![]() |
|
Cytuj:
A 100 lvl bedzie trzeba odrobic po raz 6.... :D Tylko narpiew "AXA" trzeba sprzedac bo kasy na blesy ni ma ,a dlugow coraz wiecej :D |
Cytuj:
"podniecajo" brzmi to strasznie jakbyś mial jakieś zakłócenia w procesach biochemicznych przebiegających w mózgu. |
Cytuj:
Poza tym kim WY jesteście, że nie można zwrócić WAM uwagi? @ Mera~ HAHAHAHAHAHA _/ @ Madeon "hitlerzyku" - śmiejesz się z cudzej ortografii, kiedy Twoja zakrawa o kpinę, idź i kup sobie batonik... :mag: |
Cytuj:
Nazwalem go tak, i co z tego? hitlerku nie pasuje mi i juz. Nie mialo byc poprawnie i kropka. ....tak jak napisalem raz hanosniczka i wielkie oburzenie. |
Cytuj:
idioto, moze on tez nie chcial napisac poprawnie... |
Cytuj:
Wcale nie zauwazylem, ze po raz ktorys tam mnie obraziles :D no tak przecież nikt nie obraża „kogo się da” dla samego obrażania. bimajfakingest |
Czepiam się tak jak i ty się uczepiłeś. Zgrywasz alfę i łamagę, ale nie zauważyłeś jednej, niezwykle istotnej rzeczy - kaczka, to max co może z Ciebie być.
|
Cytuj:
zapamietaj jedno za kazdym razem jak napisze cokolwiek niepoprawnie to oszczedz sobie glupich komentarzy typu: "brzmi to strasznie jakbyś mial jakieś zakłócenia w procesach biochemicznych przebiegających w mózgu. " bo tez chce byc tak zajebisty jak Ty i... "Nie mialo byc poprawnie i kropka" |
Cytuj:
|
Cytuj:
żubr, bóbr kurwa łoś |
Cytuj:
Edit: @ UP hahahahahahaha xD :mag: |
Cytuj:
@up Wiszu evul pkp!!! |
Cytuj:
a propo lóbie pisadź jak hce :) |
heee sliccery sie wypłacila ;) ciekawe czy wbije 300lvl :D
|
Sliccery to ON :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lookeyy : Dec 09 2008, 12:56:41 CET Died at Level 208 by a nightmare
|
Cytuj:
Zeby nie bylo ze sie napinam poprostu nie widze sensu robienia kupy z tego powodu i pisania takiej informacji. 50 ded Kafara na 100 lvl to rozumiem B) |
Ja tylko informuje ludzi :) jak Ci nie pasi to nie czytaj i tyle :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |
|