![]() |
|
nie jestem felixem, on zakonczyl nasza znajomosc dosc dziwnie nie spodziewalem sie rowniez tego po nim (pozniej sie skaplem felix z logowaniami jak gralem nocke) no ale tibia to tibia ludzie traca mozgi
|
Cytuj:
Felix* wiedzialem ze to nastapi. A te punkty 1-5 z tibia.com smiechu warte,jak ktos jest chociaz troche obiektywny to zdarzyl juz zauwazyc ze jestem swego rodzaju lustrem,ktore odbija zachowania zarowno pozytywne jak i negatywne,wiec jak ktos do mnie podbija jako kozaczek z taka sama poza spotyka sie z mojej strony,wiec darujcie sobie wyzwiska tu i tibia.com bo to tylko obrazuje was i w gruncie rzeczy sami sobie wrzucacie,elo rap ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ZAWSZE WIADOMO JEST, ZE PRZEGRANI BEDA SIE CHIELI WYPLACIC.. a na pewno 3/4 . reszta niby 'loyal to the end' ale nie wyplacaja sie dlatego ze albo nie moga, albo nie graja i loguja sie na openki kiedy w gre wchodzi NOWA WOJNA. ale osoby typu MODIS, Fayter i WIELU innych.....porazka. zal mi ludzi, ktorzy najpierw cwaniakuja bo sa w fajnej gildi i WYGRAMYYYYYYY. a potem " ile mam do zaplaty " i lizanie dupy... ktos chce, niech sie wypraca. skoro ma chec do grania. ale niech nie cwaniakuje.. NIGDY NIE MOW NIGDY& NIGDY NIE MOW ZAWSZE.:baby:
|
KONIEC MIŁEGO I KOLEŻEŃSKIEGO FORUM ARCANIA - powracamy do korzeni i ci¶niemy się wzajemnie
Ja zaczynam Felix ty kanciata małpo |
nie zaczynaj bo zaraz duch niespojojny przyjdzie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kekekekekekekekekekeke
do przewidzenia ;o |
cóż to za cisza przed burz±? :)
|
|
hahahahha o kuwa leze ;DDD
mocne mocne ^^ |
hejka szefie
|
Cytuj:
|
to ja juz nie mam pojecia kto ty jestes brat~
arcania to kraina w ktorej rzadza swinie(akutalnie) i kazdy ginie jak to mowi piesn |
Panowie, gdzie podział się nasz zawzięty internetowy napinacz PICI? :)
|
zajal sie soba, czy to takie dziwne?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |
|