![]() |
|
Napewno nie jestem zadnym zalosnym dk ktory do was skladal podanie.. nigdy bym do takiej gildi jak wasza nie zlozyl podania.A Valk ma duzo racji w tym co mowi chociaz czasami mowi faktycznie za duzo.Zazdroscic tez raczej nie zazdroszcze bo mialem 1 kill Lk na hardzie jeszcze jak gralem w Acc czyli duzooo szybciej niz Ty.
|
Cytuj:
Btw. przekaż Valkirii, że jak już napisze jaki¶ post na battlenecie (swoj± drog±, obraĽliwy), to niech go po kilku minutach nie kasuje :) |
Ja wyszedlem z Acc i poszedlem do Inner sactum,a 2 tyg temu sprzedalem konto bo mam mature w tym roku.. mozesz sie zapytac kogokolwiek z Acc czy to prawda i powie Ci ze tak.I nic nie powiem valkiri bo tak jak mowilem nie gram w wowa, przynajmniej na ten rok.
Btw jesli Cie to nie boli to po co sie na tym forum dowartosciowujesz i wmawiasz ludzia takie glupoty ze jako 1 na servie zabiliscie Lk ? |
Ej już na ciebie Droma nasłałem więc twoje dni na tym forum s± policzone.
|
Cytuj:
|
Okazało się, że cheeroke wprowadził mnie w bł±d. Moja gildia BYŁA pierwsz± w Alliance na serverze z tym killem. Btw. cheeroke, poszperaj w moich postach sprzed kilku miesięcy, z pewno¶ci± znajdziesz więcej smaczków na mój temat, o których możesz napisać na battlenecie.
|
|
Cytuj:
Cytuj:
~ Gratki Sorbet zabicia LK ;-p u mnie w gildi słaby setup mamy na to więc kisze ogórki na 11/12 HC :| |
Eee gdybys mial pojecie jak sie gra w hardcore raiding gildiach to bys wiedzial dlaczego sprzedalem konto.Sproboj grac od 16-3 rano gdy wychodzi nowy content a potem idz do szkoly na 8 rano. Zycze powodzenia.
|
Nikt ci nie każe tak grać:), ale jezeli nie potrafisz sie ograniczyc z graniem to co¶ z toba nie tak :)
|
Cheeroke, jak masz jaki¶ problem do cytrynowego napisz mu na PM. Jak masz jaki¶ poważniejszy problem to idĽ do psychologa. Ale nie pieprz swoich farmazonów, ponieważ nikogo one nie obchodz±.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorbet - gz killa Ponczus - stare dobre czasy nie wróc± już :'( BTW czy tylko mi się wydaje "sprzedałem konto bo matura" = "wywiadówka była, starzy założyli mi parental control i nie mogę grać to wywali mnie z gildii bo nie mogłem siedzieć od 16 do 3 nad ranem jak reszta" ;-) |
Hmmm a roleplayerów tu nie ma? BTW gra kto¶ hord± na burning legion?
|
Horda jest brzydka :p
For The Alliance |
7 grudzień - jak sobie wyobrażę mojego orka maga to aż chce mi się wrócić :)
|
same as me
|
Cytuj:
|
Taaa stare dobre czasy Drom? Jak się połowa abdendriel na biało czerwono robiła z ubrankami....
Btw. sam się kiszę na 11/12 HC więc GZ SORBET!! |
Horda nie jest brzydka.W alliance wlasnie graja neo ktore chca byc "dobre i niszczyc tych zlych"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |
|