![]() |
|
Hehe niom ja tez =]
|
Markiz, jak ty masz na imie ? ;>
|
Spoko strona. Holu gz lvl :D Temat sie bardzo rozwiną od mojej ostatniej wizyty ;D
|
@Holu
Jak tak dalej bedziesz expil to Staminka Ci sie skonczy :) Gratz Pozdrawiam |
Cytuj:
btw 48 lev =] |
@Leo
30h stamina left :evul: BANSHEE quest Done :evul: jazda 66 lev :] http://dlugosc.pl/ankiety/13541/dlugosc/ <<< dotyczy tylko chłopaków :D to nie żaden wkręt!!! wbijać i czytać :D |
@up
Fajna ankieta :D :D Już kiedyś ją widziałem. Szczerze polecam. |
@Up
Niom, wiedzialem ze wkret i se na oslep wypelnialem =] |
a ta strone holu ma ode mnie :)
|
Wy tu gadu gadu a ja powiem cos z silvery:
BLUE DJIIN QUEST DONE!!! http://img112.imageshack.us/img112/9...iarls41gq2.jpg Jak ktos cos bedzie chcial sprzedac/kupic to msg me :) btw tez sie nie dalem nabrac :s |
@up
Gz Michael ;) @all A więc...od dłuższego czasu gram na Securze :P, wszystko się powoli rozkręca i myśle że będzie jak najlepiej. Ale wiem i tak, że na Silverze spędziłem dużo czasu i wiele fajnych chwil. Poznałem fajnych kumpli przyjaciół, których na pewno nie zapomnie ;) Na pewno kogoś to cieszy, że juz nie gram na Silverze, ale w sumie nie przejmuje sie tym. Apropo Mendoliny- mojego starego chara, to gra nim mój rodzony brat :P(troche noobuje). Jeszcze raz dzięki za wszystko co było związane z silvera. Pozdro for all friends!!:D ;) |
Hahaha!! Rozwaliles mnie tym tekstem Pozdro for all Friends! My tez bedziemy tesknic UahuahuHUSSH
Silvera zmienjszyla sie o jednego noobka xD |
Niechce sie klocic :] i nie będę ale jak zwykle doczekałem sie irytującego komentarza. Pozdro dotyczylo wszystkich moich przyjaciol a nie wszystkich polakow z silvery :]
|
Jak to moj boski fart po dosyc dobrym locie i wbiciu lvl musialem pasc...
|
Cytuj:
Ja pierdole bk sux =\ |
@Rzotkiew
Gratz @Daw =( @Mendolina jeżeli twój brat noobuje bardziej niż ty to ja graczom na silverze bardzo wspolczuje... a kto nalezy do nielicznej grupy twoich przyjaciol ? ;> |
up@
Jest kilku bardzo fajnych, ktorzy nigdy mnie nie wyzwali od noobow:] za nic i nie bede ich wymienial, bo moze niechca...Zawsze byli wobec mnie lojalni i ufni, wiec dzieki im za to:) |
Hahah! A moze ich poprostu nie ma?! xD
Btw twoj brat noobostwem jest porownywalny do ciebie, juz 2 dedy zaliczyl xD Sewer nie martw sie odrobisz ;P |
@up
:confused: Zadam ci jedno pytanie: Czemu sie kłócisz? Jak chcesz to zobacz ile to juz trwa i jakie to jest bezsensowne? Nie wiem czemu robisz zawsze na złość...:confused: coś się dzieje w życiu prywatnym? Ale niechce wiedzieć bo to nie moja sprawa. Jak nie masz konkretnego powodu, żeby mnie obrażać to zachowaj te komentarze dla siebie:] Oczywiście nie zabraniam ci się udzielać, ale dla mnie twoja kłótnia prowadzona od trzech miesięcy jest nudna i bezcelowa :] to wszystko co chciałem ci powiedzieć i więcej nie mam zamiaru, bo niechce się kłócić... Co do przyjaciół to mam ich i ty temu nie zaprzeczysz :], bo ja wiem i oni wiedzą. |
mam powody.. Jestes wielka chorogiewa! Przedtym jak cie ubilem Cannidasem pisales do mnie chodz ubijemy Michalakmee a ja nie bylem takim noobkiem jak ty i sie przygotowalem.. I teraz nalezy ci wypominac CHORĄGIEWA !! !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |
|