Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

cheeroke 05-10-2010 18:02

Napewno nie jestem zadnym zalosnym dk ktory do was skladal podanie.. nigdy bym do takiej gildi jak wasza nie zlozyl podania.A Valk ma duzo racji w tym co mowi chociaz czasami mowi faktycznie za duzo.Zazdroscic tez raczej nie zazdroszcze bo mialem 1 kill Lk na hardzie jeszcze jak gralem w Acc czyli duzooo szybciej niz Ty.

CytrynowySorbet 05-10-2010 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783737)
Napewno nie jestem zadnym zalosnym dk ktory do was skladal podanie.. nigdy bym do takiej gildi jak wasza nie zlozyl podania.A Valk ma duzo racji w tym co mowi chociaz czasami mowi faktycznie za duzo.Zazdroscic tez raczej nie zazdroszcze bo mialem 1 kill Lk na hardzie jeszcze jak gralem w Acc czyli duzooo szybciej niz Ty.

Powiedziałbym link do armory or didnt happen ale w sumie... na co mi to. Super, jeste¶ lepszy ode mnie w grze. Ale mnie to boli. Ale wiesz, Paragon ubił go szybciej od was, to według twojej logiki też jeste¶cie żało¶ni.

Btw. przekaż Valkirii, że jak już napisze jaki¶ post na battlenecie (swoj± drog±, obraĽliwy), to niech go po kilku minutach nie kasuje :)

cheeroke 05-10-2010 18:38

Ja wyszedlem z Acc i poszedlem do Inner sactum,a 2 tyg temu sprzedalem konto bo mam mature w tym roku.. mozesz sie zapytac kogokolwiek z Acc czy to prawda i powie Ci ze tak.I nic nie powiem valkiri bo tak jak mowilem nie gram w wowa, przynajmniej na ten rok.

Btw jesli Cie to nie boli to po co sie na tym forum dowartosciowujesz i wmawiasz ludzia takie glupoty ze jako 1 na servie zabiliscie Lk ?

Rybzor 05-10-2010 18:48

Ej już na ciebie Droma nasłałem więc twoje dni na tym forum s± policzone.

CytrynowySorbet 05-10-2010 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783744)
Btw jesli Cie to nie boli to po co sie na tym forum dowartosciowujesz i wmawiasz ludzia takie glupoty ze jako 1 na servie zabiliscie Lk ?

Żeby wkurzyć ludzi takich jak ty :) Powodzenia na maturze :)

CytrynowySorbet 05-10-2010 20:02

Okazało się, że cheeroke wprowadził mnie w bł±d. Moja gildia BYŁA pierwsz± w Alliance na serverze z tym killem. Btw. cheeroke, poszperaj w moich postach sprzed kilku miesięcy, z pewno¶ci± znajdziesz więcej smaczków na mój temat, o których możesz napisać na battlenecie.

Grue 05-10-2010 21:59

cheeroke
http://i299.photobucket.com/albums/m...76556_full.jpg

LaYs 06-10-2010 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ponczus (Post 2783727)
To nie Tibia i nie czasy Eternii i wojen polacy vs Swe.

Tibia.pl forum więc czego się dziwisz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783744)
a 2 tyg temu sprzedalem konto bo mam mature w tym roku..

gz że z powodu matury konto sprzedałe¶, to może PC przez okno wywal ziomek

~
Gratki Sorbet zabicia LK ;-p u mnie w gildi słaby setup mamy na to więc kisze ogórki na 11/12 HC :|

cheeroke 06-10-2010 08:42

Eee gdybys mial pojecie jak sie gra w hardcore raiding gildiach to bys wiedzial dlaczego sprzedalem konto.Sproboj grac od 16-3 rano gdy wychodzi nowy content a potem idz do szkoly na 8 rano. Zycze powodzenia.

Cygan Slejter 06-10-2010 09:12

Nikt ci nie każe tak grać:), ale jezeli nie potrafisz sie ograniczyc z graniem to co¶ z toba nie tak :)

eerion 06-10-2010 11:44

Cheeroke, jak masz jaki¶ problem do cytrynowego napisz mu na PM. Jak masz jaki¶ poważniejszy problem to idĽ do psychologa. Ale nie pieprz swoich farmazonów, ponieważ nikogo one nie obchodz±.

LaYs 06-10-2010 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783821)
Eee gdybys mial pojecie jak sie gra w hardcore raiding gildiach to bys wiedzial dlaczego sprzedalem konto.Sproboj grac od 16-3 rano gdy wychodzi nowy content a potem idz do szkoly na 8 rano. Zycze powodzenia.

gz life ziomek

Dr. Omader 06-10-2010 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2783842)
Cheeroke, jak masz jaki¶ problem do cytrynowego napisz mu na PM. Jak masz jaki¶ poważniejszy problem to idĽ do psychologa. Ale nie pieprz swoich farmazonów, ponieważ nikogo one nie obchodz±.

Cicho b±dĽ, może forum ożyje, skoro "przeciętni" użytkownicy jak ten wracaj± i poziom nam zaczyna spadać ;-)

Sorbet - gz killa

Ponczus - stare dobre czasy nie wróc± już :'(

BTW czy tylko mi się wydaje "sprzedałem konto bo matura" = "wywiadówka była, starzy założyli mi parental control i nie mogę grać to wywali mnie z gildii bo nie mogłem siedzieć od 16 do 3 nad ranem jak reszta" ;-)

Miodnik 06-10-2010 19:47

Hmmm a roleplayerów tu nie ma? BTW gra kto¶ hord± na burning legion?

Cygan Slejter 06-10-2010 20:39

Horda jest brzydka :p
For The Alliance

_WrD_ 06-10-2010 20:55

7 grudzień - jak sobie wyobrażę mojego orka maga to aż chce mi się wrócić :)

kołba¶ 06-10-2010 21:58

same as me

Grue 06-10-2010 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 2783895)
Cicho b±dĽ, może forum ożyje, skoro "przeciętni" użytkownicy jak ten wracaj± i poziom nam zaczyna spadać ;-)

Sorbet - gz killa

Ponczus - stare dobre czasy nie wróc± już :'(

BTW czy tylko mi się wydaje "sprzedałem konto bo matura" = "wywiadówka była, starzy założyli mi parental control i nie mogę grać to wywali mnie z gildii bo nie mogłem siedzieć od 16 do 3 nad ranem jak reszta" ;-)

Omader :OOO Nie wierze, TY ZYJESZ! Pozdro z Poznania brachu! Buziaczki sle i w ogole DySqA! lol ;********

ponczus 06-10-2010 23:16

Taaa stare dobre czasy Drom? Jak się połowa abdendriel na biało czerwono robiła z ubrankami....

Btw. sam się kiszę na 11/12 HC więc GZ SORBET!!

Miodnik 07-10-2010 12:43

Horda nie jest brzydka.W alliance wlasnie graja neo ktore chca byc "dobre i niszczyc tych zlych"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56.