Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Slay 28-01-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1867807)
Na Old Trafford przyjeżdża Król Londynu.

To oni z Chelsea graja? =o

gyagen 28-01-2008 18:31

a w lidze Hiszpańskiej za nami mecz Real vs Villarreal-świetny mecz za każdym razem kiedy VillaRReal remisował Real wychodził na prowadzenie-świetna gra Gutiego i Robinho. Nawet dobrze Ruud z Raulem- i jeśli jest się kogo przyczepić to chyba tylko Torresa. 9 pktów a Ryjek nadal mówi o tym,że pracują ciężko i walczą:D

Parys 28-01-2008 18:34

@Mr.Musk
Po prostu kocha swój klub. Jak się jest za klubem całym sercem to się w życiu np. nie postawi przeciw niemu u buka. Nie wiem co Cię dziwi. /-;

Calen Futh 28-01-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1867807)
Na Old Trafford przyjeżdża Król Londynu.

Jak to? Przecież Tottenham już z nami przegrał, a Chelsea trafiła na jakiś tam Huddersfield. WHU już odpadło, Millwall nie gra. Charlton, Fulham też nie grają. Innego klubu z Londynu nie znam ;s Coś Ci się musiało pomylić.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1867878)
Patrze i widzę, że Manchester odpadnie. Najwyżej będzie remis, a na Emirates ManUre nie ma już żadnych szans.

Szkoda, że tej super-extra-evul-niesamwitej przewagi nie pokazaliście kiedy Manyoo przyjechało do Was, na Emirates w ramach ligi. Zresztą poczekamy te 2 czy tam 3 tygodnie i zobaczymy. Módl się o to, żeby Arsenal coś ugrał, bo jak nie to znowu będziesz pośmiewiskiem całego topicu :)

@up: Dziwi nas niesamowity brak obiektywizmu, którym nasz kochany Yoh prezentuje przez tak długi czas :)

Yoh Asakura 28-01-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1868019)
Po meczu bedziesz gadal, ze mlodziez jest zmeczona, bo duzo graja, a 39 rezerwowy mial kontuzje lewego kciuka w prawym uchu, przez co nie widzial bramki, ne/?

To raczej fani Manchesteru będą się tłumaczyli, że Ronaldo coś niewyraźny był :P
Cytuj:

Szkoda, że tej super-extra-evul-niesamwitej przewagi nie pokazaliście kiedy Manyoo przyjechało do Was, na Emirates w ramach ligi. Zresztą poczekamy te 2 czy tam 3 tygodnie i zobaczymy. Módl się o to, żeby Arsenal coś ugrał, bo jak nie to znowu będziesz pośmiewiskiem całego topicu
Z góry zakładasz, że Manchester jest nie wiadomo jak świetny, a Arsenal potrzebuje cudu, żeby wygrać. Kadra w tych klubach jest wyrównana, a to, że Manchester ostatnimi czasy był w lepszej formie, nie świadczy o tym, że każdy mecz będzie z palcem w tyłku wygrywał. To lepiej ty się módl, żeby współpraca na linii Fabregas-Adebayor, ew. Fabregas-Eduardo się nie układa, bo będzie z wami krucho.
@Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumin121
Kocha, no wierzę, że kocha. Ale niech patrzy realistycznie, nie zawsze Arsenal ma dobrą formę, a Yoh broni swojego. Bo to, bo tamto. Bo Wenger zły skład wystawił, bo Eduardo czy Adebayor zjebał akcje czy coś.

No sorry, ale jeśli Wenger miesza skład i wystawia pół rezerw i pół pierwszego składu, to niech się nie dziwi, że przegrywają 5:1 ze Spursami, bo brak zgrania daje się we znaki :P

Mumin121 28-01-2008 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1868019)
Po meczu bedziesz gadal, ze mlodziez jest zmeczona, bo duzo graja, a 39 rezerwowy mial kontuzje lewego kciuka w prawym uchu, przez co nie widzial bramki, ne/?

+ miał skurcz oka :|

@Parys

Kocha, no wierzę, że kocha. Ale niech patrzy realistycznie, nie zawsze Arsenal ma dobrą formę, a Yoh broni swojego. Bo to, bo tamto. Bo Wenger zły skład wystawił, bo Eduardo czy Adebayor zjebał akcje czy coś.

@edit

Kolego Calen (Tak sądze po nicku) W tym poście odnosiłem się do użytkownika Yoh Asakura ;)

Calen Futh 28-01-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1868355)
Z góry zakładasz, że Manchester jest nie wiadomo jak świetny, a Arsenal potrzebuje cudu, żeby wygrać.

A ja bym sie pokusił o stwierdzenie, że Ty tak właśnie robisz. Nie ja.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1868355)
No sorry, ale jeśli Wenger miesza skład i wystawia pół rezerw i pół pierwszego składu, to niech się nie dziwi, że przegrywają 5:1 ze Spursami, bo brak zgrania daje się we znaki :P

Ah tak tak xd Dlaczego mnie to nie dziwi? xd (A teraz nie zpaomnij mi wypomnieć tego, że Manyoo przegrało z Converty!!!)

@down: Powiedz mi, że żartowałeś ;o Dude, nie wiem czy zauważyłeś, że wciskasz mi to, że robie to co jest Twoją wizytówką i wszyscy czytający ten temat to wiedzą.

Yoh Asakura 28-01-2008 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1868376)
A ja bym sie pokusił o stwierdzenie, że Ty tak właśnie robisz. Nie ja.

Tylko w moim wypadku to stwierdzenie faktu, a w twoim głupie wywyższanie się bez żadnych podstaw :P
@edit:
My tu gadu gadu, a Włosi chcą nam Euro zabrać

Thomisson 28-01-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1868382)
Tylko w moim wypadku to stwierdzenie faktu

Stwierdzenie na poziomie gazety "Fakt".

Straznik Monopolowego 29-01-2008 00:08

Ja poprostu kocham tych kibicow MU przed kazdym meczem wywyzszaja sie pisza po 20 postow jak to nie rozniasa rywala a po przegranym meczu nie pisza nic przez nastepne 20 stron dlatego tez mysle ze tak do 16-17 lutego zapiszemy gdzie tak ten temat do 160-170 strony a i powinnismy miec calkiem przyjemny topic tak gdzies do 200 strony

Calen Futh 29-01-2008 06:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1868955)
Ja poprostu kocham tych kibicow MU przed kazdym meczem wywyzszaja sie pisza po 20 postow jak to nie rozniasa rywala a po przegranym meczu nie pisza nic przez nastepne 20 stron dlatego tez mysle ze tak do 16-17 lutego zapiszemy gdzie tak ten temat do 160-170 strony a i powinnismy miec calkiem przyjemny topic tak gdzies do 200 strony

No tak. Ale o Yohu, który wszczął tą dyskusje nie łaska wspomnieć. To kibice Manyoo są źli, bo bronią swoich racji. W takim razie czy Yoh ma jakąś taryfę ulgową odnośnie pisania prowokujących postów, bo moim zdaniem to on się tu zaczął wywyższać, zaczynając ten temat >.<

Thomisson 29-01-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1868955)
Ja poprostu kocham tych kibicow MU przed kazdym meczem wywyzszaja sie pisza po 20 postow jak to nie rozniasa rywala a po przegranym meczu nie pisza nic przez nastepne 20 stron

To my chyba inne fora czytamy

Yoh Asakura 29-01-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1869116)
No tak. Ale o Yohu, który wszczął tą dyskusje nie łaska wspomnieć. To kibice Manyoo są źli, bo bronią swoich racji. W takim razie czy Yoh ma jakąś taryfę ulgową odnośnie pisania prowokujących postów, bo moim zdaniem to on się tu zaczął wywyższać, zaczynając ten temat >.<

Ja tylko powiedziałem, że moim zdaniem Arsenal wygra. Gdzie tu wywyższanie ?
@Down:
Moja wina, że taka prawda ? :P

Calen Futh 29-01-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh
Gdzie tu wywyższanie ?

A tu, że 90 % Twoich postów przeraźliwie krzyczy "Arsenal jest uber-evul-joł. Cała reszta ssie i nie ma z nimi szans"

@editup: Daruj sobie ;s

BiernyZiom 29-01-2008 19:15

hyhy wy tu pisu-pisu o tej swojej lidze angielskiej, hispanskiej itp. a i tak dla mnie najwazniejsze sa deRby, bedzie tyle ludzi, ze nawet lech sie moze schowac hihi :PP

90. deRby slaska, Ruch vs gornik !!

Zobaczycie co to znaczy prawdziwy mecz, i patrzcie na sektor Ruchu, bo opRawa bedzie najlepsza w Polsce w tym sezonie :)

Doom Terror 29-01-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BiernyZiom (Post 1870102)
hyhy wy tu pisu-pisu o tej swojej lidze angielskiej, hispanskiej itp. a i tak dla mnie najwazniejsze sa deRby, bedzie tyle ludzi, ze nawet lech sie moze schowac hihi :PP

90. deRby slaska, Ruch vs gornik !!

Zobaczycie co to znaczy prawdziwy mecz, i patrzcie na sektor Ruchu, bo opRawa bedzie najlepsza w Polsce w tym sezonie :)

wlasnie mam nadzieje ze wszystkie derby beda robione z takim rozmachem to moze kiedys bym przyjechal zobaczyc jak to wyglada :p na lechu raz bylem i nie zaluje,teraz czekam zobaczyc jak to bedzie wygladalo na derbach slaska

Iron 29-01-2008 22:32

:( Arsenal 1:0 Newcastle .

Yoh Asakura 29-01-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 1870596)
:( Arsenal 1:0 Newcastle .

3:0. Chociaż ten 3 gol nie powinien zostać uznany, bo był spalony. Ale to co Flamini zrobił przy drugim...Cudo ! Nie do opisania ! Piękny strzał z dystansu, Given bez szans.

Iron 30-01-2008 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1870793)
3:0. Chociaż ten 3 gol nie powinien zostać uznany, bo był spalony. Ale to co Flamini zrobił przy drugim...Cudo ! Nie do opisania ! Piękny strzał z dystansu, Given bez szans.

Spalony jak nic:P Beadtner :d Oglądałem tą sytuację z 6 razy xD
Co do 1 gola jak najbardziej było to do uniknięcia.. Obrońcy wiedzą że Adebayor dużo goli strzela z takich sytuacji i jak zwykle go nie upilnowali.. A co do Flaminiego ładny strzał ale spokojnie 2 piłkarzy mogło wcześniej do niego doskoczyć....

Drakon 30-01-2008 09:27

A tak odstępując na chwile od angielskie Premiership...
Kto według was jest faworytem dzisiajszego meczu 1/4 Coppa Italia, Inter vs Juventus i jaki wynik obstawiacie? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.