![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Vacek wez bo jestes smieszny.
Gebhard mial hacka i liczysz fragi zal.pl |
@up
Jofowag pomagał Avis wiec sie liczy jako frag tak samo jak ty latasz za nimi ale na ciebie to nawet hmm szkoda. Przeciez samo Avis mowilo ze hacki sie nie liczą wiec nie ma 8:0 :baby: Jak Nizahe Bedzia mial hacka to co? Zabija go z 60x i bedzie to zaliczone, nie sądzę. Wiec skończ sie gasic. |
Cytuj:
Jofawag rozbił trapa zrobionego przez noob chary. Czy zaatakował kogokolwiek z Succ? Czy strapował kogoś? Bye. |
Dobra Jofowag sie nie liczy. Ale dedy Gebharda tez sie nie licza i wkuj sobie to w ten głupi leb. Co chca to tak zaliczyc bo sie boja. Powiedz mi na której wojnie Liczą sie dedy z Hacka.
|
Volltio no comment
|
No tak Volltio przeszedł do Avis... w sumie tak myśałem że tak będzie, bo on zawsze trzymał strone Nizahe. ;)
|
Sprzedawczyk, ktory wszczął wojneX(
|
Cytuj:
|
HAHAHAA Volltio okazał sie jebanym judaszem :]] Nie dość ze rozpętał wojne to teraz przeszedł na druga strone :] Myślałem że przejrzał na oczy i bedzie z Polakami a tu dupaa :] Zero litości dla szmat :] tak Volltio to do ciebie :]] byłeś...jesteś i będziesz przydupasem Russela :]
WsiuuuRrrrrr UUuuuuuuu Volltiuuuuuu UUUUuuuu Co sie kurwa spluł UUUUUuuuu Volltiuuuuu Uuuuuuu tutaj jedna z rur UuUUuuuu Volltiuuuuu UUuuuuu TAK SIE NIE GRA TU UUUUuuuuuu Volltiuuuuuu !!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? |
Royal Navy
Na Was licze, bo nie spenialiście gofra:p Mimo ze Avis to stara królowa tego serwa. Dosc tego !!! Róbcie porządek ze wszystkimi Judaszami, bo za duzo sie ich robi. Go go :] |
Tyle mowy o frajerach i zdrajcach <chodzi mi o polaków w Avis> A tu proszę jaka niespodzianka :o!
Volltio rox _/ <not> |
Miał swoje powody. Jest dużo bardziej honorowy/uczciwy, niż większość osób w Royal~ (nie będe rzucał tu nicków, te osoby wiedzą o kim mowa :))
|
To po jakiego czorta Volltio rozpoczął te wojne ... ?! Padł to padł...a tu już większe HALO bo high lvl padł ... hahaha ... Życzę Ci hacka i rooka :D Sądze że juz Royal Navy nie ma szans ... po pierwsze, Avis ma znaczną przewage liczebną ... jak to sie mówi ,,szczury uciekają z tonącego statku" phi X( i to się nazywa lojalnośc ?!
|
Cytuj:
Royal ma ludzi zdecydowanych walczyc. Dla niektorych jest to szansa powrotu na serw. Więc na pewno bez walki się nie poddadzą. Gdyby tak zrobili straciliby szacunek (znow paymenty). Więc strzeżcie się chorągiewki w avis przyjdzie na was czas Rewolucji Pazdziernikowej8o |
Ale zobacz na statystyki, Avis jest prawie 2 razy więcej ... ja KIBICUJE Royal Navy ;) ale moim zdaniem marne są szanse, choć zawse są jakieś ... pożyjemy, zobaczymy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Fureyka
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 130 World: Morgana Residence: Edron Guild membership: Might One of the Avis Last login: May 10 2007, 17:58:25 CEST Comment: You're my man, my mighty king, And I'm the jewel in your crown. Anthony <3 Account Status: Free Account Wytłumaczy mi ktoś jakim cudem na Facc-u można mieć MSa?? :evul: Avis The guild was founded on Morgana on May 03 2007.It is currently active, but has too few vice-leaders. It will be disbanded on May 25 2007 if there are still less than four vice-leaders then. :evul: |
Cytuj:
a wiec tak ,jezeli skonczy Ci sie pacc ,ale sie na tibie nie zalogujesz to ciagle bedzie pisalo MS. Jezeli Fure~ sie zaloguje na tibie to wtedy bedzie pisalo ze jest Sorcerer :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |