Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

frances111 03-09-2006 16:29

Co sie wszyscy czepili Drazharma? nie zebym byl jego obronca, ale to jezdzenie po jego rl staje sie nudne i zalosne. Zamiast gnoic go jakie to on ma zjebane zycie, moze lepiej pokazcie sie w grze?

To tylko gra, nie wiem skad biora sie az tak negatywne emocje :S

Crazy_Frog 03-09-2006 16:30

Rzeczywiscie to jest przesada z tym filmem.

*To co ze rozwozi pizze praca jak praca...
*To co ze zabily go scorpiony. Moglo wykopac neta na kilkanascie minut w drodze na np: Dragon Lair kolo Veno otoczyc go z 6 scorpionow i .... to tylko jedna z tez.

*Co do murzynow to nikt nie wie co tam sie dzialo, [CHAR]Drazharm[/CHAR] powiedzial jedynie na ventrilo ze Zostal napadniety przez grupe murzynow nic wiecej. Nie ma podstaw zeby sadzic ze zostal "okaleczony" w taki sposob jak w tym "wywiadzie". B)

Jak mozna cos takiego robic o kims jak nie zna sie go w rl. :confused:

Yours Neutral Player.
:)

Zembol91 03-09-2006 16:32

yavi daj mi program do tego glosu ;p

Zembol91 03-09-2006 16:35

macie cos do murzynow ?? zmienil bym to okreslenie na jakies inne. bo murzyni sa spoko :)

Eldyn 03-09-2006 16:47

@Najwyzsza prawda
Mogles ty wbic pz to bys napewno padl, sam wiesz jacy oni sa szybcy, tylko Sandra mogla ich dogonic :confused:

Saxe 03-09-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 971293)
Zabic samotnego goscia na 70 lvl to zadna sztuka, dlatego Draz wywalil z Wanted wszystkie osoby na nizszym lvl aby uniknac takich fragow.

I tu sie nie zgodze.
Po 1 Draz nie wywalil na pewno wszystkich lvli ponizej 70. Np ja jak juz wspominalem sam odszedlem po napisaniu posta o retire na tibii.com a jezeli chcesz mi zarzucic ze bronie Draza to z gory mowie ze bys sie mylil bo 2 dni po moim poscie Draz wycial swinstwo pewnej bliskiej mi osobie.
A po 2 zabicie lvl 70 to moze lecz nie musi byc proste, zalezy od tego kto gra takim charem. Np mnie piz*aly juz wszystkie strony konfliktow jakie byly na Azurze, szwedzi, dofy, wantedy a nigdy nie zaliczylem gleby od playera i nigdy nie zaplacilem nawet 1 gp za "wolnosc". I kazdy wie ze miedzy jednym sd a drugim dobry gracz jest w stanie sie 2 razy uhnac.
W moim poscie staralem sie byc subiektywny i jest to moje skromne zdanie.

PiXik 03-09-2006 17:42

Zeus:ten filmik jest żenadą i pokazaniem jaki z Ciebie głąb,nie odróżniasz tibii od rl,Z resztą to co zrobiłeś to po prostu żenada a nabijanie się z kogoś w taki sposób...
gl

Mioduch 03-09-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 971733)
yavi daj mi program do tego glosu ;p

http://www.ivo.pl/index.php?option=c...line&Itemid=38

btw. edytuj posty

Bekas123 03-09-2006 19:37

Tey a nie pamietacie jak draz do war ze swe przyjmowal all? wtedy sie dowiedzialem ze on potrzebuje tylko miesa na wojne ale nvm Saxe pozrdo xD
Nie wypowiadam sie an temat draza i wogole na rl to co robi to jego sprawa i obowiazek
Aham i chce jeszcze pozdrowic all rl od lumperiera,jak war wygramy to wy nie macie sensu tu grac pozdro

Crazy_Frog 03-09-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bekas123 (Post 972088)
Tey a nie pamietacie jak draz do war ze swe przyjmowal all? wtedy sie dowiedzialem ze on potrzebuje tylko miesa na wojne ale nvm Saxe pozrdo xD
Nie wypowiadam sie an temat draza i wogole na rl to co robi to jego sprawa i obowiazek
Aham i chce jeszcze pozdrowic all rl od lumperiera,jak war wygramy to wy nie macie sensu tu grac pozdro

To byla inna sytuacja , wtedy walczono ze Swe. Mojim skromnym zdaniem ta wojna sie nigdy na azurze nie skonczy :]
Chyba ze 1 glidia wytnie do konca w pien druga a tamta zrezygnuje z gry na Azurze ( Kosmiczny Scenariusz ) ;)

Yours Neutral Player

Pavvulonik 03-09-2006 20:28

Tak czytam se te forum jest duzo smiechu wszystko ladnie pieknie a tu mi cos niesamowicie psuje nastruj.

JUTRO TRZEBA ZA*******AC DO SZKOLY OMG!!!!!!!!
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Mrok 03-09-2006 20:57

@Up

Może w tej szkole wreście nauczą cię ortografi:D :D :D

<SPAM>

zeus1985 03-09-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 972232)
Tak czytam se te forum jest duzo smiechu wszystko ladnie pieknie a tu mi cos niesamowicie psuje nastruj.

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )

Qual 03-09-2006 21:22

Jak juz powiedzialem zgotujemy trapa i zgotowalismy akcja cud malina :)

Vetar Sigon
Sep 03 2006, 21:10:46 CEST Killed at Level 99 by Sandra Magnus

Horrigan 03-09-2006 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 971830)
I tu sie nie zgodze.
Po 1 Draz nie wywalil na pewno wszystkich lvli ponizej 70. Np ja jak juz wspominalem sam odszedlem po napisaniu posta o retire na tibii.com a jezeli chcesz mi zarzucic ze bronie Draza to z gory mowie ze bys sie mylil bo 2 dni po moim poscie Draz wycial swinstwo pewnej bliskiej mi osobie.
A po 2 zabicie lvl 70 to moze lecz nie musi byc proste, zalezy od tego kto gra takim charem. Np mnie piz*aly juz wszystkie strony konfliktow jakie byly na Azurze, szwedzi, dofy, wantedy a nigdy nie zaliczylem gleby od playera i nigdy nie zaplacilem nawet 1 gp za "wolnosc". I kazdy wie ze miedzy jednym sd a drugim dobry gracz jest w stanie sie 2 razy uhnac.
W moim poscie staralem sie byc subiektywny i jest to moje skromne zdanie.

Ad.1
Moze nie wszystkich ale wiekszosc. Pamietam jak bylo w Twoim przypadku, nie mam zamiaru nic Ci zarzucac. Wspolczuje bo pewnie zawiodles sie na gildii wobec ktorej byles lojalny. Uszy do gory :)
Ad.2
Mialem tu na mysli Mitera ktory jak wiadomo ma okolo 500hp i w starciu z Drazem i Urbem nie ma najmniejszych szans o ile nie jest blisko pz.

Mysliciel 03-09-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 972232)

Prosze nie przypominaj mi ok ?? to jest jutro a nie dzisiaj :P czyli jeszcze pare godzin laby :P

Pavvulonik 03-09-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 972305)
@Up

Może w tej szkole wreście nauczą cię ortografi:D :D :D

<SPAM>

hahahahah wiedzialem ze ktos mi to predzej czy puzniej powie ale co poradze jestem dysortografem :P

Gammbler 03-09-2006 21:50

[quote=zeus1985;972315]I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )[/QUOTE

Ja ide do zakonu <nauka pod przymusem> bedziesz mogl spokojnie expic poza pz <hahahah>

Raul de Azura 03-09-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 972450)

Ja ide do zakonu <nauka pod przymusem> bedziesz mogl spokojnie expic poza pz <hahahah>

czyli wg Ciebie mozna expic w pz? xD

Crazy_Frog 03-09-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 972450)
I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )[/QUOTE

Chyba Chodzilo o to ze nie siedziec w pz tylko expic. [CHAR]Gammbler [/CHAR]pisz wyrazniej -.- Najlepiej edytnij posta :)

Yours Neutral Player

@Bibibube
Przyda sie.............co nie ktorym hrhrhr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56.