![]() |
Cytuj:
;( Za klika dni chcę napisać gratz w poście z gratzami Twojej 100 więc bierz się do roboty! :D |
@up
Chciałeś powiedzieć za kilka tygodni chyba ;P |
Łotafak!?!?
DM ma wojne z RoT ? :| wiedzialem, kurwa wiedzialem ze od tej przewagi nad romem sie im w glowach popierdoli xD Tibia Forum Message The forum is temporarily closed. moze ktos zna szczegoły ? :< |
@up
Szczerze mówiąc, jak przeczytałem Twój post już miałem Cię wyśmiać, że to przecież niemożliwe. Ale jak się okazało jestem niedoinformowany... Tu macie temat z wypowiedzeniem wojny. |
Hmm, to moze w koncu nie bede wrogiem 'kazdego'.
Btw, poki nie zobacze pierwszych fragow jest to dla mnie nedzna prowokacja. |
Śmieszne + żałosne = ?
Zevs of course XD /Jojo |
Cytuj:
czas, czas zna odpowiedz na kazde pytanie ^^ |
hihi =) xdd
|
Zevs i jego "koledzy do jajek" wypowiedzieli wara Dm poniewaz tamci burzyli sie do zevsa ze jest za duzy PA i sie wozi
|
:*
Cytuj:
|
Nikolinka
Oct 02 2006, 09:49:10 CESTKilled at Level 64 by Folari Dodam, ze w opisie ma: (¯`·´¯)(¯`·´¯) ..· (¯`·´¯).·´ .....`·.·´ Fifi :* wiec, mozna uznac to za pierwszy oznak wojny... |
Zevs zawsze był trepem, to że odłączy sie od DM i będzie podążał małymi krokami do wojny z nimi, to była tylko kwestia czasu, nie raz sie go DM czepiało że coś źle robi, wygadaniał swoich z expa z tekstami typu "Kogo lvl jest ważniejszy, mój czy ich?" śmieszne i żałosne ...
/Q |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
RoT razem z RoMem rozpieprzy DM, po czym będzie próbowało zlikwidować RoM, łatwo to przewidzieć ; ) Chyba że RoM będzie mądrzejszy i będzie na odwrót :D
/Jojo |
Tyle, ze RoM z RoTem razem walczyc nie beda.
|
Vanhalo Rooked. Gratz Panowie, wlasnie tego brakowalo. Rozpieprzenia wszystkiego o co walczyliscie przez dlugi czas. Gratz.
@Kidler Miales racje... RoM nie jest potrzebny, DM samo sie niszczy - i to od srodka! Przewaliliscie wlasnie Aurere. Mam nadzieje ze wiecie co robicie. //Eny. |
MAm małe pytanko, może ktoś jest bardziej poinformowany i mi pare żeczy wyjaśni;p
Po pierwsze wczoraj vanhalo został hacknięty i zrookowany. Zevs wypowiedział oficjalnie wojne Dmowi ale Dziś niema już go w żadnej guildi a pozatym nie istnieje już RoT! I drugie pytanko. Co oznacza wpis w profilu zevsa na tibi.com: "Vanhalo got rooked thanks to me but i promis, i play in his memory" Chodzi o "thanks to me" Bo to wygląda tak jakby to Zevs go hacknął.... |
Chodzi o to, ze Zevs wywolujac wojne, wciagnal w nia tym samym swojego kolege Vanhalo, a co za tym idzie zostal on hakniety przez DM.
|
dziś vanhalo jutro zevs
|
Nie sądzę, żeby mogli hacknąć Zevsa tak łatwo. Niektórzy ludzie mieli kiedyś passy Vanhala, dlatego pewnie udało się rooknięcie go.
|
hehe
Pracowaliscie nad rozjebaniem romu , a teraz sami kopiecie sobie grob ;-) Ale nigdy nie wiadomo ... ja moge sie tylko domyslac...
~~Yours...nobody |
Wiecie ja gram narziej jak moge ale wiem że ta woja naogół odbywa się w Thais :D
|
Cytuj:
"Zevs wypowiedział oficjalnie wojne Dmowi ale Dziś niema już go w żadnej guildi a pozatym nie istnieje już RoT!" CZemu niema RoT?? CZyżby się wystraszyli?? (widziałem dzisiaj na statku zevsa i gruzina, bali się wyjść z pz bo czekał na nich buti;]) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Slide
Zevs jest w gildii. Romowskiej. |
To jest juz przesada. Ludzie pisza sobie w commentach DM 4 life, a dzis stan gildii z 35+ spadl do jakichs 25~ xDD
-Hellah -Thor Arteva -Beru Senwin ... I do tego odchodza SD shooterzy. Ehh, chyba jednak o jeden krok za daleko. Chociaz cuda sie zdarzaja ;] |
A mowilem, a mowilem... i powiem, ze to dopiero poczatek... ;)
@down Naprawde tak sadzisz? Hehe... PS: Jaka ladna nowa guildia powstala, 'Orientles'. |
Cytuj:
|
Te, Modek, won na Saphira thread, a nie tu kulturalne posty kasujesz, sam sie skasuj.
@topic: Mnie to wygląda mocno i żałośnie, Vanhalo = n/c Wiecie, Fifi jak i Vanhalo, ich passy latały po Aurea jak moje szczochy po kanalizacji, mogło to zrobić naprawde x osób, Zevs albo da spokuj, albo nie da i go zniszczą, RoT zniknie, RoM vs. DM będzie kontynowane, norma, mały epizod ze świata Aurea ; ) Komentował, Jojo :P /Jojo |
Cytuj:
@Kidlex Prosze, prosze, nie mow nam! Zepsujesz niespodzianke... Ale powiedz szczerze: to TY wszystko zaplanowales? Musze przyznac, ze jestes niezwykle sprytny... Ale jak juz cos piszesz to mow z sensem, a nie opowiadasz nam o swoich snach k? |
@up
Hahahaha, po pierwsze Hemp Gru to nie Lagurus, wiec wogole smiech. Po drugie, przeczytaj co pisalem dawno temu i zobacz jak jest teraz. Pozatym, sam niedawno przyznales mi racje co do tego co mowilem, 'jak to bedzie'. Wiec o co ci chodzi? |
Ey, obiektywnie patrzcie na tą wojne, zostaw w cholere już tego Kidlexa, forum jest do wyrażania swojego zdania, nie koniecznie zajmowania sie kimś tylko dlatego bo jest po 2 stronie ... Daj sobie spokuj : )
/Jojo |
Cytuj:
@Jojo Wlasnie w tym problem, ze na wojne sie nie da patrzec obiektywnie... |
hah...
patrzac obiektywnie to ta wojna ma naprawde, wielki szczytny cel... meczyc sie ze szwdami czy polakami? ... (moze i zle zinterpretowalem to, zaraz pewne bede czytac ,,cicho siedz noobie jak nic nie wiesz " ,,wez wyjdz" itp itd...) //Luk~ |
Co do wydarzen ogolnych, to powstala gildia Blood Fighters.
|
I co najwazniejsze guildia, Orientels.
|
Co do wydarzen na forum maly cytacik:D
"byl raz nekromankta ktory kochal trupa bo go bardzo pociagala kazda zimna dupa" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |