![]() |
23:08 Rastaz: 23:07 You advanced from Level 99 to Level 100.
Kolejny druid z 100lvl na Furorze. Gratz! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie. Idz napisz kolejny smieszny post.
|
Ha'Sek jako pierwszy wbil 100 skilla w Axe.
Zull Lucyfer Vick Minos Ajomi Nevie Nabu Zrobili annihilatora |
Nevie miał robić z nimi ani ale nie miał czasu i ktoś go zastąpił, ale nie pamiętam kto.
|
Fudo Shae;p
|
Cytuj:
|
Witam pisze w bardzo waznej sprawie i mam nadzieje ze zdołacie mi pomuc. Jesli ktos ma jakiekolwiek informacje na temat osoby grajacej postacia Daliuska lub
Lethis niech sie odezwie moze byc cokolwiek w kjakim miescie mieszka telefon cokolwien nick nowego chara... Prosze was o pomoc. |
Ja coś wiem, ale wiadomości kosztuja :P msg me in game.
Sory Xiao, pojebaly mi sie selena z furorą ;d |
Noob Lvl War
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1309903
Dzis na furorce o godzinie 21:00 w Thais czasu polskiego odbedzie sie bitwa lov leweli kazdy moze przyjsc jesli ma posta max 40 lvl... Mozecie tworzyc tez wlasne gildie lov lvli zasad dowiecie sie na miejscu ,,,, chyba ze zginiecie Jesli nie prawdziwa wojna to chociaz noobow ... kazdy ma swojego nooba niech kazdy walczy... have fun |
Cytuj:
|
Tamto nie mialo byc zartem, tylko szyderstwem. ;s Jeżeli ty takie texty odbierasz jako dowcipy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
woho Taifun znowu zaczyna :D
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1310975 Polska moze byc dumna :))) |
Cytuj:
|
gratz dla taifuna ^^, ciekawe jak on sie czuje po porazce? tj. po smierci
a takie pytanko, tylko niech 1 osoba odpowie a reszta nie, aby nie bylo balaganu Ile kosztuja na serverze nastepujace przedmioty (jestem nowy i nie wiem:/) crown helmet c armor c legi bohy vamp shield cosmic wand i inferno wand z gory thx na info :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak wiekszosc faktow podawanych przez niego.
|
@ Risofek
tj sa zawyzone czy zanizone? @ Kapucha dzieki za odp, w dziwny sposob to zrobiles ale dziekuje :) ps widze ze kapucha nie ma zbyt dobrej reputacji |
Cytuj:
@kostooch Przyklady albo zamilcz. @Narkoman Kostooch ma kompleksy i usilnie próbóje dowartościować się, dlatego nie zawsze nalezy traktowac jego wypowiedzi na serio. ;) |
Mam pytanie. Zaczynam grać na furorze, i nie wiem na jakiej zasadzie jest przyznawany exp za ludzi. Wiem, że aby dostawać coś trzeba zabić chara na wyższym do o 2 niższym lvl, ale ile sie dostaje XP. I czy tam jest tak, że ciągle wszyscy sie dedają, czy może też nie?
|
c legi maja cene 35k a nie 16 -.- ... bohy chodza po 30k vamp okolo 13 reszta niewiem bo to smieci -.-....
up: To niejest swiat pvp enforced -.- zal.pl |
Whooops, pomyliłem sobie z inferną. Bo te obie nazwy takie agrewsywne :P
|
Cytuj:
|
Lol
a ja sprzedalem za 27 i warrior helmet... vampem sie nieinteresuje bo nieposiadam owego bo to szajz a bohy to za 30k nawet cieko teraz sprzedac
Jeszcze jakis znawca cen? |
12 hp na serpentach :OOOO
Lag/freez? |
Cytuj:
@Seltzer Nie zlookalem podpisiku. ^^ Pamietasz jak sie na dragach ankh spown 8x zmienialismy. ;> To byly czasy. ;s |
-----
Hehe myslalem ze juz niepoznasz -.- =S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no ta ale nie wyjechalem z omfg, i nie bylo to az takie zauwazalne, a ty sie niepotrzebnie burzysz:P
|
Ale wy tu macie problemy :baby:
|
Bohy 30-35k(U djina 30)
C-Legsy 35k V-Shield 15k+(U djina 15) |
Caltus retired.
|
Ehh Caltus byl naprawde dobrym liderem :/ mial wiele pomyslow, trapow,etc,etc...
Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie CALTUS! =) "Pozdrowienia dla prawdziwych czlonkow Sunblade najlepszej gildy na furorze a moze i w calej Tibi... Sunblade nazawsze w moim sercu..." ~Hail Sunblade~ (Morgana,Furora,Xerena) |
Banuta Quest zrobiony.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |