![]() |
a ja wam powiem ciekawostkę ;Q
Mewtu to Nab i zabił mnie ze swoim psiapsiółkiem - Wils the Slayer , za chęć do życia i miłość do ojczyzny. A uzasadnił to tak : Cytuj:
Cytuj:
All Arc jest pojebane :D @down dla twojej logiki , nie śmiał się z tego co ty ... ^.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
@NeztaS
Jak widzisz ten temat zrobiony jest dla jaj, a ty od razu wszystko na powaznie. Przeciez nie bede pisal main charem... |
Cytuj:
|
@ Galdi
to tez nie jest moj main zreszta nie kazdy musi miec na tym forum 50+ wystarczy grac na iridii |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciebie tez mam na celowniku ale postawisz piwo i jakos to solvniemy B) Pzdro ;) |
Cytuj:
Ogolnie biorac ostatnie wydarzenia - z dnia na dzien akcje Prolacks sa coraz lepsze, drugie open battle (choc przegrane) pokazuje ze chlopcy ucza sie na bledach i nie poddaja sie tak jak poprzednie gildie walczace z Arc, nadal jednak nie dawalbym im duzych szans. |
Cytuj:
nom jak narazie Prolacsi 3maja sie najdluzej i oby tak dalej nie można sie przeciez poddawac:> |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jak nie to nic... też daj filmik xD |
Cytuj:
Loth Joven sie wyplacił:P I Powstało GTW wiec tzreba zaczac pg:> |
Cytuj:
|
-.-
Żeby tylko nie zaczął pkować, tak jak to robił wcześniej...
bo się w*****e jak znów padnie któryś z moich kumpli. signed: Usar |
Brazylijsko-Kubańska gildi zwana Prolacks chce sie wypłacić z wojny i dalej grac ;)
|
Today the guild Prolacks decided to pay from the war.
The ones that paid free today are: Kashrius da'Roc Anas Kiro Kod Impfer Master-Duel Naro Slayer Arwerius Aureliuss Bezok Coco Shots Dwadwa Emillion Kaikao Lesley Mac'Leod Lijo Hentyney Meffis Menphius Okishaitsu Sir Grodek Xandar Mac'Leod Jurand Wyrocznia Gapha Czas nadrobic stracony czas, nabic lvl i grac w spokoju na naszym ukochanym serwie |
@Prolacks
Cały szacunek jaki do was mialem, stracilem w 1 chwili! IRIDIA... freedom is not for you! :< |
Prolacks zrobili najlepsze co mogli w tej chwili :)
|
Cytuj:
@Lovah Cytuj:
|
łół
ej no nie tyrajcie ich... może chcą się wybić z lvlem i wtedy pokazać kto tu rządzi?? chociaż to mało możliwe ale kto wie:]
|
Cytuj:
walczyl dalej? w jakim celu? to nie mialo sensu, przeciez wiecie o tym. dobrze zrobili, niech podexpia i moze ich dojada :> |
Cytuj:
NOm to on :P A co do panow PRO ;P to zenada -.- i tak to im nic nie da podexpia i znowu popadaja ;/ . Panowie nie mozecie zrozumiec ze oni do was z botami? To wy tez wybierzcie sie z botami i zobaczycie :) Bo innaczej nic nie zdzialacie ;/ Znowu bedzie to samo Gruszki na wierzbie :P Iridia Polakow - Marzenie :P signed /Mocny Smok |
Na Mocnego szkoda klawiatury, wiec jedziemy z reszta:
Cytuj:
Czy ich dojada? Teraz Arc~ ma tyle kasy, ze na pewno ich nie dojada i juz nikt ich nie dojedzie, to juz lepiej mogli zrookowac chary. Cytuj:
|
"Freedom" fighterzy wyplacili sie i maja spokoj na jakis czas. Ciekawe na jak dlugo. =)
|
Jak na razie mają spokój Polacy ciekawe jak długo. W końcu będzie nudno bez wojen między Arcanium i Gravity Zero (widzę że Polacy zmienili nazwę gildi). I znowu zaatakują Arcanium na was więc pewnie przegracie, ale nie wiadomo może tym razem się odmieni wszystko :)
|
http://img169.imageshack.us/my.php?i...odemonawi6.jpg
wow niezle zdjecia sa na szwedzkich stronach :D:D |
I lOOtneli także djin blade ;> pierwszy tarki rarek na Iridii. Uwazam że Prolacy na chwile obecną dobrze postąpili...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1453632 |
Zdjęcie najs... przynajmniej mogł je zedytować i wyciąć samo okno Tibia etc... Swoja drogą bana za to nie dostanie...
Btw... Sporo osób expiacych na wrl używa czegoś do "wykrywania" ich, ale nie każdy daje takie foto na stronkę :P |
To zdjecie juz jest dawno na tibia.com xD ja nie dalem tutaj nic nowego
|
Chris, czy uwazasz siebie za Gamemaster'a ?
Bo chcialbym wiedziec dlaczego zabiles Antariana. Ale tak naprawde dlaczego, bo mowienie ze uzywal bota jest nieco naciagane.. |
Huxy chyba sie załamał po kolejnym dedzie:
Nov 25 2006, 20:01:18 CETDied at Level 146 by a demon skeleton Sesulo: Nov 25 2006, 16:40:27 CETDied at Level 136 by a stone golem Nov 25 2006, 20:36:00 CETDied at Level 135 by a hydra Mewtu: Nov 25 2006, 02:58:17 CETDied at Level 110 by a quara pincher scout |
Mewtu to idiota, powinien dostać deleta za debilizm, albo chociaż bana. Zabił mnie wczoraj tylko dlatego, że jak go zobaczyłem to dalem loga i dla niego to było macro, chociaż obok było pełno ludzi i mnie na ich widok nie wylogowywało :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Antarian nie jest boterem i nigdy nim nie był. A zachowanie Chrisa to czyste PA. X( |
Cytuj:
Ameryki nie odkryłeś sam padłem tylko za to że spotkałem go 2 razy w carlin , raz przed dp i raz w sklepie magicznym , jak miał pk myślał że go śledze i mnie zabił ... -.-" Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
uroki iridi
No niestety tak już jest na tym serverze, że hunty łapie sie za byle co, a prawie w 90% powody są wyssane z palca ;].
Tak już niestety będzie :P, ale ja tam wole roztrząsać to, że ChuoOpcy wrócili i expią :D. Stara Gwardia nie odchodzi <cwaniak2>. signed: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |