Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Saphira thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105945)

DukTuk 23-10-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inekus (Post 2308850)
w obronie kolegow z ab ok ?

to tty Lotni¶ bedziesz mnie bronił ? ;
chyba ze nie jestem twoim kolega: P

Inekus 23-10-2008 21:44

Tak ! w obronie wszystkich moich kumpli z Ab powstane niczym romantycy w 1863 ! i będzie zabawa ale serio co sie z toba grzechu stalo kiedys lozny typ na poziomie a teraz kolegow okrada;/ czemu :(?

DukTuk 23-10-2008 21:55

na powaznie to nie rozumiem dlaczego nie mnie, nie herina/cindy i tp tylko Rafala on byl najbardziej wporzadku w stosunku do ciebie.
Jak bys ojebal mnie to niemial bym zadnych powodow zeby sie"'smutac" bo wiedzial bym ze masz powod.
Jeszce jedno grzesió : )

MNIEJ NIZ ZEROOOOO.. MNIEJ NIZ ZEROOOOO O.O.O.O. : ) :)

Inekus 23-10-2008 21:55

:( odilozowuje sie od spoleczenstwa nie wytrzymuje presji zbawcy ab ;/ sry zlamalem sie

DukTuk 23-10-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tritsiur (Post 2308891)
wiem kurwa ze kazdy z was mi ufal

bORZE A JA CI UFALEM

FAIIIIIIIILLLL ;;;

edwinn 23-10-2008 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tritsiur (Post 2308879)
HEEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHe

dobrze ze planowalem to od dluszego czasu, jak to lotnis by powiedzial "na spontanie" ?? szkoda ze tylko rycersza ojebalem : / no ale dobra bylo troche fety za to :):):):):):) ARCTIV IDZIESZ JUTRO NA KRESKE?

W zwiazku z tym, ze kilka osob prosilo mnie o wypowiedzenie sie w tym temacie, oglaszam co nastepuje.

OWNED.

Haha, nawet ci najbardziej zagorzali flamerzy trita musza jednak przyznac, ze chlopak ma powody do smiechow i mimo, ze nie pochwalam tego co narozrabial (ba, potepiam! Tak! Zły Grzegorz, zły!) to ta cala sytuacja wzbudza u mnie tylko smiech. Tak ciezko przyjac do swiadomosci, ze tanczyliscie jak wam zagral?

DukTuk 23-10-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tritsiur (Post 2308899)
o chuj ci chodzi chlopcze z zelem na bani??????????????????????????????????

borze nie lubie cie huju ale LEze ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

DukTuk 23-10-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez edwinn (Post 2308903)
Tak ciezko przyjac do swiadomosci, ze tanczyliscie jak wam zagral?

Nie wszyscy plz : )

edwinn 23-10-2008 22:04

Użytkowników czytaj±cych ten temat: 12
Gogogo, keep flaming!

Inekus 23-10-2008 22:06

nie wiem kto tam wbil jakis cwaniaczek i mnie cisnie looz. mowie 100 raz nie ukrywam swojej twarzy bo nie mam jakiej¶ krzywej jak wy zeby ja pokazac ( nie mowie o tricie bo on mi pokazal mimo all szacun ) , czy ja mowilem ze ci nie ufalem ? ufalem a czemu nie ? poprostu stary kiedys trzeba bylo przestac moze wtedy jak zrokowales trita albo jak zaczeles mp pomagac nie pamietam kiedy ale juz od jakiegos czasu nie bylo tego czegos bo jak pekowalismy ab druzyna to byl klimat i chyba tez to czules a pozniej jak cisnoles niekotrym z teamu juz nie ogarniales tego .
ble ble ble

qbin 23-10-2008 22:14

Siema Tri :] Dzienks za kuszem nom ;];];]

Inekus 23-10-2008 22:17

ej a ktos cie trawi oprocz ludzi z mks kozienice?
i tyle teraz mozesz zrobic bo nawet bic juz mnie nie bedziesz mogl plebie :)

Dessperado91 23-10-2008 22:20

Do przodu polsko !!! Do boju polskoooo!! Nie zginiesz nigdy nawet je¶li padniecie :D

To staje się jak ta n ..o. . . jak się to zwało?

o mam!

To staje się jak Moda na sukces a i tak wszyscy się kochaja ;d

A dlaczego Darku zaje ba łes kuszę koledze? :D

DukTuk 23-10-2008 22:22

Idz lepiej zdrap troszq tynku ze scian ;; tylko uwazaj na kable zebys spiencia nie zrobil bo ci tiPia wysiondzie ;\

@edit
YY TO BYLO DO WIECIE SAMI KOGO ;;

Inekus 23-10-2008 22:26

dobra ost post i wyje... na te forum
to tak tritzum pamietasz do kogo pisales jak padales o pomoc ? nie pameitasz to ci przypomne do mnie jebany leszczu tak plebie. mozesz mi najwyzej troche nawciskac jak to w twoim stylu pizdo jebana ^ twoje sciemny na temat smoczego byly boskie a a wlasnie pamietam co on mi mowil " z tritzumem w rl nikt sie nie kumpluje , jest taki grubas i tylko fete wali , wiec nie dziw sie , ale ma tam paru przydupasow " tak bylo kurwaaaa hahahaha czekam na moment az kiedys uslysze w telewizji ze jakis jebak lesny zasna w smietniku i umarl z przedawkowania ^ wtedy odrazu przypomni mi sie zdjecie ktore mi wyslales ^
co ci powiedziec na pozegnanie ^ niby po fecie sie ludzie ucza dobrze ale w twoim przypadku to nie wiem chyba jakies wyjebki ci ludzie kreca bo z toba coraz gorzej jest i zeby niezdac w gimnazjum zalosne...

Do innych bb niedlugo bede na tibi to pogadamy :)

DukTuk 23-10-2008 22:29

Hehehehe Cze Duk Co Tam ?

DukTuk 23-10-2008 22:31

Borze Znof Ty Masz Stronke ;\

NA NIESWIADOMCE TO SIE NIE LICZY
NIE DYGAJTA LOTNISIA PRZYKUSI TO WPADNIE NA BAJERE TUTAJ ;

NIE TO INECZKO ZEBYM CIEBIE NIE LUBIAL ALE NIEROZUMIEM JAK MOZNA MIEC SIEBIE SAMEGO ZAPISANEGO NA GG 'LOTNI¦";\\

qbin 23-10-2008 22:34

Chętnie bym odpowiedział na to co pan Wojtek napisal ale qwa nie chce mi sie czytac... ;/;\

DukTuk 23-10-2008 22:40

hyba bosze musze do kozienic wpasc na wozonko i poustawiac was tam po kONtaH : p

tylko zebym bez eku nie wrocil ;/ i

W OGOLE TO MENEL WEZ TEN WRZOC DO AVATARA KOZY FAN ! ;;;; SORAWKA ; *

DukTuk 23-10-2008 22:44

To Nie Przyjade Bo Mnie Postraszyles Niejakim Tym No Kims Kto Wazy Dwiescie Kilo ;\ Nie No Tritek KochaniÓtki Ty Moj "maluszku" Dlazcego Tylko Niestety Dook Mial By Jej/jemu Przyznac Racje ; \

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.