Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Nattii 31-12-2007 17:38

Też wam życzę wszystkiego dobrego ;d żeby ten nowy rok był lepszy niż poprzedni, maturzystom powodzenia ;-) no a co do tibii, to żeby każdy widział mimo wszystko człowieka a nie tylko postać ;]

aaa i może jednak nie za dużo tego rzygania :p

btw.
Ile Szwedzi fragów wbili? ile Bubble nabil skili? ile demon expa Da?Ile warte MPA? Ile noobkow jest na rooku? Tyle szczescia w nowym roku ;d

^przed chwilą mi to ktoś wysłał hihihihih

Collel 31-12-2007 17:59

Ja też od Siebie życzę wam Szczęśliwego nowego roku.
Niech już wystrzelą korki szampana a wy bawcie się świetnie do białego rana :p.

Collel

Fin'er 31-12-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1816595)
Misiek : wiesz jest taki kawał do tego wszystkiego i waszego zachowania i bycie w ng posłuchaj proszę.

A wypchajcie się z tym Waszym nacjonalizmem. Ciekawe czy z podobnymi hasłami biegniecie do WKU jak wam przyjdzie druczek : stawić się w celu odbycia zasadniczej służby wojskowej. Gdzie wtedy się chowa Wasz patriotyzm ?

Ps. To nie było bezposrednio do Kiroyka, tylko do wszystkich którzy wjeżdzają na tych którzy nie trzymią z Polakami. Bo to nie Wasz problem. Jeśli oni potem chcą być pomiatani, to co się wy nimi przejmujecie ? Rozumiem, agitacja - ale nie pod hasłem szowinizmu.

Gamio 31-12-2007 19:19

Szczęśliwego Nowego Roku ;)

Asmit 31-12-2007 20:10

o tym calym pomiataniu...

Jedynymi Polakami, ktorzy nie byli smieciami na serverze bylem Ja, Dedmit, Xuso i Pephy. Gdy wygralismy wojne, reszta Polakow byla smieciami i nawet NG robilo na nich PA. Nie raz ktos kto byl w NG pytal sie na vencie o cos typu "Kto to jest Marite pal, moge go wyjebac z respa?". Jak dobrze wiemy Marite BYL w ng. Rownie dobrze wszyscy wyzej wymienieni mogli by grac do teraz bez wojny, ale coz to jest za gra gdzie jakis frajer co przyszedl z Saphiry, kupil chara, wysharowal go i przyniosl za soba bande przydupasow tzn. "Izo family" zabija twoich kolegow za nic. Ja, Dedal I Xuso wybralismy kumpli zamiast wladzy, natomiast Pephy zostal z ludzmi, ktorzy zabili mu rl ziomkow nie raz. Nie to zebym mial cos do Michala, ktorego szanuje i nie mam zamiaru nigdy wyzwac za to ze walczy z NG. Ja osobiscie mam znajomych w NG i nic sie nie zmienilo miedzy nami. Jedynymi chwastami byli Izo i Nivre, gdyby nie oni PA bylo by zredukowane w duzym stopniu odkad Ripplahy i cale Sundby odeszlo z servera. Trudno mamy co mamy, naszej gildii to bardzo pasuje, nawet jezeli moze sie to wydawac monotonne. :)

Na konic chcial bym zyczyc szczesliwego nowego roku ;*

Dobra, impreza czeka... 8o

Nedomanus 31-12-2007 20:12

najlepszego : )

btw FINER zajebiscie to ujales :P ja mam sie na wiosne zglosic ; (

axio90 31-12-2007 20:39

Asmit

a ty skad przyszedles i z kim wyszarowales tego chara ?
i gdzie teraz jest twoja banda przydupasow :D ? :evul::evul:

nie zycze wam dobrego roku bo mam was w d*psku :D
szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie :D
nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace :D ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny.
Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka :D

a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz :D bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje :P

duger 31-12-2007 21:59

kto jedzie do wrocka na sylwestra . Podobno ma zajebisty

.:Boixos:. 31-12-2007 22:14

wszystkiego najlepszeog w onowym roku dla michala gawrona lukasza ryby matiego i calej gildi saint sw szegolnosci ORAZ NEBULASOW ktorych od zawsze lubilem :**** xD o rl ziomkach grajacych dla cLEGO ln KYRY DL moich miastrzow w szegolsnocin dla Nonixa bez ktroeg bylbym zerem ale ch.uj w du.pe geddowi jevbmu zgredow jak to cztasz to kurwa zycze zebys zginal od kazdego z LN bo LN tyo nprWDiW POTEGA TY KU..WO JEBANA gedd zginnnnnnnn ty pizdo jebna nie nawidze cie pRZYJEDZ DO gdaNKSAt

.:Boixos:. 31-12-2007 22:30

pozatym knaaku moj kochany byli tez inni szanowani polacy jak yunichi gawqron kiroy ,tyljko ze byli hunted ;) ale szacunek byl co nie?

Kuan Ti 31-12-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez axio90 (Post 1819795)
Asmit

szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie :D
nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace :D ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny.
Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka :D

a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz :D bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje :P

Zacznijmy od tego ze lvl to nie wszystko, Bo kazdy kto ma wiecej kasy moze kupic 200 lvl i dalej byc noobem.A co do wyplacenia to niektorzy z Saintu juz dawno poprzestawali grac, Logowali sie dla kumpli i teraz walcza dla kumpli, dlatego watpie zeby ktos sie wyplacil

Romas1 31-12-2007 23:14

Ciekawe co tam u benka'plaxxa xD, tak mi sie o nim przypomnialo teraz.

Kiroy Wind 31-12-2007 23:56

pamietajcie to miejsce ten RAP TO TO MEIN NAojpwdsI jooooooooool [poseo sl iOMKOQ SAINT JESTESMY NO LIFERAMI I WAS DOJEBIEMJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL CHUJ WM W DUPE _/

.:Boixos:. 01-01-2008 00:02

benek=gAWRON=SZIKAKA ROMAN \\

POZDRO DLA ANDRZEJA I NESTORA_/

.:Boixos:. 01-01-2008 00:06

skoe skurqysynu kochAM CIE "*/KIROY PROKOM RULWZ

Kuan Ti 01-01-2008 00:41

widze Chlopaki niezle tankuja
;D

Nirvy 01-01-2008 01:58

Ijest zajebiście trzeba sie bawic sylwesk jest 1 raz w roku i sie bawcie a nie

omoj 01-01-2008 02:31

Zal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez axio90 (Post 1819795)
Asmit

CZLOWIEQ miej troszq szacunq chocby do samego siebie a nie gadasz tu jakies bzdury moze i troszq wypilem i je*ia mi sie literki ale ja kczytam twoj post to mi sie plakac chce ze mamy tak powalonych ludzi w naszym kraju jak ty poniewaz jestes jak dla mnie dzieckiem ktore nie rozumie wielu pojec wielu zasad itd.
Michael...
co do Ciebie brak Ci partryjotyznu tak jak i temu up !!
pamietajcie co nasze to nasze nie oddamy tego nikomu po grob !!
Polskie to co nasze a nie wasze i nigdy nie bedzie tak jak chcecie bo na to nie zaslugujecie !!
SAINT walczy o Honor Wolnosc I Sprawiedliwosc !
i dla nich warto poswiecic swoje zycie !!!:cup::cup:;)

bencio 01-01-2008 03:33

pozdro !!
Ale jazda! Dostałem inva do kolesia chatki i spędziliśmy z kumplami z Thais sylwka. YEYEYE !!!!!! Zajebiste ziomalki z nich :cup:
A za rok mamy zamiar guild house wykupic :p !!! ahuahasauaahaa

zajebiście sie rok zaczął

btw. kto to gawron i asmit bo nie czaje. Dla mnie zondzom suv, kiroj, nedomanus, pephy (moj pies ktorego dostalem nazwalm jego imieniem, ale stara wola na niego "pepi". A stary glupek jeden jak se wypije to wola "picza" albo "pićka". Hehe, starzy mi psa kupili zebym tyle przed tibia nie siedzial i czasem na dwór wychodzil). Podobno mi witamin brakuje bo zbladlem. Ahauahaa

:cup::cup::cup:

Radosny Ben

Dedalek 01-01-2008 06:17

Jak już zostanę premierem/prezydentem, to pierwsze co zrobię to zniosę Sylwestra i inne bezsensowne święta. >.<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22.