytalem czy mial hacka, a on na to odparl ze jestem hunted i mam mu wyslac 50k bo go w****iam. Niestety nie jest on lepszy niz patriots.

Demiphant 16-03-2006 19:22

pawlon proszę cię o jakiś dowód,że grałem Aylithą tylko nie to,że ktoś ci mówił itd;]

Miltoner 16-03-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver
Co do rissiela to n/c. Zapytalem czy mial hacka, a on na to odparl ze jestem hunted i mam mu wyslac 50k bo go w****iam. Niestety nie jest on lepszy niz patriots.

Przed chwila na gg sie go pytalem co tam do ciebie sapal i tu masz odpowiedz :)
Rissiel (20:14)
to moze wtedy jak haka mialem -.-

sliver 16-03-2006 20:31

heheheh to ma byc usprawiediwienie? Nie to zebym nie mogl spac potem jak mi powiedzial ze mnie zrookuje bo i tak mam hunta.....hmm szkoda ze nie mam kopi rozmowy bo wygladala ona mniej wiecej tak :

Revils : hacka miales ? :/
Rissiel : s*******aj pedale nie w****iaj mnie
Rissiel : Ledrick, Revils ma placic 50k hunted
Ledrick : ok, wyslij mu do dp edron

Prawda jest taka ze wszyscy narzekaja na Patsow zreszta slusznie a powinni popatrzyc na siebie (nie to zeby rissiel narzekal ;) ) ale to tylko przyklad .

pawlon 16-03-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
pawlon proszę cię o jakiś dowód,że grałem Aylithą tylko nie to,że ktoś ci mówił itd;]

a jak mialbym to niby zrobic? jak wstawie ss to powiesz ze fake, jak skopiuje rozmowe to to samo...

a poza tym musialbym sie wtedy ujawnic, a taki anonimowy stan bardzo mi odpowiada. wystarczy mi to ze obaj wiemy jak bylo.

Miltoner 16-03-2006 21:55

Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs

KONDA PADL ;o;o;o;o;o

sliver 16-03-2006 21:57

z newsow to konda wlasnie padl od van helsingsa:D

Rybzor 16-03-2006 21:58

No wlasnie KONDA PADŁ!!!! GLORY GLORy allelujA!!!:d

Ciekawe jakie sa okolicznosci jego deda, van~ niby jego kumpel ;d

Skaton 16-03-2006 22:01

Kumpla tez mozna zdenerwowac ^^

Komandos Strong 16-03-2006 22:07

Konda :)

kozacko

thewojtek 16-03-2006 22:13

16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs

HAIL!

Miltoner 16-03-2006 22:19

no wiec nastepny "WIELKI" frag Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
and by Soul hunter of galana
OEN of course niestety padl tesh demiphant :(:(:(:(:(:(:(:(

@Edit
No wiec zaczela sie wojna na galanie... wszystkie fragi najlepiej jak ktos napisze jutro bo mysle ze bedzie ich dzisiaj spoooro

Fabolous 16-03-2006 22:35

Mar 16 2006, 22:04:08 CET Killed at Level 84 by Oen and by Keekz'Lorenzo

Wojtix też padł. :(

Kuczer88 16-03-2006 22:37

Wszystko zależy od nas

Wreszcie!!!!! Zaczeła sie rewolucja każdy wtajemniczony na to czekał z niecierpliwością .Niektórzy niedowierzali niektórzy wierzyli.Ja ciągle wierzyłem że sie da wygrac WOLNOŚC.Teraz gdy zaczeła sie prawdziwa wojna FAIR PLAY (nie zadne PA i inne sprawy)zastanówcie sie ludzie czy nie warto dołożyc jednej cegiełki więcej żeby pomóc rodaką z polski i venezueli i wspomóc ich w walce o wolnośc. Ja swoim charem pomoge ile będe miał sił.WIEC LUDZIE ZJEDNOCZMY SIE BO TO OSTATNIA SZANSA NA WOLNOŚC.Tyle mam do powiedzenia

vego8 16-03-2006 22:45

hehe padlem ale warto:) za to ze uhalem swojego ojca tibijskiego:)
pieknie konda padl na hydrach;]

Demiphant 16-03-2006 23:08

Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
Deady Kondy i Oena;]
Mar 16 2006, 22:05:47 CET Killed at Level 114 by Konda
and by Keekz'Lorenzo
I mój;pWojtix też padł.

thewojtek 16-03-2006 23:33

Tibia cam plx

pawlon 17-03-2006 00:00

powodzenia panowie...

moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ;)

dressu 17-03-2006 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
powodzenia panowie...

moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ;)

zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war)

_PiteroS_ 17-03-2006 06:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war)

hm to moze wkoncu my Polacy staniemy sie jednoscia?? i niebedziemy sie klocic walczyc przeciwko sobie, ale ym razem przeciwko innym kraja?? a zreszta co tu duzo mowic Polacy potrafia sie tylko klucic, wiec szanse marne, no chyba ze pawlon stanie na czele chodz jego polityna niezawsze mi sie bodoba chodz jes najbardziej sprawiedliwa w mojej opini :D pozdro

thewojtek 17-03-2006 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu

TO wyjazd jesli tak sadzisz zaryzykowali dla nas duzo i jesli by mieli nas zdradzoc zrobili by to wczorraj!!!

HAIL!!

Rybzor 17-03-2006 08:13

http://i46.photobucket.com/albums/f1...ar/oendied.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f1...r/kondadie.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f1...ekzdeepred.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f1...r/chanored.jpg

pawlon 17-03-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
TO wyjazd jesli tak sadzisz zaryzykowali dla nas duzo i jesli by mieli nas zdradzoc zrobili by to wczorraj!!!

HAIL!!

heh, jaka agresja.. to teraz ja skieruj we wlasciwa strone...
ja tez uwazam ze venezuela ma zamiar rzadzic... zoabczcie jak oni pisza... "hail venezuela team an company" ani sensowengo slowa o innych...

no ale coz, moze sie wreszcie doczekamy solidarnosci, i jak bedzie trzeba to sie zmiecie venezuele.. uwazam ze nas na to stac :P

Demiphant 17-03-2006 10:11

Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.

Dragon86 17-03-2006 10:24

Wedlug mnie nie jest wazne kto wygra, ale to jaka galana bedzie po tym zwyciestwie...
w koncu kazdy z nas chce grac w pokoju czyz nie??;)

Moze Mytant i Filosov Mage wruca do gry :)

pawlon 17-03-2006 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.

ano walsnie, jesli konda przegra, bez niego szanse sa mocno wyrownane, jesli kolezdy "br" sie rozbrykaja to coz... mysle ze po takim czasie w koncu bedziemy sie potrafili jakos zjednoczyc ;)

a jak na razie to powodzenia, bo wojna dopiero sie zaczela.

_PiteroS_ 17-03-2006 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek

HAIL!!

Logiczne myslac, oni zdradzili patsow wiec moga zdradzic i was a raczej nas polakow:P
a co do tego rze br chac wladac na galanie to jest pewne na 100%, zreszta co tu dozu gadac sami sie przekonacie jak sie skonczy ta wojna i zaczne sie Paowanie br << -- to jest nieuniknione, spyta ktos dlaczego?? oni to kochaja poprostu :P a i maja w chu.steczke n00bow ktorych protektoruja a to dobzre niewrozy .
ps galana tylko i tylko wtedy bedzie zej****stym serwem jak nikt nanim niebedzie gral
pps. srry za ortografie i literowki, nigdy nie bylem pilnym uczniem :P

Lord Hybrid 17-03-2006 11:01

:) Grunt to dobry wywiad.......... Wiele osób próbowało jeździć po mnie na forum myśląc że ja w Lilithum jestem by pomagać Pats.... Widać błędnie. Ale Podobnie jak kiedyś w appendix tak i teraz był swój człowiek wśród tych Pekerów.... Niestety wczoraj obczaili (lub ktos sypnął) i w Lilithum mnie juz nie ma, więc nie moge na bierząco przekazywać dalej ich GC :p Może wielu z Was pomyśli że spy u nich to coś hu~owego ale chyba w dobrej wierze nie ? :) Powodzenia dla all ziomków którzy pomagają !!!!!!.................Było warto czekać

P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja :) . Brać z niego przykład i nie kitrać się.

Dragon86 17-03-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
:) Grunt to dobry wywiad.......... Wiele osób próbowało jeździć po mnie na forum myśląc że ja w Lilithum jestem by pomagać Pats.... Widać błędnie. Ale Podobnie jak kiedyś w appendix tak i teraz był swój człowiek wśród tych Pekerów.... Niestety wczoraj obczaili (lub ktos sypnął) i w Lilithum mnie juz nie ma, więc nie moge na bierząco przekazywać dalej ich GC :p Może wielu z Was pomyśli że spy u nich to coś hu~owego ale chyba w dobrej wierze nie ? :) Powodzenia dla all ziomków którzy pomagają !!!!!!.................Było warto czekać

P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja :) . Brać z niego przykład i nie kitrać się.

Juz sie balem ze zmieniles front ;)
ale dobrze widzec ze sa na tym swiecie osoby ktore uzywaja szarych komurek
big gratz bo ten pomysl na przeciek info byl naprawde swietny :)

Moze jak wygracie wojne Wruci na galane Stare dobre Fallen Soul ;)

Lord Hybrid 17-03-2006 11:28

Ja wiem ja wygladało PA w ich wykonaniu. Podstawianie swoich noob RS skulli na 11lvl i płacenie im za to że go walnołeś lub Hunted za to ze wbiłeś za wysoki lvl. Takich sztuczek było wiele ale im tego sie nie zapomni...... Może i narazie jest wojna z Patsami ale trzeba pamietać o o ciotach takich jak Malia Arkwin, Thum Thum czy wkur~~ na forum asslicker Kelika.... No ale czas pokarze co będzie dalej....... :)

thewojtek 17-03-2006 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid

Szczerze mowiac traktowalem cie jak jakiegos ***anego asslickera widzialem cie w appendix a potem lithium.... dobrze zie sie mylilem :)

Sharev 17-03-2006 13:43

=]

Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires

Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war

Wapivos 17-03-2006 13:50

Gz dla chlopakow z Wenezueli:)
Widac ze Van~ w koncu poszedl po rozum do glowy:P
Nastepne GZ dla Lorda Hybrida:) (<-- to nie jest asslicking;])
Dobry wywiad to polowa sukcesu. Na druga polowe przyszedl czas zapracowac. Mam nadzieje ze bedzie z kim;)

Najwyzsza pora na Galanie zrobic pozadek.

PS. Chetnie bym pomogl ale... (patrz lvl :( )

thewojtek 17-03-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sharev
Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires

Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war

tak zaczela sie

Demiphant 17-03-2006 14:40

Racja połowa sukcesu to wywiad;p Dlatego od tygodnia znaliśmy GC Lithium I patriots.Byłem pierwszym liderem nowej gildi ,ja rulez;p

rads0n 17-03-2006 15:03

xD

heh, ciesz sie ze wreszcie cos sie ruszylo na galanie ( jestem fanatykiem rewolucji xD ) szkoda ze dostalem red skulla ;\( zalamka jak 5 razy w jeden dzien PK ded) ale nadal gram na galanie mam nadzieje ze nowa gildia nie stanie sie kolejym dykaturalnym szajsem :F

Rybzor 17-03-2006 16:28

Raa die, kolejny z patsow :), bija sie chlopaki biją 3mamy za was kciuki ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07.