![]() |
Ja jedyne co znalałem to w depo w bagu był bp scale armorów
|
Ja nic specalnego... jakiś Dark shield i Dark armor sie kiedyś trafiły, a tak to kilka double axów.
|
Na rooku znalazłem za drzewem BackPack z Mace,chain armor,leather legami i plate shieldem.
Na mainie Trupa z Demon shieldem :D:cup: |
Na fibuli: lootbag ze steel shieldami, trochę gp(łącznie około 1k z all)
Na krasnalach: lootbag pełen śmieci, dwie dvarvenki |
Cytuj:
|
Na Fibuli - ded, a w nim Knight Legs i Tower Shield. W Backpacku około 2k. Na rooku Chain Armor i Sandals. Takie tam śmieci ;]
|
Demon Shield i BoH'y w ciele na bagnach (wschód od Venore) gość zabity przez Slime. Miałem jakiś 10 lvl druidem, a jeden z klonów Slime zginął na ciele (najpierw chciałem ubić, żebym sam nie padł). Ktoś przechodził, czekaliśmy razem, w końcu ja przesunąłem ciało i... NIE MIAŁEM CAPA! Nie zdążyłem niczego przełożyć, gość już zabrał. Niestety, ale najpierw chciałem podnieść DS, przez to wzbogaciłem się na jakieś 200gp, które zostawił "ten drugi", a nie chociaż 30k...
|
dawno w dedzie Knight seta ! ;] 12k do przodu :D
|
Jakiś miesiąc temu koleś 76 ek dał jakiemuś 9 lvlowi fire sworda i 47 platyn, to ja się zapytałem tego EK czy mi coś da, powiedział żebym stanął przy skrzynce i mi rzucił Haunted blade i k axe, ucieszyłem się, haunted blade wymieniłem na c legsy które sprzedałem za 13k a k axe za 2,5k koledze sellnąłem :D, to bardziej z free items, a na ziemi to w thais depo na samej górze pod kupą śmieci i parcelów guardian shield :D I jeszcze jakieś 2 tyg temu koleś mi na skrzynke rzucił dwarven axe i mówił że mu nie potrzebne (14 lvl miał)
Na rooku na ziemi 13 ciastek (h lvle czasem dają nawet 150gp za sztuke), w bagu za drzewkiem silver amulet Ostatnio w dedzie (koleś padł od beho bo się na respie wylogował i mu lurneli z kolegami) 1 bp manasów bag hp potów terra roda (z loota pewno) i 2 beholder eye |
Ja swoim 92 Rp zgarnołem jakieś giant sworda na pohu ktoś padł po qeście:p
|
Ja na rooku 100 platynek na free items i na mainie w dedzie blue legi
|
Ja raz znalazłem w dedzie oczywiście Bright Sworda,29CC;p Demonke i boszki;O
Byłem zdziwiony;d Ale duzo kasy miałem za to xP |
Loot...
kiedys stałem w depo w ab wchodzilem na góre i koles przekladał itemki rzucil Justic Seekera i szybko wziąłem, kiedys na zakmu koles padł na Berserkerze podbieglem a tam pirate boots i bp of hmm i jakies 200 gp.
to wszystko :):cup: |
Bohhy znalazlem je w carlin w dp ale stracilem jak padlem :( (nie tym charem)
|
No ja w sumie nic ciekawego na ziemi to takie brass army.
Ale deady też nie ciekawie 2xbp SD bp UH ale oddałem |
w yalahar tam gdzie sie kupuje mane, przyszedlem sobie po puste plecaki a ku mojemu zaskoczeniu za schodami kryło sie 35k
|
Siedząc sobie w depo na Kyrze koleś zaczął mnie 'karmić' itemkami, zarobiłem: 30 pirate bag, 250+ burstów, 200+ small stone, 2x brutetamer's staff, Taurus Mace, 100 royal spearów, 300boltów, 4 enchanted speary, 108 piercing boltów, 3 hunting speary, 2k, Light shovel, wolf paw, 3 chicken featers, deer trophy, crystal sword, kilka throwing starów i 45 viper starów.
Może mi ktoś powiedziec ile ten cały syf by kosztował zamieniając go na gp? |
Ja znalazłem na wakacjach we Włoszech na ziemi 3 euro :D
A w Polsce telefon, do dupy ale jest. kk, w tibii p legi. |
a ja trap robilem i goscia zza drzewa musialem przesunac przesuwam a tam worek z 3p armor i demonkom
|
Ja widziałem jak jakiś koleś miał na dp parcel,i nagle się wylogował ja staje przy jego dp,otwieram a tam 100 platynek,1cc w jednej monecie i stamped parcel,w nim jakieś bp kilka potionków,trowning starów i cyclop trophy:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |