![]() |
|
Cytuj:
Hack Armana i odejscie Raista wyglada na prawde, jak nie to raczej cienki zart B) |
Cytuj:
btw. Czekali¶cie aż wam pokażemy ilu nas jest? XD @down Nie Savalas? no to chuj pojebało mi sie co¶. A co do teogo co powiedziałe¶ no to Racja Na OB nam sie nie pali ale jak już tak bardzo chcieli¶cie ;< Zauważ ze jak my chcemy OB to po prostu sie ustawiamy na pustyni a wy ? Czekacie żeby zobaczyć nasza sile czy nie jest was zamało :( Człowieku jak ja bym miał takie chary jak wy to kurwa na tej pustyni siedział bym kurwa cał± wojnę. WNIOSEK? Jeste¶cie Kretynami. |
Cytuj:
po 2 cria powiedzial eterowi ze nie ma szans na ob w najblizszym czasie |
Przestancie pisac pierdoly w stylu ze rise sie boji wielkiego roxando ze roxado nie chce wysc na ob jak my chcemy Chcecie ob ustalcie date i godzine ! !( wczesniej ) ani my ani wy nie bedziecie miec calej gildi na zawolanie bo taka gadka niema sensu
Szkoda ze wczoraj uciekliscie na dragi :/ |
Cytuj:
wtedy to raczej jest walka na ZAMKNIETEJ przestrzeni ;) |
co¶ cisza w temacie i w wojnie ;/ mam nadzieje ze sie rozkreci
|
Cisza przed burz± 8o??
|
OB trwa Xd
Spia juz Kafar,Valin,Keri,Zirkov,Eter Rael,Cria,Siar,Volltio,Kuvok,Kinia Inferno i duzo innych Xddd Walka trwa xd |
Żalosna ta Tibia juz nawet powalczyc nie daja...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lag> Kick >Ded >Temple wita ... nawet uczciwie pasc w boju nie dadz± |
nagrywał kto¶ filma ? xD
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytaj±cych ten temat: 36 (zarejestrowanych: 17, go¶ci: 19) ;))))) Dobra wiemy juz o co kaman z kickami,freezami etc ale czy ktos cos krecil?
|
Cytuj:
|
podzienkumy cip softowi za nie zla zabawe
|
Pogonili Roxando ;d
|
Apr 03 2008, 21:36:13 CEST Killed Shamake at Level 26 unjustified
Apr 03 2008, 21:33:44 CEST Killed Karycandy at Level 82 ok Apr 03 2008, 21:31:11 CEST Killed Blafyn at Level 101 unjustified Apr 03 2008, 21:25:15 CEST Killed Snike Bollt at Level 51 unjustified Apr 03 2008, 21:15:29 CEST Killed Thor Amus at Level 45 ok KTO DZI¦ WYGRAŁ? CIPSOFT ! :D:D |
czyli ze rise wygralo ? xD
|
Poczatek pierwsza klasa ale koncowka zalosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
CIPSOFTOWI GRATULUJEMY WYGRANEGO OPENA !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |
|