![]() |
Ja wygrałem 9:0 : > 70%+ posiadania piłki, jedna żółta kartka i załatwienie kontuzji przeciwnikowi : >
|
700 kiboli po II sezonie gry;)
|
Zatrudniłeś nowego trenera, co kosztowało Cię 318 400 zł.
wreszcie sie dorobilem nowego trenera :) down:A juz myslalem ze nas nie kochasz ;P |
Rozpisaliście się:]
U mnie wygrana 6-2 na wyjeździe i nadal 2 miejsce w tabeli 7 ligi. Chyba najlepszy Hattrickowiec spośród tibijczyków ze mnie:] @TiTus Nie kupuj, zadek na IX ligę wystarczy (nawet w 7 może coś dać) @ktoś tam Używam z CHPP Hattrick Control (HC) fajny, darmowy:] Intensywnośc na 100%!! No i trening ogólny możesz walnąć jak grasz w barażach... |
Cytuj:
Lat 25, przeciętny stan formy, zdrowy Jest sympatyczny, zrównoważony i uczciwy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca kiepski. Specjalność: nieprzewidywalny Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 1 070 Pensja: 2 640 zł/tydzień Właściciel: Lubelskie Dołki Kartek: 1 Kontuzje: zdrowy Kondycja: słaby Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: zadowalający Podania: przeciętny Skrzydłowy: kiepski Defensywa: solidny Skuteczność: kiepski St.fragmenty: solidny |
Założyłem konto, moim klubem będzie Bazooka Elbląg
|
Ile dostajecie floty od sponsorow bo zauwazylem ze daja coraz wiecej z tygodnia na tydzien :p (tak na marginesie Kuter czemu sie nie chwalisz juniorkami?:P)
Down:ile czasu w nia inwestowales i jakie sumy ?? |
Ja mam już znakomitą szkółkę od dwóch tygodni i jak narazie nikogo przyszłościowego nie wypromowałem : /
|
Cos sie z transferami wali mialem juz kupionego rezerwowego obronce (pisalo licytacja zakonczona) po dlugim czasie nie przychodzil do klub wylogowalem sie za 30 min znowu zalogowalem i dowiedzialem sie ze licytacja trwa jeszcze 1h ://
|
Na 4 kolejki przed końcem sezonu i mam 1 punkt straty do lidera i jestem na 3 miejscu w tabeli. W 3 od końca kolejce gram z obecnym liderem , a w ostatniej z obecnym viceliderem. Największą moją bolączką jest budżet...-708 tyś....co mam zrobić? Nie mam czasu na szkolenie zawodników, a ich też jest minimum....
btw. "Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach i zwycięska w 7 spotkaniach z rzędu " Wszystko w lidze :) |
mhm, mhm... kto mi zrobi logosa na strone?
|
Nooo, zakup 24 latka znakomita kondycja i rozgrywanie, wraz z solid. podaniami:P Jedyne 400 tyś złotych :) Budżet ma granicy 0,5 miliona, teraz praktycznie spotkania z outsiderami i 1 spotkanie z leaderem. Poki co:
3. FC Trampy Ehh, go go Trampy team! 8o @Strażnik Po skonczonym sezonie morale wracaja do normy. :P ale z tym znakomitym rozgrywajacym mialem szczescie :D P.S I jescze mistrze grajcie sparingi miedzynarodowe daje 2x wiecej doswiadczenia... I jescze jeden edit... Wiślaczek trenuj pomoc dokładniej rozgrywanie I jeszcze jeden edit: @Straznik A do mnie z wielka checia przyjezdzaja jak zapraszam:D I znowu: @Wiślaczek: Dla porównania: Sparingi z drużyną z własnego kraju daje 1/5 doświadczenia zdobytego z ligowego meczu, natomiast sparing międzynarodowy daje 2/5 doświadczenia z meczu ligowego |
znakomite rozgrywanie!? lol
ja swojego solid rozgrywajacego z zad podaniami i zad kondycja+zad skutecznosc kupilem za 500 tyseicy :p Dzisiaj przegralem sparing z Luciem 6-0 nic by w tym dziwnego nie bylo gdyby nie to ze luci zagral podstawowim (lol) EDIT:Why znowu odrzuciliscie moje zgloszenie to FE ?;/ Ps:Czy morale tez wracaja do normalnosci po sezonie? bo wiem ze pewnosc siebie tak Up: mam 300 tys dlugu a sparingi miedzy narodowe 20k~ a wiec sobie narazie odpuszcze:P |
Rewolucje czas zaczac!! :>
Z 27 zawodnikow zostanie 6.(w tym 5 wychowankow + 1 dziadek do ktorego mam sentyment) Nastapi rowneiz zmiania treningu oraz trenera :> Dojda rowniez nowi zawodnicy. Btw... Mam pytanie : Trening pomocy czy napastnikow? @anelka Ale taki sparing niewiele daje tego dowiadczenia :> 0,1 pkt czy 0,2 pkt... |
taktyka
Jaka taktyka mam grać?
Jestem w 9 lidze. Gram ustawieniem 3-5-2(znakomity). Bramkarza, mam soldinego. Reszta zaowdników w najistotniejszych dla siebie umiejetnościach jest zadowalająca, jedynie srodkowy pomocnik solidny. Kondycja moich graczy oscyluje w okolicy "przeciętnego" Zupełnie nie mam pojęcia jaką grać taktyką. Przeczytałem w regułach wszystko na temat taktyk, ale jeszce bardziej zmąciło mi to w głowie :geek:. Do tej pory grałem "Grą Kreatywną" i szło mi dobrze, ale teraz przede mną decydujące spotkania, na dodatek z potencjalnie silnymi przeciwnikami, więc chciałbym sie upewnić czy wybrałem odpowiednią taktykę. |
Cytuj:
|
Csaba Puskás:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom umiejętności defensywnych z zadowalający na solidny. Nowy trener zaczyna przynosic efekty :D to juz moj 2 solid obronca jeszcze 2 ale nie wiem czy kupowac solidow czy kupic 18latkow zadkow i wytrenowac co wy na to?:P |
A mi dzis skrzydlowy wskoczyl na fantastyka:D
|
Cytuj:
Właśnie prowadzę z liderem 4-1. Przy stanie 1-0 skontuzjowali mi bramkarza (znakomita forma, zadowalający bramkarz) i wszedł trener (nędzna forma, fatalny bramkarz). Jedyne czego pragnę to utrzymać wynik do końca. |
6 - 1 z jakims outsiderem. Calkiem dobrze. Gratz Monte zwyciestwa:) Teraz tylko ja stoje ci na drodze.
|
Hm. Ciekaw jestem jak to wszystko się zakończy. Przy Twoim zwycięstwie nademną w XIII kolejce wszystko może być już jasne ; ) Jednak jeśli wynik będzie inny (czyt. korzystny dla mnie) to będę trzymał za Ciebie kciuki w meczu z Crveną : )
|
Wygrana 8:0. Hattrick mojego najlepszego strzelca.
|
6-0 z najgorsza druzyna w tabeli (Pic) 2 bramki mojego bocznego obroncy (w poprzednim meczu tez strzelil 2 bramku) jezeli wygram mecz za tydzien to bede mial pewne 3 miejsce :)
Edit:Gz kuter 6 ligi ;P |
oł je je :p
Pokonałem dziś lidera 3:0 i z 4 miejsca w lidze awansowałem na 1 :D (prowadze bliansem bramek). Przedemną mecze z potencjalnie słabszymi zespołami, ale nie moge tego zlekceważyć. Wcześniej pisałem posta z zapytaniem jaką mam grać taktyką. Zdecydowałem się na gre środkiem i jak widać dobrze mi to zrobiło.
|
1-5 do przodu 4 miejsce w lidze i hattrcik najlepszego napastnika:)
|
Tak jest! Dziś o 5:00 Rada Nadzrocza przyznała mi klub! Mroczne Korki, to ataku! :>
|
Ile traci sie kibicow jak sie zmienia nazwe klubu
Poleccie mi jakis dobry program do treningu(zebym wiedzial komu co podskoczylo bo jakos nie mam do tego glowy a jak sie supp skonczy to bedzie zle ;P) |
No nic ja wczoraj po raz 3 zalozylem konto, moze tym razem przydziela mi druzyne :)
|
@By$iu trzymamy kciuki
Dzisiaj był sparing, międzynarodowy z jakąś drużyna z 6 ligi niemieckiej. 3-1 w plecy, ale mimo wszystko jestem zadowolony, ponieważ chciałem wypróbować moje ostatnie transfery...Wszystkie "nowe transfery" spisały się na 2,5-3,5 gwiazdki.. więc aż tak źle nie było... |
w tej kolejce odnioslem rekordowa wygrana... 0-9 :) Co najsmieszniejsze, dwojka napastnikow strzelila tylko 3 bramki - tyle samo co obroncy ;] W nastepnej kolejce czeka mnie spacerek, rywal gra srednio na 17 gwiazdek - zastanawiam sie czy nie zagrac PiC przed najwazniejszym meczem sezonu, bezposrednio decydujacym o awansie do 7 ligi.
|
5-1 z vice liderem do przodu 3pkt straty do vice i 14 do lidera:D Czekają mnie jeszcze 2 mecze jeden to spacerek 2 to juz gorzej ale jak sie postaram to 6 pkt bedzie:)
|
Ech... a ja zapomniałem, że mam dziś mecz, nie ustawiłem zespołu i przegrałem walkowerem 0-5... ; )
|
Wygrana 4-1 :) martwi mnie jedynie postawa mojego napadziora ktory w 8 meczach ligowych strzlil 1 bamke :/ no ale mam juz pewne 3 miejsce w lidze :)
EDIT: no i 9300 widzow bylo =D rekord :) |
Wygrana 7-0 na wyjeździe. Tak samo było w pierwszej rundzie ; ) 1 pkt straty do lidera i wice lidera. Za tydzień mecz z Matkiem, jesli wygram, będę miał pkratycznie zapewniony awans, jeśli zremisuje to będę miał szanse na awans ale małe, jeśli przegram to będę musiał poczekać do przyszłego sezonu z marzeniami o awansie ; )
|
Niespodziewanie dostałem 2 bramki :/. No ale trudno, wygrałem 5-2. Mistrzostwo juz praktycznie pewne, a dwaj najlepsi strzelcy w lidze to (o dziwo :evul: ) moi napastnicy.
|
Ja dzisiaj 9:1, absolutna dominacja w meczu;]
Cytuj:
|
Ja wlasnie sie zarejstrowalem ... Moj klub B.R.B. STHLM
P.S. W moim kraju na razie czeka 32 ludzi na szwedzka lige .. :P |
-.-'' Wygrana 8:1 z byłym wiceliderem ligi, 2 kontuzje moich piłkarzy... Obydwie 2+ :<
|
Cytuj:
Moze mi ktos podac ten program do treningu ?;/ |
Siema chlopcy Hattrickowcy.
Nazwa mojej druzyny FC Owce :). Gram w lidze IX.410. Gry przejalem druzyne miala ona 7 miejsce w lidze, a teraz mam 3 i najwiecej strzelonych bramek w lidze (34). Dzisiaj wygralem 3-0. Moze ktos zagra spara z IX ligi?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |