![]() |
Cytuj:
|
Sam się upokarzaz rangor...
Spytałęm grzecznie dlaczego nie broniliście Slaviaxa odpowiedz była "gówno wiesz to sie nie odzywaj." <-- porażka myślałem że to jest forum i własnie tu o takich żeczach powinniśmy rozmawiać. Nastaz oraz Rangor, wasze aroganckie zachowanie doprowadza mnie do rozpaczy... Nic nie wnosząc do tematu stwarzacie tylko sztuczny tłok, oraz wasze beszczelne odopowiedzi nie są na miejscu. W skrucie jesli ktos pyta, to odpowidacie na pytanie albo milczycie, nie ma nic pomiedzy! Odemnie to tyle nie chce ciągnąć tej kłótni ponieważ do niczego to nie prowadzi, chcialem tylko abyście się zastanowili nad swym karygodnym zachowaniem. =/ |
@mystik:
częsc twojej wypowiedzi po przecinku byla zdaniem oznajmujacym "padł a wy nic nie zrobiliśćie" a jesli uwazasz zwrocenie komus uwagi wiedzac ze ma sie racje jest robieniem z siebie blazna, to gratuluje ~~ nie chce mi sie pisac bo i tak malo kto rozumie edit: @mystik (up): dysleksja~, to nie wyscig o zlote gacie wiec nie placz jak ktos powie ze nie masz racji rofl |
" Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah " Niestety nie kojaze kim ty mozesz byc :P wiec jak chcesz to napisz na tibi na prv msg :) A co do triad to ja moge pomoc ale trzeba skombinowac przynajmniej 40 lvl + ludzi a z tym to bedzie ciezko bo wszyscy sie boja walczyc :/ i mozna ich zajebac ale zeby nam GSL pomoglo przetrwac pz :) Pisz na Tibi jak cos :) Ja jestem chetny
A co do chrisa : Jak nie chcesz walczyc to nie walcz :) twoja sprawa ale bedziesz mial potem trudnosci z klimatyzacja jak GSL wygra , ja na twoim miejscu bym pierdolil dedy tylko walczyl o Iridie :) cu |
Dwie rzeczy. Saimon, naucz sie czytac. I nie, tu nie chodzi o to, o co prosilem Bergera (tj. wylapywanie rzeczy, na ktore swiatlo nie padlo bezposrednio, a posrednio, zostawiajac je po czesci w cieniu). Chodzi o informacje podana, jak prostytutka na talerzu.
Vaneska, rozumiem, tez jestem dyslektykiem, ale pannica lekkich obyczajow, istnieja chyba jakies normy, co? |
Cytuj:
|
ja bym walczyl nawet swoim noob charem. W koncu tez tyczy sie o mnie czy bede mogl siedziec pozniej na expie czy przyjdzie jakis szwed i mnie nie wywali
|
Cytuj:
POLACY TO TACY SAMI GRACZE, JAK KAZDA INNA NACJA. ABUSUJA, KORZYSTAjAC Z TYCH SAMYCH METOD, ZABIJAJA, UZYWAJAC STARYCH I OGOLNIE ZNANYCH TRICKOW. SZWEDZKA RUNA SD WYSTRZELONA W TWOJEGO CHARA NIE ROZNI SIE NICZYM OD POLSKIEJ. I przestancie wreszcie pierdolic, ze wojna jest 'za wolnosc wszystkich polakow na servie'. Wojny wybuchaja o wladze. |
Cytuj:
@Mistig Wanesa O bardzo przepraszam, ja innych od 'kozakow czyt. blaznow' bez powodu nie wyzywam. To samo tyczy sie przekrecania nickow. No patrz, mowisz, ze sie zapytales a przy okazji STWIERDZILES, ze nic nie zrobili. Skad ta pewnosc? Apropo karygodnego zachowania rangora, karygodne sa moje odpowiedzi czy jedno ominiecie autocenzury? =o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No przecież wiecie walka narodowościowa świadczy o "patriotyźmie" :P:P:P
|
Cytuj:
Szymon Piotr Domagala, "Aniol" |
GSL sie rozpadł, znikł albo cos jeszcze - efekt taki że nie ma takiej gildii o.0
|
@Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedys i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne) a poza tym z polakiem zawsze mozna ponegocjowacB) @Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+ a ja 25 oznacza to ze byle kto mnie moze wywalic z spawnu -.- nawet obywatel pipidowy wielkiej z wiochy malej-.- |
Cytuj:
|
ja akurat ucze sie niemieckiego:)
|
Cytuj:
Cytuj:
Chociaz... No ok, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jesli ktos zaczyna rozmowe ze mna od 'pl?' to dla mnie (a nie dla tego zlego, strasznego, mrocznego, zimnokrwistego szweda, o lodowatoblekitnym spojrzeniu) juz jest on podswiadoma ofiara. Bo jesli na serverze rzadzi ktokolwiek inny niz Polacy (czyli - jak nakazuje logika - server prowadzony jest przez ludzi nie mowiacych po polsku) nie bedzie on w stanie zebrac high lvlow o pomoc. Smutne, lecz prawdziwe. Cytuj:
Cytuj:
@Rankor: nie wpieprzaj sie do czesci adresowanych do mnie, blz :( @down: Shit happens. Pijcie wisienke, jesli ja kupiliscie - bo nikt za was takiego gowna nie wypije. ;f |
tylko jak triad + arcanium wygraja to wiele polaków bedzie miało przejebane w tym ja
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw... Rank lvl 100 hueahuehau :D <3 Co do samej wojny... jak większośc wojna o władze, a nie narodościowa, wiec te nacjonalistyczne gadki z lekka są nie na miejscu. Poza tym (@manayato) wynik wojny niewiele zmieni sytuację/przywileje takiego 25 lvl sorca :o Edit: @ down... Nie nazywaj każdego kto nie walczy po polskiej stronie zdrajcą, albo zapisz sie do NOP'u... |
@Adolphus Elbragol
"Ze szwedami? Z teamem skladajacym sie w 100% ze szwedow? Przeciwko druzynie 100% polskiej? Pardonsik, czy my gramy w ta sama gre?" W kazdej wonie zdarzaja sie zdrajcy oraz ci ktorzy staja po stronie lepszego. ja zaczynam rozmowe od -pl- gdy widze polakopodobnobrzmiacy nick @ lisu wojna jest o wladze, ja bym chcial walczyc a nic z tego nie mam wiec po co chce walczyc??dla wlasnej przyjemnosci i po to zebym mogl powiedziec kolledze w klasie -"ej stary polacy wymiataja na iridii" |
Cytuj:
Btw. widzisz, nazwiesz mnie zdrajca, gdy stane po stronie ludzi, ktorych znam od dawna, z ktorymi dlugo gram i ktorym ufam, jednoczesnie walczac przeciwko tym, ktorych zdrady ogladalem juz nie raz? Czy moze bede wtedy kims, kto stanie po stronie lepszego? Pozatym, odnosze wrazenie, ze wg. Ciebie, w tibie graja NoobBR, OkPolacy i zli, angielskojezyczni szwedzi. Smutne. ; ( Cytuj:
@Down: no shit, Scherlock? |
dobra powiem tak: nie wszyscy szwedzi sa zli ale tez nie wszysca sa swieci
a zreszta co ja sie tu produkuje i tak na razie nie gram na iridii:) na twoim miejscu tak czy siak stanal bym po stronie polakow jezeli nawet sa tacy zli ze... a br sie nie czepiam:) |
@up
Poważnie? O rany, skąd ty takie informacje masz? :| To chyba miało się dopiero za rok okazać. Ty to jesteś... żal |
mama mi powiedziala
|
News flash:
Thunder~ zsolowany przez Kash'a na d-lair... |
xD
od rana humorek dobry:D
Sep 15 2006, 01:26:04 CEST Killed at Level 80 by Kashrius da'Roc sharrer padl;p gz Kash! |
Chieliście, to macie! Czysta wojna narodowościowa Scotty i Orion w MM, i pewnie Frixy bo ma inva. No i oczywiście Coco był Polakiem. lol
Hehehehhehehehehe Ciekawe kto teraz powie że to wojna miedzy Pl i Swe :p Ta wojna jest jak każda inna, różni się przyczynami ale w zasadzie cel jest jeden. Najbardziej mi się chce śmiać z tzw. "noobków" które stoją pod depo i wznoszą rasistowskie hasła. To oni czynili tą wojnę wojną narodowościową. Just mine 50 cents... |
[quote=Rastafarians;987727]
Najbardziej mi się chce śmiać z tzw. "noobków" które stoją pod depo i wznoszą rasistowskie hasła. To oni czynili tą wojnę wojną narodowościową. [quote] Mimo tak wielkie płci i narodowosci naszej zalety, my rządzim światem, a nami noby i kobiety... (Krasicki + Berger) xDDDDDDDDD |
Cytuj:
Ehehehehe jak to się mówi "w kupie siła" |
Kaikao
Sep 15 2006, 14:03:03 CEST Killed at Level 101 by Firenze Bellator and by Sesulo |
ostro sie robi :)
|
ta i znów glupoty widze...
wojna jest narodowosciowa a to ze paru polakow jest ze swe to ich sprawa.. i nie gadaj neztas glupot z kims tam jeszcze... bo doskonale wszyscy wiedza ze jak arc wygra i triad to wtedy za byle co bedziecie placili ogromne sumy i oni w dupie maja to ze ty neutral byles... i na servie bedzie panowalo takie cos ze szwed sie bedzie pytal szweda o jakiegos playera z kad ten player jest uslyszy odpowiedz "z polski" no to mozna bic bo niema pleców... |
Cytuj:
/Danyth |
sie zobaczy co bedzie po wojnie nikt tego nie moze na 100% przewidziec
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy teraz juz sobie pojdziesz? |
Ehem
Czytajac wasz posty doszlam do wniosku ze:
a) Pare osob takich jak Chris,Yamahati,Adolphus Elbragol,Neztas znaja tak naprawde sytuacje i umieja ja ocenic. Reszte nie ujmujac nikomu jest albo zle poinformowana albo plecie glupoty. Ta wojna to nie zli swe vs. dobrzy polacy. Ludzie dajcie spokoj tylko polacy wymyslaja wojny narodowosciowe. Takie cos istniało dosc dawno temu. Ostatnia wojna w Europie byla podajrze na Balkanach. Ludzie nie ma to porównania do gierek w sieci. To ze pewna grupa szwedow walczyz grupa polakow to nie oznacza ze za chwile kazdy kto jest z polski bedzie mordowany w grze za pochodzenie. Z walsnego doswiadczenia wiem ze polacy to najwieksi (bez obrazy) Zlodzieje,PKerzy,Power Abuserzy itp. Przyklad :Furora. Gralam tam hmmm moze pol roku i twierdze ze czas ten byl stracony. Dlatego sie opamietajacie a nie ciagle klocicie ze to wojna nacji, do boju polacy zniszczcie zlych swe,wszyscy szwedzi sa zli itp itd. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Up, tez probowalem grac na furorze ; ( [God mode] @Down, Ty akurat nie umiesz ocenic sytuacji. Zreszta, nie pierwszy raz juz. I zapewne nieostatni.[/God mode] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |