![]() |
|
@Up
Ja :O Dopiero jestes na 2 epie RtV2? Ja wlasnie sciagam 3. |
Thx za info o ikki
Ray - Kto pobije mojego Healera 21 ? ;p Etrina - Mialo być Rena (tak tak ta z higurashi) Ale wszycho było pozajmowane aż sie stwożylo takie coś ;p A no i 7 lvl w Pvp juz posiadam ;p |
A ja się przeżucam z Siege na Wizarda i jutro go expię do 11 conajmniej. Teraz question: Keidy użądzimy jakiś mały fight, low-lvle? (niżej niż 10)
|
9 lvl healer ;>
Kurde, jak ja wam zazdroszczę, ja też chcę mieć tyle czasu i komputer w swoim pokoju >.< |
No to kiedy te zawody?:D Bo juz was doganiam!
|
na co dzis zrobić sobie sesje do 4 rano?
anime? [ef] czy lunia [do 21lv] @down taa... to dzis bedzie EF^^ a zaraz kolacyjka xD |
Cytuj:
@down Już 5:00, ale lepiej trzeba było grać, bo tylko czas stracisz przez te napisy, a oglądać możesz kiedy indziej(nie tak, jak ja >.<). |
niema to jak paro krotny cios w plecy
okazało sie ze EF HD to byłą tylko nazwa to samo tyczy się rawa i ze subedit nie otwiera .ass ... jak sie dodaje napisy do WMP? |
A ja mam taką małą proźbę - to nie jest temat o grze, przenieście się gdzie indziej. Sporo ludzi nie bawi czytanie o grze w temacie o M&A. Niezależnie jaką kreskę ta gra ma
|
@Up
Wlasnie chcialem to zaproponowac. ;) @Rayza Load subtitles. @Topic Ponawiam pytanie o Hell Girl, bo znalazlem albo martwe linki albo torrenty bez seedow... |
Skończyłem Green Green. Smutne zakończenie ;[ Chce się ku*wa płakać.
|
Ja zaraz oglądam SE 28 i Nabari no ou 24
hehe pozdro |
Dobra, ja ściągam sobie ~Melancholię, na razie jestem na 2 odcinku.Nie wiem, czy w dobrej kolejności, bo nie mogę tytułów odcinków znaleźć, ale co tam...
|
Zaczalem ogladac I''s Pure, jestem na drugim odcinku z sześciu. Jak narazie - dobre.
|
Cytuj:
|
Uwaga! Spoiler R+V
Ukryty tekst:
|
nie spoilój nie każdy czytał mange jak my : s gro nie czytał na przykład....
@up chodziło mi tylko o ost. zdanie.. |
To niech sie wezma za czytanie , wiele traca =\\\\\\\\\\\\
|
nie kazdy lubi mangi
<spoiler> Ukryty tekst:
|
Czy ktoś oprócz mnie czytał mangę Eyeshield 21 ? Jak dla mnie to manga jest super. A mzoe ktos wie czy jest tego anime ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |
|