![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
^
Nie mial.. Takie poranne oslabienie przed sniadaniem. A dzisiaj necik padl, coz zdarza sie.. pozdro, czas spac |
Cytuj:
05:50 You advanced from Level 75 to Level 76. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
oj czlowieku to teraz mnie rozmieszyles:) |
Cytuj:
Max u mnie to jest 5h dziennie nie raz wiecej nie raz mniej.. |
Cytuj:
to ja ci go pokaze Cytuj:
|
OMFG ludzie co wy macie do tego Khazula? nie to ze go bronie bo on i tak ma was w dupie ,tylko juz mi sie nie chce czytac postow nobow typu slovik czy inny ktorzy gowna wiedza i zamiast sluchac jeszcze gadaja ja pierdole
pozatym jaka to roznica o ktorej godzinie cos robi bo nie wiem? |
Cytuj:
Ricton: Dec 18 2007, 16:29:20 CET Killed at Level 98 by Falimara and by Valered My to jednak mamy moc w druidach xDD |
Taka różnica, że niektórzy w nocy pracują. Nie każdy ma 10 wiosen.
|
Jak patrze na niektóre wypowiedzi to aż mnie strzela, "jedno wielkie pier***enie o dupie Maryny". Co was wszystkich obchodzi kto, kiedy i o której godzinie gra. Nie wasza sprawa, lepiej interesujcie sie swoim życiem albo idźcie na forum BigBrother'a i tam możecie podyskutować o takich sprawach. ;)
|
Cytuj:
:) @ co do "Błędu Yay~" Spójrzcie na godzine przy adv ziomki :) |
Oł sziet mada faka!
Khazul miałeś racje... Ten człowiek ma zerowe pvp. Mimo że w czasach 8.1 pvp to tylko f1+f2 :x |
Cytuj:
and by Lord Shefer TY ZA TO MASZ TAKIE SUPER ELO PVP ZE NA 101 LVLU CHODZISZ BEZ BLESOW |
@Khazul
Za wszelką cenę chcesz upokorzyć taifuna. Napewno 100x lepiej ogarnia tę grę niż ty. Btw. Swoimi postami też pokazujesz swoją inteligencję. 18-latek... phi... |
Cytuj:
Niewiem, Tak pokazuje, 13 dni do 19. joł |
ps ide spac bo tylko siedze przy kompie 24/h i okradam kumpli
a i wogole nie pamietam kiedy spalem, i kiedy robilem kupe ;/ |
Cytuj:
Diabeu 19:59:02 napisz mu Diabeu 19:59:12 Hokus Pokus Czary Mary Szczurolapem jest twoj stary! elo pro poiast dobra ide elo spam tez cza zaiebac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |
|