![]() |
Widze ze jak zawsze w przypadku naszych rodakow na gadaniu sie zakonczy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@News Niestety hackneli Rissiela :(:(:(:( stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/ |
Co do rissiela to n/c. Zapytalem czy mial hacka, a on na to odparl ze jestem hunted i mam mu wyslac 50k bo go w****iam. Niestety nie jest on lepszy niz patriots.
|
pawlon proszę cię o jakiś dowód,że grałem Aylithą tylko nie to,że ktoś ci mówił itd;]
|
Cytuj:
Rissiel (20:14) to moze wtedy jak haka mialem -.- |
heheheh to ma byc usprawiediwienie? Nie to zebym nie mogl spac potem jak mi powiedzial ze mnie zrookuje bo i tak mam hunta.....hmm szkoda ze nie mam kopi rozmowy bo wygladala ona mniej wiecej tak :
Revils : hacka miales ? :/ Rissiel : s*******aj pedale nie w****iaj mnie Rissiel : Ledrick, Revils ma placic 50k hunted Ledrick : ok, wyslij mu do dp edron Prawda jest taka ze wszyscy narzekaja na Patsow zreszta slusznie a powinni popatrzyc na siebie (nie to zeby rissiel narzekal ;) ) ale to tylko przyklad . |
Cytuj:
a poza tym musialbym sie wtedy ujawnic, a taki anonimowy stan bardzo mi odpowiada. wystarczy mi to ze obaj wiemy jak bylo. |
Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
KONDA PADL ;o;o;o;o;o |
z newsow to konda wlasnie padl od van helsingsa:D
|
No wlasnie KONDA PADŁ!!!! GLORY GLORy allelujA!!!:d
Ciekawe jakie sa okolicznosci jego deda, van~ niby jego kumpel ;d |
Kumpla tez mozna zdenerwowac ^^
|
Konda :)
Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs kozacko |
16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
HAIL! |
no wiec nastepny "WIELKI" frag Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
and by Soul hunter of galana OEN of course niestety padl tesh demiphant :(:(:(:(:(:(:(:( @Edit No wiec zaczela sie wojna na galanie... wszystkie fragi najlepiej jak ktos napisze jutro bo mysle ze bedzie ich dzisiaj spoooro |
Mar 16 2006, 22:04:08 CET Killed at Level 84 by Oen and by Keekz'Lorenzo
Wojtix też padł. :( |
Wszystko zależy od nas
Wreszcie!!!!! Zaczeła sie rewolucja każdy wtajemniczony na to czekał z niecierpliwością .Niektórzy niedowierzali niektórzy wierzyli.Ja ciągle wierzyłem że sie da wygrac WOLNOŚC.Teraz gdy zaczeła sie prawdziwa wojna FAIR PLAY (nie zadne PA i inne sprawy)zastanówcie sie ludzie czy nie warto dołożyc jednej cegiełki więcej żeby pomóc rodaką z polski i venezueli i wspomóc ich w walce o wolnośc. Ja swoim charem pomoge ile będe miał sił.WIEC LUDZIE ZJEDNOCZMY SIE BO TO OSTATNIA SZANSA NA WOLNOŚC.Tyle mam do powiedzenia
__________________________ HAIL REVOLUTION. |
hehe padlem ale warto:) za to ze uhalem swojego ojca tibijskiego:)
pieknie konda padl na hydrach;] |
Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires and by Soul hunter of galana Deady Kondy i Oena;] Mar 16 2006, 22:05:47 CET Killed at Level 114 by Konda and by Keekz'Lorenzo I mój;pWojtix też padł. |
Tibia cam plx
|
powodzenia panowie...
moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ;) |
Cytuj:
zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war) |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAIL!! |
|
Cytuj:
ja tez uwazam ze venezuela ma zamiar rzadzic... zoabczcie jak oni pisza... "hail venezuela team an company" ani sensowengo slowa o innych... no ale coz, moze sie wreszcie doczekamy solidarnosci, i jak bedzie trzeba to sie zmiecie venezuele.. uwazam ze nas na to stac :P |
Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.
|
Wedlug mnie nie jest wazne kto wygra, ale to jaka galana bedzie po tym zwyciestwie...
w koncu kazdy z nas chce grac w pokoju czyz nie??;) Moze Mytant i Filosov Mage wruca do gry :) |
Cytuj:
a jak na razie to powodzenia, bo wojna dopiero sie zaczela. |
Cytuj:
a co do tego rze br chac wladac na galanie to jest pewne na 100%, zreszta co tu dozu gadac sami sie przekonacie jak sie skonczy ta wojna i zaczne sie Paowanie br << -- to jest nieuniknione, spyta ktos dlaczego?? oni to kochaja poprostu :P a i maja w chu.steczke n00bow ktorych protektoruja a to dobzre niewrozy . ps galana tylko i tylko wtedy bedzie zej****stym serwem jak nikt nanim niebedzie gral pps. srry za ortografie i literowki, nigdy nie bylem pilnym uczniem :P |
:) Grunt to dobry wywiad.......... Wiele osób próbowało jeździć po mnie na forum myśląc że ja w Lilithum jestem by pomagać Pats.... Widać błędnie. Ale Podobnie jak kiedyś w appendix tak i teraz był swój człowiek wśród tych Pekerów.... Niestety wczoraj obczaili (lub ktos sypnął) i w Lilithum mnie juz nie ma, więc nie moge na bierząco przekazywać dalej ich GC :p Może wielu z Was pomyśli że spy u nich to coś hu~owego ale chyba w dobrej wierze nie ? :) Powodzenia dla all ziomków którzy pomagają !!!!!!.................Było warto czekać
P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja :) . Brać z niego przykład i nie kitrać się. |
Cytuj:
ale dobrze widzec ze sa na tym swiecie osoby ktore uzywaja szarych komurek big gratz bo ten pomysl na przeciek info byl naprawde swietny :) Moze jak wygracie wojne Wruci na galane Stare dobre Fallen Soul ;) |
Ja wiem ja wygladało PA w ich wykonaniu. Podstawianie swoich noob RS skulli na 11lvl i płacenie im za to że go walnołeś lub Hunted za to ze wbiłeś za wysoki lvl. Takich sztuczek było wiele ale im tego sie nie zapomni...... Może i narazie jest wojna z Patsami ale trzeba pamietać o o ciotach takich jak Malia Arkwin, Thum Thum czy wkur~~ na forum asslicker Kelika.... No ale czas pokarze co będzie dalej....... :)
|
Cytuj:
|
=]
Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires and by Soul hunter of galana Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war |
Gz dla chlopakow z Wenezueli:)
Widac ze Van~ w koncu poszedl po rozum do glowy:P Nastepne GZ dla Lorda Hybrida:) (<-- to nie jest asslicking;]) Dobry wywiad to polowa sukcesu. Na druga polowe przyszedl czas zapracowac. Mam nadzieje ze bedzie z kim;) Najwyzsza pora na Galanie zrobic pozadek. PS. Chetnie bym pomogl ale... (patrz lvl :( ) |
Cytuj:
tak zaczela sie |
Racja połowa sukcesu to wywiad;p Dlatego od tygodnia znaliśmy GC Lithium I patriots.Byłem pierwszym liderem nowej gildi ,ja rulez;p
|
xD
heh, ciesz sie ze wreszcie cos sie ruszylo na galanie ( jestem fanatykiem rewolucji xD ) szkoda ze dostalem red skulla ;\( zalamka jak 5 razy w jeden dzien PK ded) ale nadal gram na galanie mam nadzieje ze nowa gildia nie stanie sie kolejym dykaturalnym szajsem :F
|
Raa die, kolejny z patsow :), bija sie chlopaki biją 3mamy za was kciuki ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |